De voordelen van werken in de bedrijfscatering 🥑

  • Je werkdagen zijn op maandag tot vrijdag
  • Je werktijden zijn overdag
  • Het werk kan zowel flexibel als met vaste werktijden zijn. Wat het beste bij jou past
  • Als bedrijfscateringmedewerker ben jij het gezicht van de lunch. Graag maak jij een gezellig praatje
  • Je hoeft geen ervaren kok te zijn. Als jij liefde voor eten en mooie producten hebt dan leren wij je de rest.

Jony Nuijten werkt sinds april 2022 bij SuperStaff. Als chef van onze cateringtak weet Jony iedereen met veel zorg, geduld en plezier op hun plek te helpen. Bij Jony ben je dus echt in goede handen!

Wat ga je doen als cateringmedewerker? 🌶

 

Als bedrijfscateringmedewerker zorg jij dat er elke dag weer een heerlijk lunch klaar staat voor jouw collega's. Wanneer de cateraar de lunch komt brengen weet jij die fantastisch te presenteren. Er wordt dagelijks verse soep gebracht, salades, broodjes en nog veel meer biologische producten. Het is aan jou om de lunch met veel liefde te serveren.

 

Waar helpt SuperStaff  jou mee?🍋

 

SuperStaff zorgt dat jij wordt ingeroosterd en beantwoord al jouw vragen. Je contract en loonstrook worden helemaal verzorgt door ons. En met vragen over uren, uitbetaling en loonheffingskorting ben je ook welkom. SuperStaff is de schakel tussen jou en de organisatie waar je aan het werk gaat. Onze collega Jony Nuyten is jouw vaste contactpersoon.

 

Wat trek je aan naar je werk?🍌

 

Wat trek je aan als cateringmedewerker? Wij verzorgen voor jouw een blouse, overhemd of polo. Je draagt een nette zwarte broek en om het plaatje helemaal af te maken trek je een paar zwarte sneakers aan.

 

Inplannen en locaties🥭

 

Hoe moet jij je inplannen en op welke locaties? Onze cateraars regelen de planning helemaal zelf. Voor vrije dagen en vakanties mag je bij jouw contactpersoon zijn. Laat je het ons wel ook weten? We zijn graag op de hoogte en zo kunnen we eventueel vervanging regelen.

 

WAAR KAN JIIJ WERKEN ALS BEDRIJFS-CATERING MEDEWERKER?

-