Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures, klik hier voor het volledige aanbod

Bussum 18-07-2018

Trainee Startup in Bussum

Bevlogen en nauwkeurig dat ben jij als persoon en voor de klanten!

Amsterdam 09-07-2018

Trainee Recruitment / Junior Recruiter Amsterdam

De kans om als recruiter (trainee) aan te sluiten bij een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland!

Amsterdam 18-07-2018

Trainee Recruitment (direct op contract)

Een startersfunctie met de juiste begeleiding om op hoog niveau te starten in de recruitmentwereld!

Amsterdam 22-05-2018

Stagiaire Recruitment SuperStaff

Volg jij een Hbo of WO studie en ben jij op zoek naar een stage in recruitment? Dan heb je geluk! Bij SuperStaff zijn wij op zoek naar een stagiair die ons gaat helpen met de recruitment van young professionals.

Amsterdam 22-05-2018

Stagiaire Multimedia SuperStaff

Kan jij niet alleen fantastische dingen maken, maar ook bedenken? Ben jij een echte verhalenverteller en een creatieveling in hart en nieren? Dan ben jij die creatieve duizendpoot die wij zoeken!

Amsterdam 18-07-2018

Senior Recruiter Amsterdam

Een kwalitatieve 2e stap van jouw recruitmentcarriere!

Amsterdam Zuidoost 20-07-2018

Senior Finance medewerker Amsterdam

Aan de slag Senior Finance Medewerker bij Superstaff betekent administratieve verantwoordelijk met een analytische blik!

Utrecht 16-03-2018

Sales Support (Native German)

Making consumers happy with your happiness? In the role of Sales Support Agent, you are the point of contact for (new) customers and you add value to the entire organization. Want to know more? Read on for further information!

Amsterdam 18-07-2018

Recruitment Consultant bij Superstaff

Sparren op niveau, succesvol worden in een interessante markt en de beste match maken. Het is allemaal mogelijk in deze functie!

Amsterdam 09-03-2018

Recruitment Consultant (Sales)

Jij gaat aan de slag als Sales Recruitment Consultant waarin jij kandidaten en klanten succesvol bij elkaar brengt! Jij wordt succesvol met een topsalaris en hoge bonussen en incentives.

Bekijk alle vacatures

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

  • Upload CV