-

WAAROM JIJ

WIL WERKEN

IN DE 

BEDRIJFS

CATERING

-

-

-

Wat ga je doen als cateringmedewerker?

Als bedrijfscateringmedewerker zorg jij dat er elke dag weer een heerlijke lunch klaar staat voor jouw collega's. Wanneer de cateraar de lunch komt brengen weet jij die fantastisch te presenteren. Er wordt dagelijks verse soep gebracht, salades, broodjes en nog veel meer biologische producten. Het is aan jou om de lunch met veel liefde te serveren.

Waar helpt SuperStaff jou mee?

SuperStaff is de schakel tussen jou en de organisatie waar je aan het werk gaat. Allereerst zullen we elkaar leren kennen en voorstellen bij een bedrijfscateraar bij jouw in de buurt. Wij zijn jouw werkgever. Dit betekent dat je bij ons terecht kan met vragen over je contract, uren, loon, uitbetaling, vakantie en loonheffingskorting. Daarnaast zorgen we voor verschillende locaties ook het rooster.

Wat trek je aan naar werk?

Van SuperStaff ontvang je een fijne blouse, overhemd of t-shirt, afhankelijk van de locatie waar je aan het werk gaat. Zelf zorg je voor een nette zwarte broek en om het plaatje helemaal af te maken trek je een paar zwarte sneakers aan. Wij vinden het belangrijk dat je werkkleding lekker zit en dat we er als team goed uitzien.

-

-DIT ZIJN ONZE

FAVORIETE VACATURES

VAN HET MOMENT

-