Doe de bijbaan check? 💯
Waar ligt jouw talent? Is dat op een groot evenement of zit jij graag achter je laptop met een top team? Doe hier de checklist!

 

 

Lees meer

 

Lees hier hoe je goed voorbereid een sollicitatiegesprek in gaat 🙌
Yes! We vinden het fantastisch dat je hebt gesolliciteerd. Wil jij weten hoe jij je het beste kan voorbereiden? Daar hebben wij een mooie blog aan geweid.
-

Lees meer

 

Stage bij Superstaff ❤️
Bij SuperStaff bieden wij leerzame stages. Julia vertelt je in deze blog alles over haar ervaring als marketing stagiair.

 

 

Lees meer

 

Werken bij concerten in de Johan Cruijff ArenA💃🏻

Versterk het SuperStaff team en zet je talent in bij de mooiste evenementen en concerten. Zoals Beyoncé, The Weeknd, Bruce Springsteen en vele anderen. _

Lees meer

 

Op welke trein ga jij werken?🚇

Lees hier alles over de banen die wij aanbieden op de trein. Een mooi overzicht waar jij jouw toekomstige baan kan vergelijken en de juiste match kan vinden.
_

Lees meer

 

In de financiële sector beginnen? 💼

Via SuperStaff haal jij je Wft-diploma en kan jij een financiële carrière gaan opzetten. Wil je meer weten? Lees het allemaal hier._\

werken in de financiële dienstverlening

Lees meer

 

Blog 

 

5 tips voor de beste werksfeer! 🔥❤️

De werkvloer, de plek die je misschien wel vaker ziet dan de vloer van je eigen huis. Maar hoe creëer je een goede werksfeer, zodat jij met plezier naar je werk gaat?
_
_

Lees meer

 

Do's & dont's motivatiebrief👇

Iedereen krijgt er mee te maken, de motivatiebrief. Maar hoe zorg je er anno 2022 voor dat de allerbeste versie van jezelf op papier komt?
_
_
_

Lees meer

 

De SuperStaff App ✨🌶
Wanneer jij begint bij SuperStaff zal je ook gebruik moeten maken van onze SuperStaff app! Hier heb jij een mooi overzicht van de app.
_
_
_
_
_

Lees meer

Blog 

 

Loonheffingskorting, hoe werkt dat nou precies? 👌

...Wat als je meerdere werkgevers hebt? En wat als ik mijn loonheffing niet aan zet? Wat doe ik dan?

-

-

Lees meer

 

Doe de test of jij en het Steward(ess) leven een match zijn

💯 8 keer ja? Misschien 1 keer een nee? Laten we er samen achter komen!
_
_
_

Lees meer

 

Stresslexen is dus echt een ding! 👀

Kan jij het bijwerken van je inbox of een spannende meeting niet loslaten? Dan kan jij een stesslexer zijn! Herkenbaar? Wij hebben gouden tips voor een relaxed weekend!
_
_

Lees meer

 

Succesvol solliciteren✨

💯Wie beter dan onze eigen matchmakers om hun insider information te delen over succesvol solliciteren. Lees hier al hun tips & tricks om die baan binnen te slepen.
_
_

Lees meer

 

Power woorden voor op je cv💯

🔎Hoe omschrijf jij jezelf op je cv? Want woorden als ⁠creatief en leergierig kennen ⁠we nu wel…⁠ Deze 30 woorden geven jouw hard & soft skills⁠ pas echt power!
_
_

Lees meer

 

Juicy e-mail subjects 🍑💌

De gemiddelde werkgever, hiring manager of recruiter krijgt tussen de 5 en 20 sollicitaties binnen per dag! Opvallen kan dus geen kwaad.
_
_
_

Lees meer

 

Festivals 2022✨

Wij zijn fan van festival kiekjes. Bekijk hier de foto's van vorig jaar LowLands en de Toppers. Meld je aan en vul onze fotogalerij._
-
_
_

Lees meer

 

Wie is SuperStaff? ✌️

Het SuperStaff team doet er alles aan om de perfecte match te vinden tussen onze klanten en de meest gastvrije, geschikte mensen.
_
_
_

Lees meer

 

Cateringmedewerker X SuperStaff🥭
Hoe zorgen wij voor alle geweldige cateringmedewerkers bij SuperStaff en wat moet je allemaal weten?

 

 

 

Lees meer