Hoe bereid ik mij voor op een sollicitatiegesprek

Explained
Laatste update: 09 01 2024

Yes! Wat leuk dat je hebt gesolliciteerd!

We nodigen je graag uit voor een kop koffie! Graag laten we je weten wat je kan verwachten. Het maakt niet uit of je solliciteert voor een fulltime, parttime of een bijbaan. De voorbereiding is hetzelfde. Hier een aantal tips om goed voorbereid te zijn voor jouw sollicitatiegesprek.


Aangemeld? Wat nu?

Wanneer jij je gegevens achter gelaten hebt, word je binnen twee dagen opgebeld. Komt het niet uit? We sturen je ook een appje, bericht ons terug wanneer je wel goed te bereiken bent. Ondertussen kan jij de vacature goed doorlezen, een kijkje nemen op onze website en de website van de organisatie waar jij je hebt aangemeld om te werken.

 

Contact met SuperStaff

Afspraak gemaakt met Britt de Lange, Jony Nuijten, Julia Oosenbrug of Zahra Yusuf? Super! Zij hebben jou direct een bevestiging mail verstuurt. Ben je plots verhindert? Laat het gauw weten. Stuur een mailtje terug of bel ons op 020 320 34 26. 

 

Outfitje

Weet je niet wat je moet aantrekken? Ga voor een sollicitatiegesprek bij ons voor casual maar netjes. Kies een outfit waar jij je goed in voelt. Een driedelig pak is absoluut niet nodig, maar laat je joggingpak, je pet en je slippers lekker thuis.

 

Wat neem ik mee?

Het is altijd handig om pen en papier mee te nemen. Een uitgeprinte versie van je cv zorgt helemaal voor een goed voorbereidde indruk.

 

Oeps te laat?...

Zorg dat je van te voren weet waar je moet zijn. Dit is ons adres! Onze voordeur zit aan de achterkant van de Albert Heijn To Go. We vinden het fijn als je 5 minuten voor je afspraak aanwezig bent. Heb je vertraging? Laat het ons weten. Stuur een WhatsApp of bel even.

-

Vragen...

We zullen je tijdens het gesprek helemaal voorbereiden voor de functie in kwestie. Jij kan ons ook altijd vragen stellen. Graag zelf! Bijvoorbeeld:

  • Hoe laat van tevoren moet ik aanwezig zijn?
  • Wat is de sfeer op de werkvloer?
  • In hoe groot team kom ik terecht?
  • Is een proefdag lopen mogelijk?

We wensen jou heel veel succes met je sollicitatie!

Deel dit artikel

Lees meer van onze posts.