Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures, klik hier voor het volledige aanbod

Amsterdam 25-06-2019

Uitdagende stage als recruiter bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als recruiter en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige recruiter wordt!

Amsterdam 25-06-2019

Uitdagende stage als projectmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als stagiair projectmanagement en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige projectmanager wordt!

Amsterdam 25-06-2019

Uitdagende stage als accountmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als accountmanager en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige accountmanager wordt!

Amsterdam 10-05-2019

Treinsteward- of stewardess op de Thalys Amsterdam

Reizen en geld verdienen tegelijk? Dat kan! Lijkt het jou leuk om als treinsteward- of stewardess op de Thalys tussen Amsterdam en Brussel en/of Parijs te werken? Met deze parttime baan kan jij al vanaf midden augustus aan de slag!

Amsterdam 13-06-2019

Traineeship voor financiële dienstverlening in Amsterdam

Ben jij bijna klaar met jouw opleiding of heb je deze onlangs afgerond en kan je niet wachten om binnen de financiële dienstverlening aan de slag te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via verschillende opleidingen en trainingen bieden wij jou een unieke kans voor een vliegende van je carrière! 

Amsterdam 26-06-2019

Tijdelijke horeca medewerker gezocht op de Zuidas in Amsterdam!

Ben jij per direct en de komende 2 maanden lekker veel beschikbaar (24 – 40 uur per week) en heb je zin om flexibel aan de slag te gaan als Hospitality medewerker? Reageer dan heel snel en ga veel gasten blij maken op deze unieke locatie op de Zuidas in Amsterdam!

Amsterdam 03-07-2019

Startersbaan debiteuren specialist Amsterdam

Wil jij graag een stap maken in de financiële sector en loop jij warm voor fintech organisaties? In deze baan kan jij de ideale instap maken op een debiteurenafdeling en verantwoordelijk zijn voor een belangrijk bedrijfsonderdeel!

Utrecht 17-07-2019

Service specialist Utrecht

Hé alleskunner! Houd jij graag de touwtjes in handen en weet jij altijd goed het overzicht te behouden wanneer er meerdere opdrachten tegelijkertijd lopen? Kortom, ben jij de drijvende kracht waar iedere organisatie op wacht? Dan is de vacature servicedesk medewerk de perfecte job voor jou!

Amsterdam Zuidoost 18-07-2019

Sales support medewerker Amsterdam

Dankzij jou zijn alle zzp’ers en detacheringsmedewerkers van deze organisatie gelukkig! In de rol wordt er gerekend op jouw administratieve skills en ondersteun je de afdelingen in diverse taken.

Amsterdam 17-07-2019

Recruiter bij SuperStaff

Happy met het werk als recruiter maar op zoek naar een andere omgeving? Dit is de kans om gezien te worden, ondernemen dagelijks aan bod komt en je mee kan groeien!  

Bekijk alle vacatures

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter