JONY NUIJTEN

PROJECTMANAGER BEDRIJFSCATERING

 

Je hebt veel contact met Jony Nuijten als jij werkt als cateringmedewerker.
Jony werkt met veel plezier samen en heeft een doel; jou een duidelijk offboarding te laten ervaren. Wanneer jij een vraag hebt, helpt Jony jou graag verder. Wil jij werken als bedrijfscateringmedewerker. Bel gerust ons kantoor en vraag naar Jony!

Werken als cateringmedewerker Amsterdam. Werken als cateringmedewerker Utrecht. Werken als cateringmedewerker Utrecht. Daarvoor. Want. Waarom. Tenzij. Alsnog.

Ontmoet de rest van het team

Cateringmedewerker

VOORDELEN VAN DE BEDRIJFSCATERING 🥑

Cateringmedewerker

  • Je werkdagen zijn op maandag tot vrijdag
  • Je werktijden zijn overdag
  • Het werk kan zowel flexibel als met vaste werktijden zijn. Wat het beste bij jou past
  • Als bedrijfscateringmedewerker ben jij het gezicht van de lunch. Graag maak jij een gezellig praatje
  • Je hoeft geen ervaren kok te zijn. Als jij liefde voor eten en mooie producten hebt dan leren wij je de rest.

WAT GA JE DOEN ALS CATERINGMEDEWERKER 🌶

Cateringmedewerker

Als bedrijfscateringmedewerker zorg jij dat er elke dag weer een heerlijk lunch klaar staat voor jouw collega's. Wanneer de cateraar de lunch komt brengen weet jij die fantastisch te presenteren. Er wordt dagelijks verse soep gebracht, salades, broodjes en nog veel meer biologische producten. Het is aan jou om de lunch met veel liefde te serveren.

WAAR HELPT SUPERSTAFF JOU MEE? 🍋

Cateringmedewerker

SuperStaff zorgt dat jij wordt ingeroosterd en beantwoord al jouw vragen. Je contract en loonstrook worden helemaal verzorgt door ons. En met vragen over uren, uitbetaling en loonheffingskorting ben je ook welkom. SuperStaff is de schakel tussen jou en de organisatie waar je aan het werk gaat. Onze collega Jony Nuyten is jouw vaste contactpersoon.

WAT TREK JE AAN NAAR WERK?🍌

Cateringmedewerker

Wat trek je aan als cateringmedewerker? Wij verzorgen voor jouw een blouse, overhemd of polo. Je draagt een nette zwarte broek en om het plaatje helemaal af te maken trek je een paar zwarte sneakers aan.

INPLANNEN EN LOCATIES 🥭

Cateringmedewerker

Hoe moet jij je inplannen en op welke locaties? Onze cateraars regelen de planning helemaal zelf. Voor vrije dagen en vakanties mag je bij jouw contactpersoon zijn. Laat je het ons wel ook weten? We zijn graag op de hoogte en zo kunnen we eventueel vervanging regelen.

BEDRIJFSCATERING BANEN IN NEDERLAND 🍅

 

Werken in de bedrijfscatering in Nederland? Noord-Holland? Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Hoofddorp. Wij helpen jou graag met een catering baan.