Bijbaan

Check hier het bijbaan overzicht van SuperStaff. Hier vind je alle bijbanen waar je direct op kunt solliciteren om snel aan het werk te gaan naast je studie. Je kunt zelf een selectie maken van de bijbanen bij jou in de regio of te selecteren op functie.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Kom werken als promotiemedewerker op Mysteryland en Q-base!

Ben jij goed in het benaderen van mensen en heb jij een vlotte babbel? Ga jij graag naar festivals? Heb jij goede promotie skills en ben jij daarnaast zondag beschikbaar? Lees dan snel verder want wij hebben de ultieme zomerbaan voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste promotiemedewerkers die het leuk vinden om zowel geld te verdienen als een festival mee te pakken. De werkzaamheden waar je aan moet denken zijn het promoten en verkopen van bekende producten op de gaafste festivals van Nederland. Het is dus belangrijk dat je communicatief sterk, enthousiast en veel beschikbaar bent. Ook mag je voor deze klus je samen met een vriend of vriendin aanmelden. Dat maakt het nog leuker! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Hoofddorp

Bijbaan

Naast dit overzicht van de nieuwste bijbanen, kun je ook in je profiel aangeven wat je precies voor bijbaan zoekt en je krijgt automatisch een overzicht van alle bijbanen per functie of een overzicht van de bijbanen die dicht bij jou in de buurt zijn door te zoeken naar alle bijbanen per regio.