Vacatures

Bekijk hier al onze bijbaan, parttime en fulltime vacatures.

Amsterdam Fulltime

Treinsteward / Stewardess op de Thalys

Een familieweekendje naar Disneyland, een romantische vakantie naar Parijs of een weekje skiën in de Franse Alpen? Jij zorgt er als steward /  stewardess op de Thalys voor dat het voor de passagiers in elke gelegenheid een onvergetelijke reis wordt! In deze functie ben jij het visitekaartje van de Thalys richting Brussel en Frankrijk en zorg jij dat elke reiziger zorgeloos, op tijd en met een glimlach de trein verlaat. 

Amsterdam Bijbaan

Theater medewerker Amsterdam

Zoek je een leuke bijbaan waarin je ook nog eens wat kunt leren? Theater, concerten events of de beddenbioscoop backstage bijwonen? In deze functie als theater medewerker ga jij een bhv-diploma halen en zorg jij naast een warm welkom en een lekker drankje ook voor de veiligheid van de bezoekers.

Amsterdam Fulltime

Teammanager Recruitment Amsterdam

De mooie kansen liggen voor een recruitment professional voor het uitkiezen in deze overspannen markt. Dus… we vallen meteen met de deur in huis. Lees hier de 5 redenen waarom jij als teammanager recruitment voor SuperStaff wilt kiezen...

Amsterdam Parttime

Teamleider Cultuur & Hospitality

De helft van jouw werktijd werken op Amsterdams mooiste locaties en de andere helft op het fijnste kantoor? Breed betrokken zijn bij het verzorgen van de mooiste dagen uit in de Amsterdamse musea, theaters en events. En een warm contact met jouw eigen opdrachtgevers en team collega’s. Klinkt als iets voor jou? Lees dan snel verder. 

Amsterdam Fulltime

Steward/Stewardessen Eurostar

Voor je werk wekelijks reizen naar België? Bij de Eurostar kan jij aan de slag als Steward, Stewardess of zelfs als Purser. Waar de reis ook heen gaat, jij zorgt voor een onvergetelijke reis, voor de reizigers, je collega's en natuurlijk voor jezelf. Heb jij altijd al willen reizen voor je werk? Dan is dit een snelle, duurzame en vooral leuke kans.

Amsterdam Fulltime

Steward(ess) Eurostar!

Hou jij van reizen en wil jij hier graag jouw beroep van maken? zit gastvrijheid in jouw DNA? Ga dan per direct aan de slag als steward(ess) bij Eurostar en reis elke werkdag van Amsterdam naar Brussel!

Amsterdam Fulltime

Stagiair Projectmanager Hospitality

Goed nieuws, SuperStaff breidt uit! De projecten blijven binnen stromen en dat betekend dat wij plek hebben voor een nieuwe Project Manager Stagiair. Zie jij jezelf deze projecten stroomlijnen van A tot Z aan zowel de klant als aan de kandidaten kant? Kom dan bij ons werken als Project Manager Stagiair en dan zorgen wij ervoor dat uitdaging en verantwoordelijkheid tijdens jouw stage centraal staan!

Amsterdam Parttime

Stage kok bij Pinoké

Wil jij alle kneepjes van het vak leren van een erkende leermeester? Wij bieden een stageplek aan in Amsterdam waar jij tussen de 28-30 uur wordt opgeleid tot zelfstandig werkend kok. Jij krijgt de kans om een kijkje te nemen achter de schermen in de keuken om de hardwerkende sfeer te voelen. Samen met de leermeester ga jij dagelijks aan de slag met verse producten en kruiden.

Amsterdam Fulltime

Stage Content Marketing vanaf September

Wij bij SuperStaff zijn opzoek naar een creatieve marketingcommunicatie stagiair. Ben jij die ideeën knaller die elke doelgroep kan vinden op sociale media? Bij ons krijg je goede begeleiding van onze marketingmanager die je veel zal leren over deze geweldige wereld!

Laad meer