Een stage bij SuperStaff

Blog
communicatie stage
Laatste update: 09 01 2024

 

Deze keer geen blog over werken op de trein- in de Johan Cruiff ArenA- of een uitleg over een Wft-diploma. Graag wil ik met iedereen die een stage zoekt delen wat ik heb geleerd bij SuperStaff. Want de afgelopen tijd heb ik veel kunnen proeven van de marketingwereld. Mijn naam is Julia en momenteel zit ik in mijn tweede jaar van Communicatie op het HvA. Lees hier meer over mijn marketing stage bij SuperStaff! 

 

1. Het begon als een recruitment avontuur 🙌 

Heel toevallig kreeg ik een bericht van een oud-studiegenoot, of ik op zoek was naar een bijbaan. We hadden snel een afspraak gemaakt en solliciteerde als recruiter. Mijn indruk van het kantoor was direct positief. SuperStaff is een jong team met gezellige en hardwerkende meiden. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kwam ook gelijk een stageaanbod. Er was een mogelijkheid om een stage te doen bij het marketingteam. Wat precies aansluit op mijn Communicatiestudie. De stagevergoeding was niet mis, namelijk €500,- per maand. Wat echt niet vanzelfsprekend is voor een stage. Het was eventjes duimen maar al snel kwam het goede nieuws; yes aangenomen! Ik was al goed ingewerkt als recruiter wanneer mijn stage als marketingmedewerker in februari begon. 

 

2. Ready marketing stagiair? Start go! 💥 

Vol goede moed en enthousiasme betrad ik op maandagochtend het kantoor van SuperStaff als marketingstagiair. Mijn eerste week begon meteen met een eigen project waarbij ik verantwoordelijk was voor het herschrijven van meerdere vacatures. Hierdoor leerde ik veel over de gewenste tone of voice en SEO. Les één van marketing en communicatie, check! 

 

3. Van recruiter naar marketingmedewerker  🫶

De werkzaamheden als marketeer lopen heel uiteen. In een snelle tijd, maar ook stap voor stap werd ik meegenomen in de marketing werkzaamheden. Na een vacature tekstschrijven en SEO, ben ik begonnen met vormgeven, social media posts maken, campagnes bedenken en uitzetten. Ook mocht ik kennis maken met de achterkant van Wordpress. Een landingspagina maken komt namelijk ook aan bod. Dit is een van de projecten waar ik het meest trots op ben. Tijdens mijn stage zijn dus alle facetten aan bod gekomen. Je doet het bij SuperStaff allemaal! 

 

4. Duke of Tokyo, LowLands en De Toppers, dat zijn pas teamuitjes 💃 

Naast dat ik veel heb mogen leren en een goede basis heb gelegd voor mijn vervolg carrière heb ik ook van de gezelligheid kunnen genieten van SuperStaff. Elke vrijdagmiddag rond 16:30 klappen we onze laptop dicht. Tijd voor wijn en chips! Naast dat we elke vrijdag de week goed afsloten, hebben we ook leuke bedrijfsuitjes buiten de deur gehad. Wat denk je van Lowlands, De Toppers, of een karaoke avond The Duke of Tokyo. Wanneer Beyoncé en The Weeknd naar Amsterdam komen, heb ik garantie op een werkplek. 

 

5. Het einde van een leerzame marketing stage 🔚

Nu ik dit zo allemaal heb opgeschreven eindig ik deze blog met een glimlach op mijn gezicht. Wat heb ik veel geleerd en gedaan. Terugkijkend op mijn stage omschrijven de woorden plezier, (en ja, ook wat stress), ontwikkeling, gezelligheid en nieuwe ervaringen mijn stage goed. Afsluiten doen we hier bij SuperStaff met een one word close. Bij mij is het een hele zin, namelijk; ‘Doe je stage bij SuperStaff.  

 


Wil jij ook een stage bij SuperStaff? Bekijk hier alvast je nieuwe team

Deel dit artikel

Lees meer van onze posts.