"Onze wens was een poule met gastvrije en vaste gezichten, dat jullie heel goed gelukt!"

- Eva Otto, directeur Theater Amsterdam

 

42

Theatermedewerkers, zaalwachten en horecamedewerkers in de poule

18

BHV gecertificeerde medewerkers

93600

Fantastisch gastvrije ervaringen

Waanzinnige ervaringen

Sinds 2018 mogen we samenwerken met het prachtige Theater Amsterdam. Theater Amsterdam staat voor waanzinnig gastvrije ervaringen voor haar bezoekers en gelooft -net als SuperStaff- dat dit wordt gerealiseerd door de mensen. Samen hebben we gebouwd aan een flexibel team vaste gezichten in verschillende functies: zaalwacht, horecamedewerker, garderobemedewerker en theatermedewerker, verantwoordlijk voor ontvangst en tickets. Onze medewerkers zijn onderdeel van het team bij Theater Amsterdam en andersom. Een samenwerking om op trots op te zijn!

BHV gecertificeerde medewerkers

Naast gastvrijheid staat veiligheid van de bezoekers van Theater Amsterdam centraal. Tijdens elk event,  voorstelling of concert staan er dan ook BHV gecertificeerde medewerkers op de vloer. Zij vervullen een rol als zaalwacht of theatermedewerker én weten als geen ander wat te doen bij een onverhoopte calamiteit. Meer weten over onze gastvrije en flexibel inzetbare BHV gecertificeerde medewerkers?

 

Flexibele, gastvrije BHV'ers

Neem contact op

Flexibele of vaste werknemers nodig? Laat ons weten wat je zoekt, dan komen wij met een voorstel op maat. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar 020-320 34 26.

Naam(Vereist)