Doe de bijbaan check? 💯
Waar ligt jouw talent? Is dat op een groot evenement of zit jij graag achter je laptop met een top team? Doe hier de checklist!

 

 

Lees meer

 

Sollicitatiegesprek voorbereiden? 🙌
Yes! We vinden het fantastisch dat je hebt gesolliciteerd. Wil jij weten hoe jij je het beste kan voorbereiden? Daar hebben wij een mooie blog aan geweid.

 

Lees meer

 

Cateringmedewerker X SuperStaff🥭
Hoe zorgen wij voor alle geweldige cateringmedewerker bij SuperStaff en wat moet je allemaal weten?

 

 

Lees meer

 

Werken bij concerten in de Johan Cruijff ArenA💃🏻

Versterk het SuperStaff team en zet je talent in bij de mooiste evenementen en concerten. Zoals Beyoncé, The Weeknd, Bruce Springsteen en vele anderen. _

Lees meer

 

Op welke trein ga jij werken?🚇

Lees hier alles over de banen die wij aanbieden op de trein. Een mooi overzicht waar jij jouw toekomstige baan kan vergelijken en de juiste match kan vinden.
_

Lees meer

 

In de financiële sector beginnen? 💼

Via SuperStaff haal jij je Wft-diploma en kan jij een financiële carrière gaan opzetten. Wil je meer weten? Lees het allemaal hier._\

werken in de financiële dienstverlening

Lees meer

 

Blog 

 

5 tips voor de beste werksfeer! 🔥❤️

De werkvloer, de plek die je misschien wel vaker ziet dan de vloer van je eigen huis. Maar hoe creëer je een goede werksfeer, zodat jij met plezier naar je werk gaat?
_
_

Lees meer

 

Do's & dont's motivatiebrief👇

Iedereen krijgt er mee te maken, de motivatiebrief. Maar hoe zorg je er anno 2022 voor dat de allerbeste versie van jezelf op papier komt?
_
_
_

Lees meer

 

De SuperStaff App ✨🌶
Wanneer jij begint bij SuperStaff zal je ook gebruik moeten maken van onze SuperStaff app! Hier heb jij een mooi overzicht van de app.
_
_
_
_
_

Lees meer

Blog 

 

Loonheffingskorting, hoe werkt dat nou precies? 👌

...Wat als je meerdere werkgevers hebt? En wat als ik mijn loonheffing niet aan zet? Wat doe ik dan?

-

-

Lees meer

 

Doe de test of jij en het Steward(ess) leven een match zijn

💯 8 keer ja? Misschien 1 keer een nee? Laten we er samen achter komen!
_
_
_

Lees meer

 

Stresslexen is dus echt een ding! 👀

Kan jij het bijwerken van je inbox of een spannende meeting niet loslaten? Dan kan jij een stesslexer zijn! Herkenbaar? Wij hebben gouden tips voor een relaxed weekend!
_
_

Lees meer

 

Succesvol solliciteren✨

💯Wie beter dan onze eigen matchmakers om hun insider information te delen over succesvol solliciteren. Lees hier al hun tips & tricks om die baan binnen te slepen.
_
_

Lees meer

 

Power woorden voor op je cv💯

🔎Hoe omschrijf jij jezelf op je cv? Want woorden als ⁠creatief en leergierig kennen ⁠we nu wel…⁠ Deze 30 woorden geven jouw hard & soft skills⁠ pas echt power!
_
_

Lees meer

 

Juicy e-mail subjects 🍑💌

De gemiddelde werkgever, hiring manager of recruiter krijgt tussen de 5 en 20 sollicitaties binnen per dag! Opvallen kan dus geen kwaad.
_
_
_

Lees meer

 

Festivals 2022✨

Wij zijn fan van festival kiekjes. Bekijk hier de foto's van vorig jaar LowLands en de Toppers. Meld je aan en vul onze fotogalerij._
-
_
_

Lees meer

 

Wie is SuperStaff? ✌️

Het SuperStaff team doet er alles aan om de perfecte match te vinden tussen onze klanten en de meest gastvrije, geschikte mensen.
_
_
_

Lees meer