Power woorden voor op je cv

🔎Hoe omschrijf jij jezelf op je cv? Want woorden als ⁠creatief en leergierig kennen ⁠we nu wel…⁠ Deze 30 woorden geven jouw hard & soft skills⁠ pas echt power!

Lees meer

 

Loonheffingskorting, hoe werkt dat nou precies?

...Wat als je meerdere werkgevers hebt? En wat als ik mijn loonheffing niet aan zet? Wat doe ik dan?

Lees meer

 

Succesvol solliciteren

💯Wie beter dan onze eigen matchmakers om hun insider information te delen over succesvol solliciteren. Lees hier al hun tips & tricks om die baan binnen te slepen.

Lees meer

 

 

 

Leer de werksfeer, 5 tips voor de beste werksfeer!

De werkvloer, de plek die je misschien wel vaker ziet dan de vloer van je eigen huis. Maar hoe creëer je een goede werksfeer, zodat jij met plezier naar je werk gaat?

Lees meer

 

Juicy e-mail subjects 🍑                                                   

De gemiddelde werkgever, hiring manager of recruiter krijgt tussen de 5 en 20 sollicitaties binnen per dag! Opvallen kan dus geen kwaad.

Lees meer

 

Stresslexen is dus echt een ding!

Kan jij het bijwerken van je inbox of een spannende meeting niet loslaten? Dan kan jij een stesslexer zijn! Herkenbaar? Wij hebben gouden tips voor een relaxed weekend!

Lees meer

 

 

 

Leer meer over ons, wie zijn wij bij SuperStaff?

Het SuperStaff team doet er alles aan om de perfecte match te vinden tussen onze klanten en de meest gastvrije, geschikte mensen. 

Lees meer

 

Do's & dont's motivatiebrief

                                                                                  Iedereen krijgt er mee te maken, de motivatiebrief. Maar hoe zorg je er anno 2022 voor dat de allerbeste versie van jezelf op papier komt? 

Lees meer