BIJBAAN

VACATURES

ZAHRA YUSUF

TEAMLEIDER CULTUUR & HOSPITALITY

'We zetten jouw talent graag in op een locatie die voor jou makkelijk te bereiken is. Jij hebt de regie. Want in de Shiftmanager app kan jij je aanmelden voor elke soort dienst. Het kan ook dat we je bellen voor events, zo geven we je de kans om ook last minute een dienst te pakken bij bijvoorbeeld ADE, Lowlands of De Toppers.'

-

Ontmoet de rest van het team

-

Eventmedewerker

WERKEN OP DE MEEST WAANZINNIGE EVENTS

Wil jij werken op de meest waanzinnige events? Het afgelopen jaar stond ons team te werken op Lowlands, Woohah, Ed Sheeran in concert, ADE, thuiswedstrijden van Ajax (yep, ook de Champignons League en Beker duels.) Laat ons weten op welke evenementen jij graag de bar wil runnen!

Inplan app

PLAN JEZELF MAKKELIJK IN VIA ONZE APP

Werken bij SuperStaff is flexibel. Jij kan werken wanneer jij wil. Je roostert jezelf makkelijk in via ons app. Zo heb jij de regie over je rooster. Meer uren werken, dat kan altijd! Ben je even druk met je studie, dan werk je gewoon wat minder. 

Bijbaan eventmedewerker

SAMEN MET VRIENDEN, WERKEN BIJ JOU IN DE BUURT

Wie zegt dat werken en lol hebben niet samengaan? Wij werken graag en dat doen we met veel plezier. Je komt in een team met de leukste collega's. Ken jij nog fantastische mensen.. bring your bestie to work. We zullen er alles aan doen om jullie samen in te roosteren. 

Bijbaan vacatures

WERKEN OP HET SUPERSTAFF KANTOOR

De keuze is reuze! We hebben genoeg te doen op het SuperStaff kantoor. Jij kan solliciteren om studenten recruiter, parttime marketeer te worden of wil jij deze functie in stage vorm? Wil je meer lezen over SuperStaff? Bewonder hier ons team en leer ons wat beter kennen!

bijbanen Amsterdam

LUISTER DE WORKDAY PLAYLIST
Het is al een heel lekker lijstje, maar we zijn heel benieuwd welke nummers jij zou willen toevoegen. Laat het ons weten bij je inschrijving!