Op zoek naar klantgerichte (flexibele) werknemers?

Laat ons helpen! SuperStaff is een arbeidsbemiddelaar. Of zoals wij onszelf zien: een matchmaker die klantgerichte werknemers met de mooiste bedrijven verbindt. Jarenlang waren we hoofdzakelijk actief in de hospitality, inmiddels mogen we deze expertise meenemen om mensen in allerlei functies op de arbeidsmarkt te matchen. Denk o.a. aan functies in de customer care, facility services en administratieve ondersteuning. Zowel flexibele (studenten) krachten als vaste professionals. Onze diensten bieden we aan in de contractvorm die het beste past bij jouw organisatie.

 

 

 

Klantgericht, energiek en vindingrijk

Flexwerkers, starters & young professionals

Persoonlijke en altijd snelle service


 

Dit zeggen onze partners over ons

 

"SuperStaff denkt en beweegt als organisatie mee met de behoefte van de klant"

- Indra Kamphof, Operationeel Manager Momentum Services Nederland.

“De korte lijnen met SuperStaff ervaren wij als erg prettig en hun aanpak is adequaat. Gedurende het sollicitatieproces worden we continu geüpdatet over de stand van zaken.”

- Carla le Noble, De Vereende

Hier helpen we je graag mee

 

Vacature parttime projectmanager amsterdam

Klantgerichte flexibele en vaste mensen

Fluctueert de drukte in jouw bedrijf en ben je op zoek naar flexibele on demand versterking van je team? De inzet van onze klantgerichte uitzendkrachten een mooie oplossing. Slim, flexibel en direct inzetbaar. Voor tijdelijke projecten, piekmaanden, als werkstudent of parttimer maar ook voor je weekend en/of  avondplanning

Starters & young professionals

Een medewerker nodig, die klaar is om zijn eerste of tweede stap op de arbeidsmarkt te zetten? Wij gaan graag op zoek naar een vaste of tijdelijke collega. Ook met de optie om deze collega in dienst te nemen wanneer hij/zij een match is voor langere termijn. 


Wij werken met

 

 

 Neem contact met ons op

Flexibele of vaste werknemers nodig? Laat ons weten wat je zoekt, dan komen wij met een voorstel op maat. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar 020-320 34 26.

 

Naam(Vereist)