Team Superstaff

Blog
Recruitment werken als recruiter bij een recruitmentbureau Amsterdam
Laatste update: 09 01 2024

 

Het SuperStaff team doet er alles aan om de perfecte match te vinden tussen onze klanten en de meest gastvrije, geschikte mensen. Dit doen wij elke dag met veel plezier en hard werk. Maar wie zitten er achter ons team? Wat is onze achtergrond, hoe zijn wíj bij SuperStaff terecht gekomen? We zijn trots op ons team en ieder individu dat er deel van uit maakt.  

 

Achtergrond… 

Ik heb aan de Amfi gestudeerd, Fashion and Branding tijdens deze studie had ik een bijbaan in de retail. Ik ben gestopt met studeren in het laatste jaar. Na een aantal jaren in de retail hebben gewerkt waaronder leidinggevende functies, wilde ik graag door leren en verder ontwikkelen, Het contact met klanten/hun met een goed gevoel de deur uitlaten gaan, is iets wat ik zocht bij mijn volgende werkgever.

 

'De werksfeer is open, een fijne feedback cultuur en goede borrels.'  

 

Hoe kwam je bij SuperStaff terecht..?

Voordat ik als recruiter bij SuperStaff ging werken heb ik een jaar recruitment ervaring opgedaan bij een zeer sales driving bedrijf. Wolfstreet was er niets bij! Hier kwam ik in contact met iemand die bij SuperStaff werkt, ik ben gerecruit.  

Jouw eerste indruk van SuperStaff..?

Heb jij een goed idee, denk je dat iets beter kan? Doe het! De werksfeer is open, een fijne feedback cultuur en goede borrels.  

Trots op...

In een zeer korte tijd heb ik veel informatie gekregen en opgeslagen. Ik ben in het diepe gegooid en dat heeft een hele positieve werking op mij.  

Vrije tijd...

Samen met mijn vriend woon ik in de binnenstad van Utrecht. Ik hou van reuring en zoek graag de gezelligheid. Nieuwe restaurantjes ontdekken, cocktailbars of een avondje karaoke met vrienden. Ook vind ik het leuk om met interieur bezig te zijn. Ik vind het leuk om alles net iets anders aan te pakken. 

 

Achtergrond… 

Ik heb de opleiding marketing-communicatie en evenementenorganisatie op het Johan Cruijff College gevolgd. Naast mijn studie heb ik altijd met veel plezier in de horeca gewerkt. Daar is dan ook mijn passie voor hospitality ontstaan. Tijdens de eindstage van mijn studie heb ik stagegelopen bij een hospitality bureau waar ik verschillende zaken heb opgepakt. Na mijn stage heb ik een tweetal uitstapjes gemaakt naar andere sectoren om te kijken wat het beste bij mij past. Maar uiteindelijk bleek toch de hospitality branch de beste match. Ik heb daarom ook de keuze gemaakt om naast mijn toenmalige baan een studie hbo-projectmanagement te volgen, deze heb ik afgerond en vanuit daar ben ik verder gaan kijken.  

Hoe kwam je bij SuperStaff terecht..?

Bij mijn toenmalige baan zat ik na een tijd niet meer op mijn plek. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Via LinkedIn heb ik zelf SuperStaff benaderd. Na twee positieve gesprekken heb ik de keuze gemaakt om hier te gaan werken, dat bevalt uitstekend.  

 

'Wij als team en onze prestaties, zijn in een aantal maanden tijd enorm gegroeid. Ik ben trots op de groei van iedereen persoonlijk maar ook van het bedrijf.'

 

Jouw eerste indruk van SuperStaff..?

Mijn eerste indruk van SuperStaff was dat er echt gewerkt wordt als een team, je staat er nooit alleen voor. De bereidheid om elkaar te helpen symboliseert SuperStaff. Ik kom uit een organisatie waar nul waardering was voor het werk wat je doet. Hier spreken we de waardering naar elkaar uit. Al met al is er sprake van een enorme teamspirit.  

Trots op...

Ik ben hier gestart in tijden van corona, we hadden toen een team van 5 man. Wij als team en onze prestaties, zijn in een aantal maanden tijd enorm gegroeid. Ik ben trots op de groei van iedereen persoonlijk maar ook van het bedrijf.   

Vrije tijd...

Ik vind het heerlijk om te sporten, ik tennis en handbal. Daarnaast ben ik met mooi weer veel op het water te vinden met mijn bootje en natuurlijk zoek ik graag de horeca op om lekker te borrelen.  

 

 

Achtergrond… 

Na de middelbare school heb ik de MBO4-opleiding juridische dienstverlening gedaan. Hierna heb ik een jaar HBO- Rechten gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en mijn propedeuse gehaald. Hierdoor kon ik doorstromen en beginnen aan de Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, ik zit nu in mijn derde jaar en hoop dit jaar af te studeren. Tijdens mijn MBO-opleiding heb ik stagegelopen op een advocatenkantoor als juridisch secretaresse. Hier ben ik 1,5 jaar blijven werken. Vervolgens heb ik gewerkt als klantenservice medewerker bij een creditcardmaatschappij. Tijd voor iets nieuws! Ik was op zoek naar een baan waarbij ik op persoonlijk vlak met mensen bezig zou zijn. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in het recruitment-vak.

Hoe kwam je bij SuperStaff terecht..?

Een vriendin van mij werkte als recruiter, door de verhalen die zij vertelde groeide mijn interesse in het vak. Ik was erg benieuwd naar het proces van a to z. Vanaf het moment dat iemand binnenloopt, tot het koppelen van kandidaat en opdrachtgever. Ik zag een vacature van SuperStaff op Indeed, dit leek mij de ideale bijbaan naast mijn studie.   

 

'Als collega’s onder elkaar is het gezellig, maar het team werkt ook hard. We helpen elkaar en we doen gezamenlijk ons best om te groeien, binnen een fijne sfeer.'

 

Jouw eerste indruk van SuperStaff..?

Sinds juli 2021 ben ik in dienst bij SuperStaff. Ik ben direct heel open en fijn ontvangen. Binnen team SuperStaff is het gezellig en lachen we veel met elkaar. Tegelijkertijd werken we hard en streven we met z’n allen naar doelen. Ook nemen we elke week de tijd voor elkaar om de werkweek gezellig af te sluiten.

Trots op...

Als ik naar mezelf kijk ben ik trots op mijn ontwikkeling. Waar ik binnenkwam als recruitmentsupport en ik de recruiters ondersteunde, heb ik nu mijn eigen vacatures en klanten. Ook ben ik erg trots hoe wij als team zijn gegroeid, elkaar helpen en aanvullen. Je staat er niet alleen voor, het is heel fijn om zo’n team te hebben.

Vrije tijd...

Ik hou ervan om te shoppen, lekker te eten en met mooi weer terrasjes te pakken. Af en toe sport ik en breng ik veel tijd door met vrienden en familie. Maar ik vind het ook heerlijk om af en toe tijd te maken voor mezelf. Een self-care dagje, lekker naar de kapper, nagels doen maar ook Netflixen op de bank kan ik erg van genieten.

 

 

 

Achtergrond… 

Na het behalen van mijn VWO-diploma heb ik een jaar Criminologie aan de Vrije Universiteit gevolgd. Dit bleek toch niet helemaal mijn ding te zijn, dus ik ben 180 graden geswitcht van studie.  Ik volg dan ook op dit moment de studie Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn tweede jaar ben ik me gaan specialiseren in het marketing vak, omdat ik daar nog veel leerpunten zag voor mezelf. Daarnaast heb ik eigenlijk altijd in de horeca gewerkt, en nu nog steeds. Ik doe dat met veel plezier, van koffies zetten tot een praatje met de gasten. De afwisseling van kantoorwerk met horecawerk werkt voor mij enorm goed.  

Hoe kwam je bij SuperStaff terecht..?

In mijn tweede jaar ging ik op zoek naar een marketing gerelateerde stage van 3 maanden. Ik ben zelf op zoek gegaan en kwam zo een vacature van SuperStaff tegen. In november 2021 ben ik begonnen en ik ben na mijn stage blijven hangen!  

 

'Het is een team vol met vrouwen die van aanpakken weten. We hebben oog voor elkaar en elkaars werk.'

 

Jouw eerste indruk van SuperStaff..?

Het is een team vol met vrouwen die van aanpakken weten. We hebben oog voor elkaar en elkaars werk. We werken er samen aan om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren.  

Trots op...

Toch wel de groei. Zowel mijn persoonlijke groei als de algemene groei van SuperStaff. Het is mooi om dit van dichtbij mee te mogen maken. Terug kunnen kijken om te zien hoe ver je bent gekomen.  

Vrije tijd...

Ik ben natuurlijk nog volop student. En daar hoort ook het Amsterdamse studentenleven bij. De vrije tijd die ik heb (want het is aardig druk) besteed ik graag met mijn vrienden, dinertjes, terrasjes pakken, uitgaan of een simpel filmavondje op de bank.  

 

 

Achtergrond… 

Bij KLM heb ik lang gewerkt en veel ervaring opgedaan. Daar heb ik de people management gedaan en verschillende afdelingen van begin tot eind opgezet. Mijn opleiding was wet- en regelgeving en coaching. Dit is al wel een tijdje terug. Ik heb de stap gemaakt om als jobcoach aan de slag te gaan bij de gemeente Amsterdam, onze werkwijzen lagen echter niet echt bij elkaar. Ook heb ik in de weekenden veel in de horeca gewerkt.  

Hoe kwam je bij SuperStaff terecht..?

Ik heb gesolliciteerd op de functie als teamlead, omdat ik management, hospitality en coaching in 1 wilde doen. De behoefte naar meer verantwoordelijkheid was groot, SuperStaff heeft daarvoor deze functie om mij heen gebouwd.  

 

'Ik ben trots op de resultaten die we op marketinggebied behalen en op onze gezellige werksfeer'

 

Jouw eerste indruk van SuperStaff..?

Open, dat vind ik heel fijn. Dat huiselijke spreekt mij heel erg aan, niet zo’n strak kantoorpand waar iedereen als een robot aan de slag gaat. Alles is mogelijk, geen ouderwetse ‘we doen het al 20 jaar zo’ mentaliteit. Het bedrijf is altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën.  

Trots op...

We maken een verschil voor bedrijven. Wij bewijzen met een stukje goede marketing en persoonlijke aandacht dat ons werk goed resultaat oplevert. Ik ben trots dat ik daar onderdeel van kan zijn. 

Vrije tijd...

Als ik niet achter de bar sta zit ik er zelf het liefst aan. Horeca & Hospitality zijn mijn passie en uitdaging is mijn tweede taal. Ik hou van optimisme, avontuur en pizza. Van dansen op een festival word ik gelukkig, net als lange avonden op het terras met een goed glas wijn, maar dan wel halfvol. Ik ben een formule 1 fan, de zondag spendeer ik op de bank. Ik woon dicht bij het strand, daar ben ik vaak te vinden. Om uit te waaien, voor een kopje koffie, een borrel of een feestje. 

 

Achtergrond… 

Ik heb eerst mediaredactie gestudeerd aan het mediacollege in Amsterdam, daarna ben ik Creative Business gaan doen. Lang en veel in de horeca en in winkels gewerkt. Ik heb passie voor vormgeving en film/video, daar heb ik dan ook veel klusjes voor gedaan. Naast marketing, schrijven en communicatie heeft de creatieve sector mij altijd geïnspireerd. Na een tijdje zweven tussen deze twee werelden ben ik erg gelukkig met mijn keuze voor SuperStaff. 

Hoe kwam je bij SuperStaff terecht..?

Via Elisa! Elisa is de marketingmanager bij SuperStaff en vroeg of ik het SuperStaff team in Amsterdam kwam versterken. Nou zo’n leuk aanbod kan je niet afslaan. Mijn vrienden noemen mij altijd al een matchmaker, propper of cupido. Werken bij een werving/ arbeidsbemiddelaar is absoluut iets voor mij. 

 

'Ik ben trots op de resultaten die we op marketinggebied behalen en op onze gezellige werksfeer'

 

Jouw eerste indruk van SuperStaff..?

Mijn eerste indruk was dat ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Een jong en energiek bureau waar ik gelijk onderdeel van wilde zijn, het gevoel was wederzijds. Dat is zoals je een nieuwe baan wil beginnen. Mijn marketing maatje Indy Kersten en ik gingen direct met zoveel energie aan de slag. Het was direct een match!  

Trots op...

Waar ik trots op ben is onze gastvrijheid. Deze gastvrijheid mag ik vormgeven en online laten uitstralen. We hebben bijna allemaal een horeca achtergrond en dat kan je overal in terug vinden. Voor mij persoonlijk is vriendelijkheid en gastvrijheid het belangrijkste van een onderneming. Wat ik voor streef is dat iedereen die met ons te maken heeft een heel uitgenodigd gevoel daaraan over houdt. Ik ben trots op de resultaten die we op marketinggebied behalen en op onze gezellige werksfeer. En daarnaast vind ik dat wij als arbeidsbemiddelaar hard, veel en indrukwekkend werk verrichten.  

Vrije tijd...

Als echte Amsterdammer ben ik in mijn vrije tijd altijd te vinden op de leukste plekken in Amsterdam. Zoals Amsterdam Noord,  en West. Winkelen op de Haarlemmerstraat of zwemmen in Oost. Met mijn vriendinnen op pad naar een heerlijke wijn bar of met mijn lief op avontuur. Of gewoon met mijn twee katjes op de bank.   

 

Nu je meer van ons weet, willen wij jou graag leren kennen! Download hier twee formats voor de perfecte motivatiebrief en stel jezelf voor. 

 

Deel dit artikel

Lees meer van onze posts.