Opzoek naar klantgerichte collega's?

Ooit een waanzinnige avond uit gehad in DeLaMar Theater? Of wel eens helemaal in de watten gelegd in de Eurostar trein? Of een prachtige dinerbox in stijl bezorgd gekregen via Thuis Uit Eten? Dat wordt mede mogelijk gemaakt door onze medewerkers. SuperStaff is een arbeidsbemiddelaar. Of zoals wij onszelf zien: matchmakers die klantgerichte werknemers met de mooiste bedrijven verbinden. Jarenlang hield SuperStaff zich bezig met uitzenden in de hospitality branche. Deze expertise mogen we inmiddels meenemen om klantgerichte mensen in allerlei functies op de arbeidsmarkt te matchen. Denk aan functies in de customer care, facility services en administratieve ondersteuning. Klantgericht, vindingrijk en energiek, dát is wat je van onze mensen kan verwachten. Onze diensten bieden we aan in de contractvorm die het beste past bij jouw organisatie. Bekijk met welke mooie partners we mogen samen werken.

-Onze diensten

-

Recruitment

Onze expertise begint bij recruitment: het vinden en selecteren van de juiste mensen voor je organisatie. Waar begin je? Een goede vacature schrijven, deze onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep, een database raadplegen, searchen en natuurlijk de juiste kandidaat selecteren, dat is waar we goed in zijn!

Uitzenden

Fluctueert de drukte in jouw bedrijf en ben je op zoek naar flexibele on demand versterking van je team zonder het risico van juridisch werkgeverschap en extra personeelsadministratie? Dan biedt onze poule van gastgerichte talenten een mooie oplossing. Wij selecteren enkel medewerkers die de wensen en behoeften van jouw organisatie en klanten voorop stellen. Dit doen we voor verschillende functies in de gastvrijheidsindustrie, customer care, facility services en administratieve ondersteuning.

Detavast

Op zoek naar een vaste collega voor een aantal maanden, met de optie om deze collega in dienst te nemen wanneer hij of zij een match voor langere termijn blijkt te zijn? Middels detavast combineren we het gemak van detachering met de mogelijkheid tot overname, transparent en weloverwogen.

Detacheren

Een collega nodig voor een tijdelijk project, om een zwangerschapsverlof op te vangen of om een perodieke drukte te tackelen? Een kundige vaste collega welke middels detachering bij je in het team komt kan de oplossing zijn. We stemmen vooraf af wat er opgeleverd dient te worden, en wat de verantwoordelijkheden zijn van de tijdelijke collega.

Poule management

Een groep van medewerkers, welke op flexibele basis ingezet kunnen worden. Best of both worlds! Vaste(re) gezichten voor je gasten en/of klanten en de voordelen van flexibiliteit. Al jaren zijn wij expert in het samenstellen van poules met medewerkers welke passen bij jouw bedrijf. We trainen ze, het liefst samen en op locatie bij jou en zorgen ervoor dat ze op regelmatige basis beschikbaar zijn. Is het rond krijgen van de planning iets waar je niet mee bezig wilt zijn? SuperStaff kan ook dit van je overnemen.

 

Recruitment on demand

Geen eigen recruiter in huis? Wellicht is een recruiter ‘on demand’ een passende oplossing. Geen hoge loonkosten, wel een ervaren recruiter uit ons team die ondersteund wanneer en daar waar nodig. Iemand die zorgt dat jouw vacatures online staan daar waar de doelgroep zich bevindt, alle reacties snel en kundig oppakt, een eerste selectie maakt en in samenspraak met jou gesprekken inplant in jouw agenda. Onze recruiter kan tevens referenties nagaan, regelt de administratieve afhandeling en zorgt ervoor dat jij zo veel mogelijk ontzorgd wordt. Dit alles kan al vanaf een paar uur per week, periodiek aanpasbaar én betaalbaar. 

 

"SuperStaff denkt en beweegt als organisatie mee met de behoefte van de klant"

- Indra Kamphof, Operationeel Manager Momentum Services Nederland.