Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures, klik hier voor het volledige aanbod

Amsterdam 25-06-2019

Uitdagende stage als recruiter bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als recruiter en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige recruiter wordt!

Amsterdam 25-06-2019

Uitdagende stage als projectmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als stagiair projectmanagement en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige projectmanager wordt!

Amsterdam 25-06-2019

Uitdagende stage als accountmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als accountmanager en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige accountmanager wordt!

Amsterdam 10-05-2019

Treinsteward- of stewardess op de Thalys Amsterdam

Reizen en geld verdienen tegelijk? Dat kan! Lijkt het jou leuk om als treinsteward- of stewardess op de Thalys tussen Amsterdam en Brussel en/of Parijs te werken? Met deze parttime baan kan jij na de zomer aan de slag!

Utrecht 16-08-2019

Super bijbaan als administratief medewerker in Utrecht

Krijg jij energie van administratie of heb je hier altijd al eens kennis mee willen maken? Toevallig 1 tot 3 volledige dagen doordeweeks beschikbaar? Dan is deze functie als administratief medewerker de ideale bijbaan boor jou!

Amsterdam 03-07-2019

Startersbaan debiteuren specialist Amsterdam

Wil jij graag een stap maken in de financiële sector en loop jij warm voor fintech organisaties? In deze baan kan jij de ideale instap maken op een debiteurenafdeling en verantwoordelijk zijn voor een belangrijk bedrijfsonderdeel!

Amsterdam 02-08-2019

Servicedesk medewerker bij fintech organisatie in Amsterdam

Ben jij sterk in zakelijk klantcontact? In deze afwisselende functie ben jij het 1e (administratieve) aanspreekpunt voor een bijzondere klantengroep. Kortom, een rol bij een finance scale-up waarin jij dagelijks de beste service mag verlenen!

Hengelo 19-08-2019

Salesmedewerker met groen hart gezocht in Hengelo!

Kwam in jou de salesman/vrouw naar boven na het kijken van de film The Wolf of Wall Street? Toevallig ook affiniteit met duurzaamheid? Zoek dan niet verder en lees snel deze vacature voor salesmedewerker in Hengelo!

Eindhoven 19-08-2019

Salesmedewerker met groen hart gezocht in Eindhoven!

Kwam in jou de salesman/vrouw naar boven na het kijken van de film The Wolf of Wall Street? Toevallig ook affiniteit met duurzaamheid? Zoek dan niet verder en lees snel deze vacature voor salesmedewerker in Eindhoven!

Amsterdam 19-08-2019

Salesmedewerker met groen hart gezocht in Amsterdam Zuidoost!

Kwam in jou de salesman/vrouw naar boven na het kijken van de film The Wolf of Wall Street? Toevallig ook affiniteit met duurzaamheid? Zoek dan niet verder en lees snel deze vacature voor salesmedewerker in Amsterdam Zuidoost!

Bekijk alle vacatures

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter