werken met liefde voor gastvrijheid

Bij SuperStaff Agency ๐Ÿ‘‹

over ons

Werk met liefde voor gastvrijheid

Werk met liefde voor gastvrijheid, dat is de kern van alles wat we doen vanaf ons kantoor in Amsterdam Zuid. Onze office collega’s weten waar ze het over hebben als het gaat over de wereld van hospitality. Van het produceren van wervingscampagnes, het ontwikkelen van leadstrategieรซn tot aan het beheren van talentpools en alles daartussen in. Ben jij door vacatures aan het scrollen en past onze passie ook bij jou? Neem een kijkje bij onze kantoor vacatures.

wat ons succesvol maakt?

Toch dat stapje extra

Met veel energie werven, managen en behouden we waanzinnig gastvrije medewerkers. Dit doen we door een krachtige combinatie van kortetermijnwerving en duurzame oplossingen voor de capaciteitsuitdagingen van onze opdrachtgevers. SuperStaff is geรซvolueerd van een uitzender voor piek- en ziekmomenten tot een essentiรซle personeelspartner voor fantastische organisaties. We zijn nu het go-to hospitalitybureau voor gastvrije medewerkers in de culturele sector, bij evenementen en op kantoor.

 

welke kant ga jij op?

Ben jij een planner, fixer, verbinder

Of online webkanon?

๐Ÿ‘‰
samen groeien

met een missie

Bij SuperStaff Agency gaan we voor een werkomgeving waarin iedereen kan groeien en zich kan ontwikkelen. Met liefde voor gastvrijheid doen we graag dat stapje extra dus ook voor onszelf en elkaar. Deze toewijding en ondernemersgeest hebben ons gebracht waar we nu zijn, en we zijn vastberaden om nog verder te groeien.

contact met het team?

heel graag zelfs!

Wat als wij je vertellen dat solliciteren helemaal geen ingewikkeld proces is? Behalve dat je even uit je comfort zone moet stappen, je geen klassieke motivatie brief hoeft te schrijven. Een DM in onze LinkedIn is namelijk helemaal welkom! Vraag ons gerust naar de ervaringen die wij opdoen in ons werk bij SuperStaff. Wie weet leidt het wel tot een kopje koffie bij ons op kantoor!

nice to meet you

Ontmoet het office team

Benieuwd naar onze recruiters, marketeers en poolmanagers? Neem een kijkje bij het SuperStaff office team en stuur ons gerust een berichtje!

Maak kennis
vragen & contact

We willen je graag leren kennen ๐Ÿ’Ÿ

Zahra
Hi! ๐Ÿ‘‹ Stuur ons een WhatsApp berichtje, een mail of bel ons op kantoor!
17:45
Zahra
We helpen je graag met al je vragen verder!
17:45