Flexibele bijbanen

Jij bent op zoek naar de chillste bijbaan in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Bij SuperStaff kun jij werken wanneer jij wilt en waar jij wilt. Ideaal voor naast je studie of als je gewoon even lekker wilt bijverdienen. Jij geeft jouw wensen door in onze app en wij doen de rest. Geen ervaring? Geen probleem, iedereen moet ergens beginnen. Het belangrijkste? Nooit meer wachten op je geld. Elke vrijdag staat jouw loon op je rekening. Benieuwd naar jouw nieuwe bijbaan? Bekijk hieronder wat wij voor flexibele bijbanen wij in de aanbieding hebben.

Laat je cv achter

-

Bijbanen

 Staan er geen concrete vacatures bij die jou aanspreken? Laat cv achter bij SuperStaff arbeidsbemiddeling of reageer op een van de open vacatures. Wij nemen contact met je op zodra er vacatures binnenkomen die aansluiten bij jouw profiel. Ook benieuwd naar onze mooie fulltime vacatures? 

Laat je cv achter
Amsterdam Parttime

Werken bij de leukste events!

Werken op feesten, events, shows, concerten en congressen? Jij kan er backstage bij zijn. Een greep uit de plekken waar jij kan komen te werken! Solliciteer nu en ga aan de slag!

Thuiswerken Fulltime

Thuiswerken als Klantadviseur Day Contacts bij ABN-AMRO

Vanuit jouw comfortabele woonkamer ben jij als klantadviseur bij ABN-AMRO, samen met je collega’s verantwoordelijk voor de klantoperations. Dit houdt in dat jullie de vragen van de klanten telefonisch behandelen, eventueel klanten doorzetten naar de juiste afdeling en de bijbehorende administratie op orde maken. De afdeling heeft geen kwantitatieve targets, slechts 1 doel: klanten boven verwachting helpen! Om de klanten optimaal te kunnen bedienen mag jij starten met het behalen van je Wft-basis.

Amsterdam Parttime

Theatermedewerker DeLaMar Theater

Hou jij van volle theaters en het gevoel van fluwelen stoelen? Kom dan werken als theatermedewerker bij DeLaMar Theater en bezorg de gasten een onvergetelijke avond! In deze afwisselende functie kun jij flexibel aan de slag in hartje Amsterdam. Ervaren of nog geen ervaring? Bij ons is iedereen welkom!

Amsterdam Parttime

Salarisadministratie medewerker parttime

In deze parttimefunctie als salarisadministrateur houd jij je hoofdzakelijk bezig met het verwerken van mutaties en -hoe kan het ook anders- draag jij zorg voor de juiste en tijdige salarisuitbetalingen. Eveneens ben jij het aanspreekpunt voor onze medewerkers over lonen en contracten. Zijn verantwoordelijkheid en vrijheid voor jou twee van de belangrijkste aspecten in een baan? Dan zit je bij ons op de goede plek!

Amsterdam Fulltime

Receptionist(e) 30 uur per week

Zit hospitality in jouw DNA en vind jij het belangrijk om bezoekers op een gastvrije manier welkom te heten? Voor een opdrachtgever in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een receptionist(e). In deze parttime functie werk je doordeweeks en overdag.

Amsterdam Fulltime

Receptionist(e)

Zoek jij een baan als receptionist(e) en maak jij bezoekers blij met jouw gastvrije uitstraling? In deze parttime functie ben jij het visitekaartje van een internationale organisatie in de Randstad. Op maandag, dinsdag en woensdag werk je in Amsterdam en op vrijdag in Uithoorn.

Amsterdam Parttime

Publieksbegeleider 👉 NEMO Science Museum

Het leukste, leerzaamste interactieve museum van Amsterdam is weer open voor bezoekers! Op maar liefst vijf verdiepingen zijn er tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops, waar bezoekers graag worden meegenomen op een reis over hoe bijzonder alledaagse dingen zijn. Van techniek, de ruimte tot het menselijk lichaam en nog heel veel meer. En jij mag met ze mee! Als publieksbegeleider ga jij samen met onze bezoekers ontdekken, spelen en leren.

Amsterdam Fulltime

Personeelsplanner 24-40 uur Amsterdam

Als planner ben jij, verantwoordelijk voor de dagelijkse personeelsplanning, briefing en onboarding van onze flexpoule in (voornamelijk) de (bedrijfs)catering & hospitality branche. Jij ziet het rooster als een uitdagende puzzel en bent waanzinnig vindingrijk om deze op te lossen. Werkt plan A niet? Dan schud jij zo een plan B uit je mouw. Jij weet namelijk precies wanneer een medewerker extra uren wil draaien of juist druk is met tentamens. De band die jij opbouwt met de medewerker zorgt ervoor dat, als jij belt voor een (extra) dienstje, ze alleen maar ‘JA’ kunnen zeggen.

Amsterdam Fulltime

People Manager Amsterdam

Als people manager ga je op zoek de meest klantgerichte werknemers voor onze community. De functies zijn enorm divers, van finance & accounting tot HR tot accountmanagers en ‘everything in between’. Wat hebben onze functies gemeen? Klantgerichtheid, gastvrijheid en service staan centraal. Noem het toeval, maar bijna al jouw toekomstige collega’s hebben een horeca of hospitality verleden. Dus zit bij jou ook gastvrijheid in je DNA en weet jij als geen ander waar onze community van werknemers aan moet voldoen? Lees snel meer en solliciteer!

Laad meer

 

Laat hier je cv achter

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.