VACATURES

Bekijk hier al onze bijbaan, parttime en fulltime vacatures.

Utrecht Parttime

Cateringmedewerker Utrecht Kantoortijden

Een baan in de bedrijfscatering in het centrum Utrecht? Bekijk deze vacature en ga snel aan de slag als cateringmedewerker. Jij gaat je collega’s voorzien van heerlijke soepen, broodjes en salades. Vind jij het fijn om te werken tijdens kantoortijden en ben jij parttime beschikbaar van maandag tot vrijdag? Dan zoeken wij jou als de cateringmedewerker in Utrecht. 

Amsterdam Partime of Fulltime

Teamleider Eurostar/Thalys

Wij zoeken een teamleider voor het managen van onze stewards en stewardessen bij de Eurostar en Thalys. Als teamleider regel jij 50 procent van je tijd de recruitment, de onboarding en het people management van onze collega's. De andere 50 procent van je tijd ben jij aanwezig op het kantoor van Eurostar en Thalys. Ons doel? De meest gastvrije en gelukkige medewerkers op de werkvloer en waanzinnig blije gasten en opdrachtgevers. Kom jij bij ons sterrenteam?

Amsterdam Bijbaan

Werken in de Johan Cruijff ArenA

Kom jij werken in de Johan Cruijff Arena? Bij thuiswedstrijden, Champions League én bekerduels van je favoriete club aanwezig zijn? Concerten en events als ADE kan je ook werken! Kom werken als kiosk medewerker in de Johan Cruijff Arena en maak het samen met de supporters en fans mee!

Rotterdam Fulltime

Orderpicking Coördinator Rotterdam fulltime

In deze functie als ervaren warehouse medewerker in Rotterdam neem jij de orderpicking coördinatie op je. In deze internationale logistieke organisatie binnen de satellieten- en communicatiesystemen ben jij in contact met collega’s over de hele wereld. Zo houden we ons bezig met communicatiesystemen in de scheepvaart en tijdens de Parijs-Dakar. 

Utrecht Fulltime

Receptiemedewerker Fulltime Utrecht Kantoortijden

Kan jij ervoor zorgen dat alle medewerkers, gasten en bezoekers warm worden ontvangen en maak jij elk bezoek extra bijzonder? Durf jij jezelf gastvrij en representatief te noemen en maak jij van de locatie een warm thuis? Kom aan de slag als receptiemedewerker in Utrecht. 

Amsterdam Bijbaan

Bartender Horeca in Amsterdam

Oog voor detail, gezelligheid en passie voor sport. Als bartender in Amsterdam heb jij het allemaal. Jij zorgt dagelijks voor een glimlach op ieders gezicht. Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Dat doe je voornamelijk in het weekend. Jij zet overheerlijke koffie, tapt de mooiste biertjes en maakt de lekkerste tosti's.

sassenheim Parttime

Cateringmedewerker 18 tot 30 uur Sassenheim

Wil jij elke dag mensen blij maken met eerlijke en heerlijke gerechten? Dat komt goed uit. Wij zoeken een cateringmedewerker voor 30 uur bij een mooie bedrijfskantine, namelijk die van Hyundai. Woon jij in de buurt van Sassenheim en wil jij graag je eigen kantine runnen? Kom werken bij de leukste cateraar; Catering van het land!

Amsterdam Partime of Fulltime

Host of Hostess Lightning VR fulltime of parttime Amsterdam

Stap in de wereld van Virtual Reality. Ga aan de slag als host of hostess bij de game hal Lightning-VR in Amsterdam-Noord. Ben jij beginnend Virtual Reality gamer of ken je alle ins en outs? Het maakt niets uit. Wij leren jou graag alles over de game wereld. In no time weet jij alle bezoekers van Lightning VR te begeleiden.

Utrecht Fulltime

Junior Financiële dienstverlening ABN-AMRO. Nationale Nederlanden, ING

Altijd al een carrière in de financiële sector geambieerd, maar weet je niet waar te beginnen? Alles leren over Hypotheken, Verzekeringen of Beheer. Of ligt klantcontact jou meer? Dan hebben we een fantastische carrièrekans voor jou. Jij kan gaan werken als starter bij één van de grote financiële dienstverleners van Nederland zoals o.a. de Rabobank, ASR of Aegon. Bovendien bekostigen wij het benodigde Wft-basis certificaat!

Laad meer