Vakantiewerk horeca

Hier vind je een overzicht van vakantiewerk in de horeca. Wil je graag werken in een restaurant, discotheek of misschien wel bij een strandtent. Wij hebben diverse vacatures voor vakantiewerk in de horeca, er zal vast iets tussen zitten wat aan jouw wensen voldoet. Check nu snel al het aanbod van vakantiewerk in de horeca!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Bedieningsmedewerkers gezocht voor een groot industriële evenementenlocatie in Amsterdam!

Ben je sociaal, flexibel, servicegericht, een teamplayer en houd je van hard werken? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met evenementen en ervaring in de bediening? Dan zijn wij op zoek naar jou, een echte top bedieningsmedewerker voor dit grote industriële evenementenlocatie in Amsterdam! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam

Direct een leuke vakantiebaan gevonden?

Dagelijks publiceren wij nieuwe vacatures voor vakantiewerk in de horeca! Dus heb je nu niet gevonden wat je zocht, meld je dan snel aan. Je wordt dan dagelijks op de hoogte gehouden van leuke vacatures voor vakantiewerk in de horeca die wel bij jou wensen aansluiten.