Ik zoek talent

Ooit een waanzinnige avond uit gehad in DeLaMar Theater? Of wel eens helemaal in de watten gelegd in de Eurostar trein naar Londen? Dat wordt mede mogelijk gemaakt door onze gastgerichte SuperStaffers! Benieuwd hoe wij dit doen?

Bekijk

Jouw partner

SuperStaff is een arbeidsbemiddelaar. Of zoals wij onszelf zien: matchmakers die gastgerichte talenten met de mooiste bedrijven verbinden. Jarenlang hield SuperStaff zich hoofdzakelijk bezig met uitzenden in de hospitality branche - van de cultuursector tot aan bedrijfscatering-. Deze expertise mogen we inmiddels meenemen om gastgerichte talenten in allerlei functies op de arbeidsmarkt te matchen. Denk hierbij aan functies in de customer care, facility services en administratieve ondersteuning. Dit doen we in de contractvorm die het beste past bij jouw organisatie.

Neem contact met mij op

Maatwerk

Wij begrijpen dat groei van jouw organisatie onlosmakelijk verbonden is met de juiste mensen in jouw team. Dat is dan ook waar wij voor zorgen!  Dit doen wij door een passende oplossing te leveren die aansluit op jouw organisatie. Elke organisatie is immers anders. We kunnen je ondersteunen middels recruitment, uitzenden, detacheren, detavast, payroll, planning en optimalisatie van eigen recruitment.

Bekijk al onze diensten

Onze diensten

person_search

Recruitment

Het vinden van de juiste mensen voor je organisatie, waar begin je? Een goede vacature schrijven, het publiceren van de vacature op de kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt, een database raadplegen, searchen of recruitmentcampagne: wij doen dit voor je!
Het recruitmentproces bij SuperStaff gaat altijd van start met een SuperSessie, waarin onze Talent Recruiters samen met jouw team de diepte in duiken. Zo achterhalen wij waar jullie organisatie precies naar op zoek is en maken wij een duurzame match.

group_add

Uitzenden

Fluctueert de drukte in jouw bedrijf en ben je op zoek naar flexibele on demand versterking zonder het risico van juridisch werkgeverschap en extra personeelsadministratie? Dan biedt onze poule van gastgerichte talenten een mooie oplossing. Wij selecteren alleen servicegerichte medewerkers voor o.a. functies in de customer care, facility services en administratieve ondersteuning. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken om ontevreden klanten.

contact_page

Detavast

Ben je op zoek naar een vaste werknemer, maar wil je iemand eerst leren kennen? We leven in een gekke wereld met veel onzekerheid. Wat vandaag nieuws is, is morgen weer anders. Je bent misschien wel bereid om een nieuwe medewerker aan te nemen maar durft het risico niet te lopen je personeelskosten te verhogen. Door ons detavast model nemen wij jouw zorgen uit handen en komt jouw nieuwe medewerker bij ons op de payroll. Verandert jullie situatie en wil je de medewerker graag overnemen – of juist niet? Voor ieder probleem hebben wij een geschikte oplossing

 

 

 

contact_page

Payroll

Geef focus aan je business en besteed werkgeverschap uit. Middels een uitzendconstructie kunnen we tot 5,5 jaar veel flexibiliteit bieden. Flexibiliteit geen issue? Dan bieden we graag bepaalde tijdscontracten. Hoe dan ook, geen omkijken naar je payroll!

Inhouse recruitment

Kunnen we een keer met je meekijken naar jullie inhouse recruitmentproces? Sparren doen we altijd graag en vrijblijvend

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×