ONS TEAM

ggg

TEAMLEIDER CULTUUR & HOSPITALITY

--
'Challenge accepted.' Deze woorden komen dagelijks uit Zahra's mond. We hebben nog niets ontdekt, waar Zahra niet goed in is. Het poulemanagement voor 60 hosts of 50 hospitality medewerkers, Zahra weet nog steeds alles van iedereen. Blije mensen zijn blije opdrachtgevers. Zahra is een geboren Jordanees. Stoer, recht voor zijn raap en met een hart van goud. Van die mentaliteit zijn wij fan. Zahra, we zijn trots op jou.

-

RECRUITMENT TEAMLEIDER

 

Solli's, KDD's en vaca's SGA. Hilde is Koningin van de Afko's. Ze heeft één doel waar niemand haar van kan weerhouden. Dit recruitkanon zet namelijk het slimste, leukste, gezelligste en effectiefste recruitment team van Amsterdam in elkaar. Samen rollen ze de ene recruitmentstrategie na de ander uit. Wanneer Hilde de deuren van SuperStaff verlaat, loopt zij de Rocycle Studio binnen. Dat is pas power.

ggg

PROJECT MANAGER

 

Britt de Lange ziet geen beren op de weg maar alleen oplossingen. Britt werkt graag samen en is altijd eerlijk. Ze is een van de weinige mensen op de wereld, die gewoon weg- alles voor elkaar krijgt. Dat talent weet Britt goed in te zetten bij onze partners Het Rijksmuseum, Eurostar, Thalys & de Johan Cruijff ArenA. Wanneer het tijd is om naar huis te gaan, gaat Britt nog even door. Britt houdt van een druk, sociaal en gezellig bestaan. We love Britt.

-

ggg

MARKETING MANAGER

 

Elisa kan Meta campagnes dromen, weet alles over SEO en trekt elke (latent) werkzoekende door onze marketing funnels. Deze recruitment marketing specialist is zowel creatief als strategisch. Recruitment uitdaging? Vraag Elisa om advies. Ooit Koningin dienbladen lopen, nu mag het kantoor elke dag weer van deze fantastische marketing queen genieten. Elisa is een onmisbaar element.

-

-

gg

TEAMLEAD

 

Ontmoet Tara, een liefhebber van snelheid, efficiëntie en veelzijdigheid. Geboren in Zimbabwe en daarna Amsterdam omarmd als haar thuis. Ze is een meester in het vinden van de juiste mensen en weet precies waar en hoe ze hen het beste kan inzetten. Daarnaast weet ze iedereen direct thuis te laten voelen. Net zo energiek als de bruisende sfeer van de stad... Maar ze heeft ook de zeldzame gave om de rust te bewaren en een oase van kalmte te creëren op kantoor. We delen we een diep gewortelde passie... Namelijk echte gastvrijheid is voor Tara geen onbekend terrein. Proost op jou Tara.

-

-

ggg

RECRUITER

 

Als een raket gaat onze Yasmine. Anderhalf jaar geleden kwam ze ons recruitment support team versterken en inmiddels is ze top recruiter. De ene na de andere gelukkige sollicitant laat een 5-sterren review voor haar achter. Partners Trition en Qbuild wiens sollicitanten zij in medewerkers mag omtoveren, lopen weg met haar. En dat naast een studie rechten! Yasmine is een super slim super talent.

ggg

CONTENT MARKETEER

 

Het liefste zou Maxime elke dag de hort op gaan om de mooiste foto's te schieten, de leukste video's te produceren en de avonturen van medewerkers en partners te vertalen in pracht campagnes. Alleen dan missen we onze zonnestraal op kantoor te erg. Maxime spreekt de taal van elke doelgroep en weet hen online te vinden en te binden. Of dit nou via TikTok, LinkedIn of Meta is. Altijd gastvrij en altijd met haar eigen saus. Combineer dat met een flink wat kennis van SEO- en je kan niet meer zonder.

-

ggg

RECRUITER

 

Applaus voor Amber! Zo beginnen wij vaak elke maandag de meeting. Want de kans is groot dat Amber weer een stuk of 5 plaatsingen heeft gefixt. In een korte periode heeft de recruitmentkoningin van Breukelen zichzelf een onmisbaar element gemaakt voor het SuperStaff team. Ook mede dank de scherpe conclusies en goede grappen.

 

 

 

 

-

ggg

DIRECTEUR

 

Vijf jaar geleden nam Noëlle Dolmans SuperStaff onder haar hoeden. Wat een avontuur! Ze trok SuperStaff mee naar de sterren en die reis gaat elk jaar weer hoger, verder en beter. Ze maken samen de mooiste dingen mee. Van een uitzender voor piek en ziek tot personeelspartner voor fantastische organisaties en het hospitalitybureau voor gastvrije medewerkers in de culturele sector, events of voor op kantoor. "Details maken het verschil", is haar motto. Niets ontgaat haar en ze bedenkt voor ieder een passende oplossing op maat. Wat een ondernemer. Wat zijn wij trots op Noëlle!