-

"SUPERSTAFF DENKT

EN BEWEEGT MEE

MET DE BEHOEFTE

VAN DE KLANT"

Indra Kamphof
Operationeel Manager Nederland

 

-

Bekijk onze aanpak

-

WAT WIJ

MOGEN DOEN VOOR

EUROSTAR & THALYS?

Sinds april 2018 werken Eurostar & Thalys met SuperStaff intensief samen met één gezamelijk doel: “Providing a high standard of customer service for International High Speed trains”. De allerbeste en meest gastvrije 50 stewards en stewardessen zorgen dagelijks voor de ultieme gastbeleving tijdens de treinreis van Amsterdam naar Brussel, Londen en Parijs. Wij mogen Eurostar & Thalys ondersteunen bij het recruitment, juridisch werkgeverschap, de onboarding en het community management van dit waanzinnige team. 

 

-

Bekijk onze diensten

-

DE
RESULTATEN

1814

Aantal leads

156

Waanzinnig gastvrije hires

957000

Blije reizigers

HOE

WIJ DIT

DOEN?

-

-

EEN NIEUWE GENERATIE

De manier van solliciteren voor een nieuwe generatie is verandert en de arbeidsmarkt is krap. Gelukkig is ons team recruitmentmarketing specialist in de doelgroep begrijpen, bereiken en aanzetten tot actie. Voor Eurostar & Thalys werken met inhouse geproduceerde (video) content ingezet op diverse (sociale) kanalen. Campagnes met als doel directe leads of sollicitanten, maar we richten ons ook op de latent werkzoekende. Denk jij bijvoorbeeld dat je een echte steward(ess) bent?

-

Doe de check

-

KENNISMAKEN BINNEN 24 UUR

Als de campagnes draaien en de leads binnen rollen gaan onze recruiters aan het werk. Sollicitanten en leads worden binnen 24 uur opgepakt door de recruitment support collega's en worden met zorg geselecteerd door onze recruiters. 

 

BINDEN & BOEIEN

Gastvrije medewerkers vinden is een ding. Ze binden en blijven boeien is een tweede. Gelukkig draaien onze projectmanagers hier hun hand niet voor om. Zij organiseren de recruitmentdagen, de onboarding en ontzorgen op het gebied van van arbeidscontracten, administratie en het optimaliseren van de candidate journey -denk aan training, community management, evaluatie, verzuim en offboarding. Eurostar & Thalys breiden meerdere malen per jaar het  team uit met circa 20 tot 30 stewards en stewardessen ten behoeve van een intensievere dienstregeling. Samen weten we dit keer op keer te realiseren. Trots zijn we op onze samenwerking met Eurostar & Thalys.

-

EUROSTAR

RECRUITMENT

CAMPAGNE 2021

-


CAPACITEITSUITDAGING? NEEM CONTACT OP

-

Naam(Vereist)