alle nieuwsberichten

Zonder ervaring toch een financiele carrière starten?

📅
28-05-2024
🙍‍♀️
Julia Oosenbrug

Wil je een carrière in de financiële sector starten? Het Wft-certificaat is jouw toegangsticket. Wft staat voor Wet op het financieel toezicht, een wet die ervoor zorgt dat klanten correct geïnformeerd worden over financiële producten. En daar kan jij je specialiteit van maken! Zonder ervaring toch een financiele carrière starten?

Wet Diploma, vacatures financiële sector

Waarom jij de nieuwe klantadviseur moet worden bij ons team!

Stel je voor: jij, een stralende carrière in de financiële wereld en de kans om elke dag klanten te helpen met jouw expertise. Klinkt goed? Dan moet je echt verder lezen!

🏁 Jouw toekomst begint hier!

Als beginnend klantadviseur heb je een solide basiskennis nodig om klanten te adviseren over zaken zoals verzekeringen, rentevoeten en hypotheken. Denk aan het behalen van je Wft-diploma als het afleggen van een spannend examen dat je carrière naar nieuwe hoogten tilt. Met je Wft-basisdiploma op zak ben je helemaal klaar om de financiële wereld te veroveren!

👀 Dus, waarom zou je niet beginnen aan deze fantastische reis? Hier is hoe het werkt:
  • Solliciteren: Klik onderaan de pagina om eenvoudig te solliciteren voor deze vacature. Een paar klikken en je avontuur begint!
  • Kennismakingsgesprek plannen: We nemen contact met je op en plannen samen een gezellig kennismakingsgesprek. We willen je leren kennen en jij ons, natuurlijk!
  • Bezoek aan toekomstige werkgever: Als je na de kennismaking enthousiast bent en wij zien een goede match, ga je op bezoek bij je toekomstige werkgever. Voel de sfeer, ontmoet je nieuwe collega’s en krijg een kijkje in jouw toekomstige werkplek.
  • Studeren voor je Wft-diploma: Als de klik wederzijds is, begin je met studeren voor je Wft-diploma. Geen stress, je kunt kiezen om dit in twee of vier weken te doen, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt. En daarnaast kom je gewoon een trainingsdag volgen en heb je hem in 1 dag!
  • Geslaagd: Na het behalen van je Wft-diploma ben je helemaal klaar voor je carrière in de financiële sector! De deur naar eindeloze mogelijkheden staat voor je open.
🥂 Dus, ben jij klaar om de sprong te wagen?

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Klik op de vacature knop hieronder en zet de eerste stap naar een boeiende en succesvolle carrière als klantadviseur. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw toekomst!

🤙 Eerst nog even bellen?

Laten we het doen! We willen je graag helpen om zonder ervaring, toch te beginnen in de financiële sector. Je kan ons altijd bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Je kan ons ook een Whatsapp berichtje sturen.

 

vragen & contact

We willen je graag leren kennen 💟

Zahra
Hi! 👋 Stuur ons een WhatsApp berichtje, een mail of bel ons op kantoor!
17:45
Zahra
We helpen je graag met al je vragen verder!
17:45