Werken als steward of stewardess

Werken als steward(ess) op de trein naar Brussel, Praag of Londen? In deze functie kan je parttime, fulltime of als bijbaan aan de slag. Wil jij graag alle actie meemaken, dan zetten we jouw skills graag in de trein of de terminal om de passagiers de meest fantastische en onbezorgde reiservaring te bezorgen. Bekijk hier hoe jouw werkdag eruit ziet? Ben jij liever 50/50 op de vloer en op kantoor bezig? Wie weet is deze functie als projectmanager wat voor jou.

Solliciteren? Check of deze functie bij jou past

Als steward(ess) heb je een dynamisch bestaan!  Check hier of de baan als steward of stewardess goed bij jou past. 

Hoe bereid ik mij voor een gesprek bij SuperStaff

Gesolliciteerd? Geweldig! We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Hier een aantal tips om goed voorbereidt te zijn voor jouw sollicitatiegesprek. 

Op welke trein ga jij werken?

Onze collega's werken op de internationale treinen van de Thalys en de Eurostar, naar Brussel, Praag, Parijs en Londen. Je zal tijdens je dienst nooit in Nederland blijven. Lees hier meer over de trajecten waarop jij kan gaan werken. 

Voor medewerkers, hoe moet jij je ziekmelden

Ohjee, beterschap!  We hopen dat jij je snel beter voelt. Er moeten natuurlijk altijd genoeg stewards aan boord zijn. Want de trein vertrekt met of zonder jou. Vandaar dat het belangrijk is dat jij je op de juiste manier en tijdig ziek meldt. Zo kunnen wij nog een vervanger regelen.

-

Bekijk hier hoe jouw werkdag eruit ziet