Klantgericht, flexibel en zonder risico's

 

 

Ooit een waanzinnige avond uit gehad in DeLaMar Theater? Of wel eens helemaal in de watten gelegd in de Eurostar trein? Of een prachtige dinerbox in stijl bezorgd gekregen via Thuis Uit Eten? Dat wordt mede mogelijk gemaakt door onze klantgerichte uitzendkrachten. Ook kan je ons vinden op de klantenservice, in de financiële en administratieve ondersteuning en zelfs in de logistiek. We hebben zowel ervaring met het werven van grote aantallen uitzendkrachten als in het plaatsen van of enkele flexibele collega's. Graag ook het management van de flexibele schil en planning uit handen geven? Geen probleem!

 

 

Werknemers via SuperStaff betekent...

✓ Flexibiliteit en een oplossing op maat voor jouw organisatie

✓ Geen werkgeversrisico bij ziekte en uitval

✓ Geen administratieve rompslomp, die nemen wij uit handen

✓ De focus om je bezig te houden met wat jouw organisatie draaiende houdt

✓ Graag ook het management van de flexibele schil en de planning uitbesteden? Geen probleem! Lees meer over poule management.

Bijbaan vacatures

Wat onderscheidt onze mensen?

Onze flexibele collega's onderscheiden zich door hun klantgerichtheid. De oorsprong van SuperStaff ligt in de hospitality branche en noem het toeval, maar ook bijna alle kantoor medewerkers hebben een hospitality of horeca achtergrond. Behalve dat we in de selectieprocedure weten waar we op moeten letten, verzorgen we graag diverse trainingen om te zorgen voor de beste ervaring voor jouw klanten of gasten.

-

Werken bij Thuis uit Eten

Poule management

Een groep van medewerkers, welke op flexibele basis ingezet kunnen worden. Best of both worlds! Vaste(re) gezichten en de voordelen van flexibiliteit. Al jaren zijn wij expert in het samenstellen van poules met medewerkers. We trainen ze, het liefst samen en op locatie bij jou en zorgen ervoor dat ze op regelmatige basis beschikbaar zijn. Is het rond krijgen van de planning iets waar je niet mee bezig wilt zijn?

-

Werken als steward(ess)

Expert in het bereiken van jouw doelgroep

De tijd is voorbij, waarin het plaatsen van een vacature op diverse jobsboards voldoende is. Door middel van doelgerichte online marketingcampagnes, weten wij jouw doelgroep te bereiken én te converteren. We gaan graag uitdagingen aan waarbij we in korte tijd tientallen klantgerichte medewerkers mogen plaatsen. Zoals we dit meerder malen per jaar mogen doen voor o.a. Eurostar, Thuis uit Eten en Talent & Pro.