Hospitality

Wij werven enthousiast personeel voor horeca en hospitality

Binnen SuperStaff is onze Hospitality afdeling specialist in de werving en inzet van personeel gastvrijheidsindustrie. Dagelijks te vinden op uiteenlopende horecalocaties, op evenementen, beurzen en congressen. De vlotte medewerkers van SuperStaff worden door organisatiebureaus, locaties als Het Scheepvaartmuseum en cateraars door heel Nederland en doorlopend bij de beurzen in de Jaarbeurs, de RAI en Ahoy.

De medewerkers van SuperStaff hebben allen grote affiniteit met gastvrijheid en evenementen. Kandidaten worden veelal geworven op de Hotelschool en opleidingen als Vrijetijdsmanagement en Media & Entertainment Management. Stuk voor stuk zijn het proactieve enthousiastelingen met een zeer representatief voorkomen en gevoel voor dienstverlening en gastvrijheid.

Functies

De medewerkers van ons evenementen uitzendbureau worden ingezet in de horeca, voor promoties en op beurzen; van een hostess op uw stand tot honderd horecamedewerkers voor een sitdown diner. SuperStaff ondersteunt uw evenement graag met de inzet van mooie hostesses, horecamedewerkers die kunnen aanpoten of proactieve promotiemedewerkers die iedereen kunnen enthousiasmeren.

  • Catering- en Horecamedewerkers
  • Hostesses / Hosts
  • Promotiemedewerkers
  • Garderobemedewerkers
  • Stagehands

 

Voor wie werken wij?

Vermaat photo sanoma_logo_basic_gray_rgb

 

Poolmanagement 

SuperStaff neemt voor uw niet alleen het hele wervingsproces over maar doet ook de planning en verloning van de medewerkers met een vast contactpersoon. U legt simpelweg de planning neer bij ons kantoor per periode en u bent gegarandeerd van de inzet van de juiste medewerkers. Met ons speciale Poolmanagement software kunnen wij snel schakelen en mensen inzetten met ervaring.

Training

Binnen hospitality staat natuurlijk gastvrijheid centraal. Hiervoor zorgt SuperStaff dat alle medewerkers binnen de Hospitality pool een gastvrijheidstraining doorloopt. Tijdens deze training worden de volgende onderwerpen uitgebreid behandeld:

  • Kledingvoorschriften en uiterlijke verzorging
  • Service do’s en dont’s
  • Presentatie en communicatie
  • Houding en uitstraling

 

Benieuwd naar de tarieven?

Bent u benieuwd naar de tarieven van ons uitzendbureau? Vraag dan direct een offerte aan door rechts op de tarief berekenen te klikken en ontvang binnen 24 uur op werkdagen een offerte voor de inzet van uw personeel. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met ons kantoor op 020-3203426