"SuperStaff denkt en beweegt als organisatie mee met de behoefte van de klant"

- Indra Kamphof, Operationeel Manager Nederland.

 

1014

Aantal aanmeldingen

109

Succesvolle aannames

838000

Blije reizigers

Gastvrije stewards en stewardessen

Sinds april 2018 werken Momentum Services en SuperStaff intensief samen met één gezamelijk doel: “Providing a high standard of customer service for International High Speed trains”. Het allerbeste en meest gastvrije team stewards en stewardessen op de trein is cruciaal voor de ultieme gastbeleving tijdens de rit van Amsterdam naar Brussel of Londen. Wij mogen Momentum Services ondersteunen bij het vinden, binden, boeien en behouden van dit waanzinnige team. De complexiteit zit in het snel werven en onboarden van kwalitatieve en gekwalificeerde collega's voor zowel het vaste als flexibele team. Zo hebben we in november 2021 weer samen in één maand, 30 nieuwe werknemers gerealiseerd.

Wat nemen wij uit handen?

In de huidige arbeidsmarkt weten we dat we meer uit de kast moeten halen dan een vacature uitzetten. Middels online marketingcampagnes, targetten we de meest gastgerichte talenten. We organiseren recruitmentdagen om de voorgescreende kandidaten te ontmoeten en gezamenlijk de beste matches te kiezen. Momentum Services mogen we daarnaast ontzorgen op het gebied van van arbeidscontracten, administratie en het optimaliseren we de candidate journey -denk aan training, evaluatie, verzuim en offboarding-. 

Benieuwd naar onze tarieven of wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

-

Neem contact op

Gastvrije stewards en stewardessen nodig of flexibele of vaste werknemers in een andere rol. Laat ons weten wat je zoekt, dan komen wij met een voorstel op maat. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar 020-320 34 26.

Naam(Vereist)