Bijbaan

Check hier het bijbaan overzicht van SuperStaff. Hier vind je alle bijbanen waar je direct op kunt solliciteren om snel aan het werk te gaan naast je studie. Je kunt zelf een selectie maken van de bijbanen bij jou in de regio of te selecteren op functie.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Spontane en enthousiaste promotiemedewerkers gezocht voor de maand juli bij Safaripark Beekse Bergen

Ben jij goed in het benaderen van mensen en heb jij een vlotte babbel? Heb jij goede promotie skills en ben jij daarnaast per veel beschikbaar om te werken in de maand juli? Wij hebben namelijk een leuke promotieklus in het safari park van Nederland in de maand juli! Iets voor jou en geïnteresseerd om dichtbij wilde dieren te willen werken? Lees dan snel verder want wij hebben de ultieme zomerbaan voor jou!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Den Bosch, Bijbaan Eindhoven, Bijbaan Tilburg
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Aanstaande vrijdag 23 juni aan de slag op een stoer partyschip in Arnhem!

Heb jij altijd al gedroomd van werken op een partyschip met je vrienden? Vind jij het leuk om gasten de avond van hun leven te bezorgen en tegelijkertijd te varen terwijl je lekker geld verdiend? Ben jij daarnaast aanstaande vrijdag 23 juni al beschikbaar om te werken op dit stoere partyschip in Arnhem? Reageer dan nu heel snel op deze vacature, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Arnhem
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Per direct een tijdelijke fulltime baan als magazijnmedewerker aangeboden in de omgeving van Alkmaar!

Wij zoeken per direct aanpakkers voor een leuke tijdelijke fulltime klus bij een logistiek bedrijf in de buurt van Alkmaar. Dus ben jij vanaf maandag 19 juni twee weken fulltime beschikbaar om aan de slag te gaan als magazijnmedewerker en ben jij die topper die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt om deze klus te klaren? Reageer dan heel snel! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Alkmaar, Bijbaan Zaandam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Leuk en flexibel vakantiebaantje aangeboden als promotiemedewerker in meerdere regio's!

Krijg jij altijd iedereen enthousiast en heb je goede promotie skills? Ben je daarnaast op zoek naar een super leuk en flexibel vakantiebaantje in meerdere regio's? Beschik jij toevallig ook nog over je eigen vervoer? Reageer dan meteen en ga snel voor ons aan de slag als promotiemedewerker en kom op verschillende plekken!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Alkmaar, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Apeldoorn, Bijbaan Breda, Bijbaan Doetinchem, Bijbaan Dordrecht, Bijbaan Eindhoven, Bijbaan Harderwijk, Bijbaan Roosendaal, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Utrecht
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Spontane en enthousiaste promotiemedewerkers gezocht voor de leukste festivals deze zomer!

Ben jij goed in het benaderen van mensen en heb jij een vlotte babbel? Heb jij goede promotie skills en ben jij daarnaast per direct beschikbaar tot en met de zomermaanden? Maar wil jij de gaafste festivals zoals Defqon en Zwarte Cross niet missen? Lees dan snel verder want wij hebben de ultieme zomerbaan voor jou!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Doetinchem, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Lelystad, Bijbaan Tilburg
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Leuke bijbaan als horecamedewerker of promotiemedewerker

Voor leuke evenementen door heel het land zijn wij op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers en promotiemedewerkers. Ben jij een echte horecatopper? Of vind jij het leuk om mensen enthousiast te benaderen voor producten en etenswaren? Lees dan snel verder voor deze toffe klussen! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Alkmaar, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Delft, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Driebergen, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hilversum, Bijbaan Leiden, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Flexibele bijbaan als Barista medewerker in diverse restaurants in de omgeving Amsterdam

Houd jij ook zo van koffie en aanverwante dranken zoals cappuccino? Ben jij op zoek naar een uitdagende en leuke bijbaan? Ben jij daarnaast wonend in Amsterdam en beschikbaar voor een paar uur in de week? Dan zoeken wij jou! Wij hebben de bijbaan als Barista medewerker voor jou, lees snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Utrecht
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Horeca toppers gezocht voor een super hippe brasserie in hartje Rotterdam!

Wij zijn per direct op zoek naar horeca toppers die het leuk vinden om als bijbaan in deze super hippe brasserie in hartje Rotterdam te werken! Heb jij al ervaring in de horeca en dan het liefst werken in de banqueting? Wil jij naast je studie flexibel geld verdienen bij een hippe brasserie in Rotterdam? Lees dan snel verder want dan zoeken wij jou! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Delft, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Rotterdam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Bijbaan als flexibele keukenhulp bij mooie restaurants in hartje Amsterdam

Voor diverse restaurants in Amsterdam zijn wij op zoek naar flexibele keukenhulpen. Ben jij een harde werker en niet bang om de handen uit de mouwen te steken om er zo voor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt in de keukens van diverse restaurants in Amsterdam. Ben jij per direct beschikbaar en wil jij snel geld verdienen voor bijvoorbeeld de vakantie? Wacht dan niet langer en lees snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Flexibele bijbaan als bediening medewerker bij de leukste restaurants van Amsterdam

Wij zijn per direct op zoek naar mensen die het leuk vinden om als flexibele bijbaan in de horeca als bediening medewerker te werken. Ben jij de persoon die het leuk vindt om veel contact te hebben met mensen, mensen een top avond wilt bezorgen en op een sociale manier lekker wilt verdienen? Wil jij naast je studie of andere baan flexibel extra centjes verdienen? Lees dan snel verder want dan zoeken wij jou! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam

Bijbaan

Naast dit overzicht van de nieuwste bijbanen, kun je ook in je profiel aangeven wat je precies voor bijbaan zoekt en je krijgt automatisch een overzicht van alle bijbanen per functie of een overzicht van de bijbanen die dicht bij jou in de buurt zijn door te zoeken naar alle bijbanen per regio.