aan de slag

Als host of hostess
in het Rijksmuseum

Kom jij het Rijksmuseum bewonderen op een heel ander level, namelijk als insider? Kom met ons samenwerken met liefde voor gastvrijheid in het Rijksmuseum! Dus ben jij op zoek naar een parttime baan in de culturele sector? Bekijk de vacature als publieksmedewerker, of zoals wij het graag noemen, de Host en Hostess van het Rijksmuseum.

als insider

Bij de tentoonstelling van Frans Hals

Van zijn levendige portretten tot zijn meeslepende landschappen, elk kunstwerk ademt een eigen verhaal en betovert de bezoekers, maar ook jou! Als hostess ben je niet alleen het stralende gezicht van het museum, maar draag je ook bij aan een onvergetelijke ervaring voor onze bezoekers. Je werkdag bestaat uit het verwelkomen van bezoekers en hen assisiteren bij het verkennen van de expositie.Β Maar bovenal maak je deel uit van een enthousiaste groep kunstliefhebbers met een warme en gastvrije instelling.

laat jij ons

alles van
(VER)MEER ZIEN

In het begin van 2023 verwelkomde het Rijksmuseum een nieuw SuperStaff-team, klaar om als gastheren en -vrouwen aan de slag te gaan tijdens de tentoonstelling van Johannes Vermeer. Na een ongekend succesvolle periode met een enorm gemotiveerd SuperStaff team, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we doorgaan met dezelfde vertrouwde gezichten (en nieuwe) tijdens de volgende tentoonstelling van Frans Hals.

what to do?

We nemen je mee...

in de volgende stappen!

πŸ‘‰
vraag & antwoord

Good to know

andere vacatures

Makkelijk aanmelden

vragen & contact

We willen je graag leren kennen πŸ’Ÿ

Zahra
Hi! πŸ‘‹ Stuur ons een WhatsApp berichtje, een mail of bel ons op kantoor!
17:45
Zahra
We helpen je graag met al je vragen verder!
17:45