alle nieuwsberichten

Hoe bereidik mij voor op een sollicitatiegesprek?sollicitatiegesprek?

πŸ“…
14-03-2024
πŸ™β€β™€οΈ
Maxime Booms

Yes! Wat leuk dat je hebt gesolliciteerd! Bij SuperStaff, of misschien wel bij een heel ander bureau. Het maakt niet uit of je solliciteert voor een fulltime, parttime of een bijbaan. De voorbereiding is hetzelfde. Hier een aantal tips om goed voorbereid te zijn voor jouw sollicitatiegesprek.

πŸ€·β€β™€οΈ Aangemeld? Wat nu?

Wanneer jij je gegevens achter gelaten hebt, word je binnen twee dagen opgebeld. Komt het niet uit? We sturen je ook een appje, bericht ons terug wanneer je wel goed te bereiken bent. Ondertussen kan jij de vacature goed doorlezen, een kijkje nemen op onze website en de website van de organisatie waar jij je hebt aangemeld om te werken.

πŸ“² Contact met SuperStaff

Afspraak gemaakt met een van onze collega’s via WhatsApp of via de telefoon? Fijn! Zij hebben jou direct een bevestiging verstuurt. Ben je plots verhindert? Laat het gauw weten. Stuur een WhatsApp terug of bel ons op 020 320 34 26.Β 

πŸ‘š Outfitje

Weet je niet wat je moet aantrekken? Ga voor een sollicitatiegesprek bij ons voor casual maar netjes. Kies een outfit waar jij je goed in voelt.Β Een driedelig pak is absoluut niet nodig, maar laat je joggingpak, je pet en je slippers lekker thuis.

πŸ’Ό Wat neem ik mee?

Wist je dat het krijgen van een compliment ervoor zorgt dat jij meer zin krijgt in je werk? Het geeft nieuwe energie om door te gaan met wat je doet, maar dan nΓ³g beter. Bovendien krijg je zelf ook een goed gevoel wanneer je een compliment geeft. Een win-win situatie. Geef elkaar dus af en toe een compliment. Je werkt hard!

πŸ˜… Oeps te laat?…

Zorg dat je van te voren weet waar je moet zijn. Onze voordeur zit aan de achterkant van de Albert Heijn To Go. We vinden het fijn als je 5 minuten voor je afspraak aanwezig bent. Heb je vertraging? Laat het ons weten. Stuur een WhatsApp of bel even.

πŸ™‹β€β™‚οΈ Vragen…

We zullen je tijdens het gesprek helemaal voorbereiden voor de functie in kwestie. Jij kan ons ook altijd vragen stellen. Graag zelf! Bijvoorbeeld:

  • Hoe laat van tevoren moet ik aanwezig zijn bij een sollicitatiegesprek?
  • Wat is de sfeer op de werkvloer op kantoor?
  • In hoe groot team kom ik terecht?
  • Is een proefdag lopen op kantoor mogelijk?
blijf up to date

De laatste updates van SuperStaff

vragen & contact

We willen je graag leren kennen πŸ’Ÿ

Zahra
Hi! πŸ‘‹ Stuur ons een WhatsApp berichtje, een mail of bel ons op kantoor!
17:45
Zahra
We helpen je graag met al je vragen verder!
17:45