VACATURES

Bekijk hier al onze bijbaan, parttime en fulltime vacatures.

Amsterdam Bijbaan

Schipper klein vaarbewijs Amsterdam

Varen, zon & al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Als schipper klein vaarbewijs op onze sloepen laat je mensen van over de hele wereld onze prachtige stad zien. Je bent zowel de gids als de kapitein. De route die mag je zelf bepalen. Dus wil je een flexibele bijbaan, met een lekker uurloon en hele lekkere fooien? En ben je net zo wild van Amsterdam als wij? Solliciteer als Schipper klein vaarbewijs bij Stromma!

Utrecht Bijbaan

Host Waterfietsen Utrecht

Stel je voor… je hebt je eigen werkplek in hartje Utrecht. Het zonnetje schijnt op je gezicht en je kan rustig je dag starten met een lekker koffietje want onze waterfietssteiger aan de Oude Gracht is jouw domein. Met veel plezier deel jij je liefde voor Utrecht met onze waterfietsers. Jij legt ze alles uit, regelt de verhuur en weet wat er op elke hoek van de straat te doen is. 

Amsterdam Parttime

Cateringmedewerker bedrijfslunch parttime Amsterdam

Mensen blij maken op het leukste moment van de dag; de lunch!? Klinkt het werken als cateringmedewerker met doordeweekse werkdagen en vaste werkuren jou als muziek in de oren? Breng jij altijd je goede humeur en mooie lach mee naar werk? Dan is deze functie als catering medewerker voor 15 tot 20 uur in Amsterdam perfect voor jou!

Hoofddorp Parttime

Gastvrouw of gastheer bedrijfscatering

Heb jij liefde voor lekker eten en lijkt jou het leuk om op maandag, dinsdag en donderdag (van 09:30 uur tot 14:30 uur) de bedrijfslunch te hosten? Als gastheer of vrouw bedrijfscatering ben jij het vaste gezicht tijdens het middaguur. Je zet de gerechten met zorg klaar, ontvangt de hongerige medewerkers en zorgt dat alles weer netjes wordt achtergelaten voor de volgende dag.

Amsterdam Fulltime

Team coördinator rondvaarten Amsterdam

Leidinggeven, schakelen tussen verschillende teams, rondvaarten begeleiden én dat allemaal in de mooiste stad van Nederland, Amsterdam. Wat wil je nog meer? Dit alles komt samen in de functie als team coördinator. Dagelijks laat Stromma onze hoofdstad vanaf het water aan honderden mensen zien. Zonder een goede team coördinator loopt dit in het water. Dat is waar jouw uitdaging begint.

Utrecht Fulltime

Klantadviseur daily contacts ABN-AMRO Hybride werken

Als klantenservice medewerker daily contacts ben jij een echte raadgever. Je gaat alles leren over financiële producten zoals hypotheken en verzekeringen. Klanten helpen en adviseren is helemaal jouw ding. Jij beantwoordt graag alle dagelijkse vragen van de klant. Ga aan de slag bij een grote bank en behaal op onze kosten een Wft-diploma.

Amsterdam Parttime

Officemanager Amsterdam

Oog voor detail, gezelligheid en bewaak jij graag het overzicht? Als officemanager aka chief happiness heb jij het allemaal en is jouw vrolijke lach aanstekelijk! In deze dynamische functie zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld bij een van Amsterdamse mooiste werkplekjes, de Muiderkerktoren. 

Amsterdam Fulltime

Teamleider Lightning VR

Gek van Lightning VR en wil je deze passie overbrengen op onze lieve gasten? Bij Lightning VR mogen wij mensen kennis laten maken met de Virtual Reality wereld. Als teamleider neem je de bezoekers mee in de wereld van VR. Samen met je team weet jij de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Van Vrijgezellenfeestjes tot bedrijfsuitjes, jij regelt het!

Amsterdam Parttime

Bedrijfscateringmedewerker 18 tot 30 uur Amsterdam

Mensen blij maken op het leukste moment van de dag; de lunch! Hou jij van een fijne werksfeer en zorg jij graag voor heerlijke broodjes, maaltijden en salades die mooi gepresenteerd worden? Dan past deze functie als cateringmedewerker in Amsterdam perfect bij jou! Jij bent geheel zelfstandig aan het werk en zorgt dat de medewerkers de werkdag weer vrolijk voort kunnen zetten.

Laad meer