-

VAN POST & PRAY

NAAR

PREDICT & CONTROL.

 

SuperStaff ontzorgt organisaties bij met het vinden, binden en boeien van de juiste medewerkers. Dit doen wij doormiddel van Recruitment Process Outsourcing & Poule management

-

Ontdek

-

-

DIT LEVEREN ONZE RECRUITMENT SERVICES OP

-

-

-

-

-

RECRUITMENT PROCES OUTSOURCING

Recruitment uitdagingen niet langer de groei van jouw organisatie in de weg laten staan? Altijd tijdig kunnen schakelen bij uitstroom, altijd voldoende kennis en/of handen in huis en een specialist in elk recruitment aspect aan jouw zijde? Bij SuperStaff heeft jouw 'recruiter' alle up to date specialisme in huis: sourcen, ATS, vacatureteksten, SEO, recruitmentmarketing, HR, onboarding en people management.  Bovendien is jouw "recruiter" nooit ziek, nooit op vakantie en stroomt niet uit.

-

Ontdek RPO

-

POULE MANAGEMENT

Flexibiliteit en toch vaste gezichten in jou team. Medewerkers die bij jullie DNA aansluiten en organisatie kennen? Dat is wat wij volledig uit handen nemen bij poule management. Wij specialiseren ons in gastvrije medewerkers in de breedste zin van het woord. Van de recruitment marketing, de werving & selectie, en de onboarding tot het juridisch werkgever, training, planning en community management. Wij fixen het!

-

Ontdek Poule Management

-

-


CAPACITEITSUITDAGING? NEEM CONTACT OP

-

Naam(Vereist)