Vakantiewerk facilitair

Ben jij zoek naar een leuk vakantiewerk in de schoonmaak? Hier vind je een overzicht van alle vakantiebaantjes die te maken hebben met schoonmaak. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan bijbanen bij een schoonmaakbedrijf of als afwasser in een restaurant.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Goed betaalde bedrijfshoreca-bijbaan in de randstad

Wil jij goed bijverdienen naast je studie? Wil jij je vrije dagen van school benutten om werkervaring op te doen? Wij zijn op dit moment hard op zoek naar extra handjes in de bedrijfskantines van onze opdrachtgever. Deze bedrijfskantines zijn gevestigd in de regio's: Amsterdam, Delft, Den Haag, Hoofddorp, Rotterdam en Utrecht. Als jij horeca-ervaring wilt opdoen bij één van de leukste bedrijven van Nederland, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Baarn, Bijbaan Delft, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Leiden, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam

Leuk vakantiewerk in de schoonmaak gevonden?

Jouw vakantiebaan in schoonmaak automatisch ontvangen? Meld je dan nu aan en ontvang automatisch alle leuke vakantiebanen in de schoonmaak in je mail.