Privacy Statement SuperStaff Agency

Bij SuperStaff hechten wij veel waarde aan jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Het is onze verantwoordelijkheid om deze gegevens te beschermen. In dit privacy statement laten wij weten welke gegevens wij verzamelen en verwerken.

OVER SUPERSTAFF
Wij zijn SuperStaff B.V., gevestigd te Amsterdam, Boelelaan 1110-BW, postcode 1081 HZ. Wij zijn verantwoordelijk voor het gebruiken, opslaan en verwerken van jouw gegevens en behandelen deze conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS
Om onze diensten aan te kunnen bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Wanneer jij je aanmeldt bij SuperStaff B.V, vragen wij je om gegevens te verstrekken. Deze gegevens zijn nodig om onze diensten uit te kunnen voeren. De persoonsgegevens worden opgeslagen in de beveiligde systemen: Shiftmanager en CATSone.

Verwerking van persoonsgegevens

SuperStaff verwerkt de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor haar dienstverlening. Deze gegevens legt SuperStaff vast in haar database ten behoeve van het gebruik door SuperStaff en de genoemde derden. De gegevens en zijn nodig om gebruik te maken van onze dienstverlening. Daarnaast kunnen wij wensen en kwaliteiten van onze medewerkers afstemmen op onze klanten.

Vastlegging persoonsgegevens website Superstaff.nl:

 • Voor- en achternaam
 • Geslacht
 • Geboortedatum
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres

CONTACTGEGEVENS: https://www.SuperStaff.nl/ De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam 020 3203426 SuperStaff B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op
deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Uitzendplanningsysteem: Shiftmanager: uitzendkrachten:

 • Voornaam, achternaam, adres, woonplaats, geslacht, geboortedatum, nationaliteit, telefoonnummer, e-mailadres, kopie identiteitsbewijs, informatie over opleidingen, arbeidsverleden, gegevens over beschikbaarheid en overige zaken voor zover wettelijk vereist of waar toestemming voor is gegeven door jou.

CATSone: (potentiรซle) medewerkers:

 • Voornaam, achternaam, telefoonnummer, email-adres, geboortedatum, woonplaats, cv, LinkedIn pagina (indien je hiervoor toestemming geeft).

Shiftmanager en CATSone: klanten, opdrachtgevers of andere zakelijke relaties:

 • Naam contactpersoon, bedrijfsnaam, contactgegevens, zoals e-mail en/of telefoonnummer (bij voorkeur zakelijke gegevens), zakelijke gegevens zoals Kamer van Koophandel registratie, BTW nummer, betalingsgegevens en overige gegevens die van belang zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst.

De persoonsgegevens die in onze informatiesystemen staan zijn alleen zichtbaar voor jou en voor de personen die hiervoor geautoriseerd zijn bij SuperStaff. De geautoriseerde medewerkers binnen SuperStaff zijn: projectmanagers- en medewerkers, recruiters en accountmanagers. Zij hebben de persoonsgegevens nodig om de dienstverlening uit te kunnen voeren. Met derden zijn wij overeengekomen dat zij eveneens de persoonsgegevens optimaal beschermen.

Daar waar wij geen reden hebben die vanuit wet- en regelgeving is bepaald, zullen we jouw expliciete vrijwillige toestemming vragen. Deze toestemming kan je uiteraard ook weer intrekken op het moment dat je geen gebruik meer wilt maken van onze dienstverlening. Zie ook โ€œcontactgegevens SuperStaffโ€ voor het verkrijgen van extra informatie of intrekken van jouw toestemming.

 • SuperStaff B.V. verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou
  Gegevens van personen jonger dan 16 jaar Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@superstaff.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
 • Burgerservicenummer (BSN).
vragen & contact

We willen je graag leren kennen ๐Ÿ’Ÿ

Zahra
Hi! ๐Ÿ‘‹ Stuur ons een WhatsApp berichtje, een mail of bel ons op kantoor!
17:45
Zahra
We helpen je graag met al je vragen verder!
17:45