CASUAL,

PROFESSIONEEL

& FRIS

WAT TREK JE AAN NAAR WERK?  

In de wereld van catering is het van groot belang om een professionele en gastvrije uitstraling te hebben. De juiste werkkleding speelt hierbij een essentiële rol. Hoewel de specifieke vereisten kunnen variëren, kiezen wij voor elegante zwarte outfit. Deze tijdloze keuze straalt niet alleen stijl en klasse uit, maar zorgt er ook voor dat je je op je best voelt tijdens het helpen van gasten. Dus in een wereld vol kleurrijke trends en gedurfde fashion statements, blijft er één outfit altijd in de schijnwerpers staan: de zwarte outfit.

WAT TREK JE AAN NAAR WERK?  

EEN STIJLVOLLE

ZWARTE OUTFIT

WAT TREK JE AAN NAAR WERK?  

Laten we beginnen met de onderkant van de outfit. Vaak wordt er gekozen voor een donkere jeans (zonder scheuren) of een nette pantalon. Deze keuze zorgt ervoor dat de cateringmedewerkers er verzorgd en chic uitzien. De zwarte broek voegt ook een vleugje uniformiteit toe aan het gehele team, wat zorgt voor een professionele uitstraling. En dat is precies wat we willen!

EN SNEAKERS?

WAT TREK JE AAN NAAR WERK?  

Waarom sneakers? Ten eerste bieden ze een perfecte combinatie van comfort en stijl. Of je nu rondrent om gasten te bedienen, urenlang op je voeten staat of gewoonweg wilt genieten van een relaxte werkomgeving,  sneakers bieden de nodige ondersteuning en comfort gedurende de dag. Het zal je niet verbazen dat we het hebben over zwarte sneakers 🙂