Vacatures

Bekijk hier al onze bijbaan, parttime en fulltime vacatures.

Utrecht Fulltime

Financieel adviseur junior Utrecht 32 – 40 uur

Ben jij net afgestudeerd en wil jij een entree maken in de financiële wereld? Als bijvoorbeeld verzekeringsadviseur of schadebehandelaar? Dan zit je bij SuperStaff bij het juiste adres. Wij willen je graag aan een Wtf-basiscertificaat helpen, zodat jij een mooie start maakt in je carrière.

Hoofddorp Parttime

Host/Hostess Catering Medewerker Kantoortijden Hoofddorp Parttime

Heb jij passie voor eten en gaat jouw hart sneller kloppen van mode? Dan is deze job als gastvrouw/ heer voor de bedrijfskantine van een groot kleding merk, op jouw lijf geschreven!  

Amsterdam Bijbaan

Werken in de Johan Cruijff Arena

Kom jij werken in de Johan Cruijff Arena? Bij thuiswedstrijden, Champions League én bekerduels van je favoriete club aanwezig zijn? Concerten en events als ADE kan je ook werken! Kom werken als kiosk medewerker in de Johan Cruijff Arena en maak het samen met de supporters en fans mee!

Amsterdam -

Werken als host of hostess in het Rijksmuseum 

Er opent een nieuwe tentoonstelling in het Rijksmuseum en niet zomaar één. Het werk van 17de-eeuwse meester Johannes Vermeer komt naar het Rijksmuseum. Van het beroemde Meisje met de parel tot schilderijen die nog nooit eerder voor het publiek te zien waren. Jij mag de bezoekers begeleiden door de tentoonstelling. Je beantwoordt hun vragen, controleert tickets, wijst ze de weg en helpt hen bij de garderobe. Tussendoor kan jij de rest van het Rijksmuseum, haar tentoonstellingen en haar tuinen verkennen.

Amsterdam Bijbaan

VIP Host bij de Johan Cruijff ArenA

Is de liefde voor Ajax groot, zou jij dagelijks meegenieten van deze sterren en de hele sfeer daarom heen? Wij zijn op zoek naar jongens en meiden die aan de slag willen bij de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam Zuidoost.

Rotterdam Parttime

Lunch medewerker kantoortijden dinsdag, woensdag en donderdag

Een onvergetelijke lunch maken voor de gasten, dat is de uitdaging! Ben jij de gastvrije lunchmedewerker die vol energie ambachtelijke gerechten klaarmaakt en ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 14:00? Dan past deze functie van cateringmedewerker in Rotterdam perfect bij jou.

Amsterdam Fulltime

Treinsteward / Stewardess op de Thalys

Een familieweekendje naar Disneyland, een romantische vakantie naar Parijs of een weekje skiën in de Franse Alpen? Jij zorgt er als steward /  stewardess op de Thalys voor dat het voor de passagiers in elke gelegenheid een onvergetelijke reis wordt! In deze functie ben jij het visitekaartje van de Thalys richting Brussel en Frankrijk en zorg jij dat elke reiziger zorgeloos, op tijd en met een glimlach de trein verlaat. 

Amsterdam Bijbaan

Theater medewerker Amsterdam

Zoek je een leuke bijbaan waarin je ook nog eens wat kunt leren? Theater, concerten events of de beddenbioscoop backstage bijwonen? In deze functie als theater medewerker ga jij een bhv-diploma halen en zorg jij naast een warm welkom en een lekker drankje ook voor de veiligheid van de bezoekers.

Amsterdam Fulltime

Teammanager Recruitment Amsterdam

De mooie kansen liggen voor een recruitment professional voor het uitkiezen in deze overspannen markt. Dus… we vallen meteen met de deur in huis. Lees hier de 5 redenen waarom jij als teammanager recruitment voor SuperStaff wilt kiezen...

Laad meer