Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures, klik hier voor het volledige aanbod

Amsterdam 20-11-2018

Stewards/stewardessen voor de hogesnelheidstrein Amsterdam – Brussel

Droom jij van een classy steward(essen) bijbaan, maar blijf je toch liever met beide benen op de grond? Heb jij een voorliefde voor reizen en ben jij op zoek naar een afwisselende, flexibele en goed betaalde baan? Dan hebben wij vanaf januari 2019 een leuke baan voor jou!

Amsterdam 20-11-2018

Stagiair(e) projectcoördinatie bij SuperStaff in Amsterdam

Ben jij enthousiast en zit je vol met energie? Zoek jij een stage waar je deze enthousiasme in kwijt kan, maar ook een goed fundament legt voor jouw carrière? Lijkt het jou daarnaast leuk om ons netwerk uit te bouwen met behulp van je vlotte babbel? Bekijk dan snel de vacature.

Amsterdam 20-11-2018

Senior recruiter Amsterdam

Dit is jouw kans om als recruiter aan te sluiten bij een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Met jouw recruitment ervaring kun je binnen korte tijd onderdeel worden van dit succes en belangrijke kennis opdoen binnen een opkomende markt.  

Amsterdam 22-11-2018

Recruitment trainee in Amsterdam

Wil jij je aansluiten bij een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland? Ben jij op zoek naar een eerste of tweede stap in jouw carrière als recruiter en wil jij terechtkomen binnen een organisatie die jouw ontwikkeling voorop stelt? Bekijk dan onze vacature

Amsterdam 20-11-2018

Recruitment stagiair(e) bij SuperStaff

Ben jij vanaf februari 2019 op zoek naar een stage in de recruitment? Wil jij dagelijks uitgedaagd worden om je commerciële skills te verbeteren? Dan heb jij geluk! Bij SuperStaff krijgen wij een plekje vrij voor een enthousiaste stagiair(e) die ons gaat helpen met de recruitment van nieuwe talenten.

Amsterdam 06-12-2018

Receptionist(e) Rotterdam (parttime)

Kan jij niet wachten om in het nieuwe jaar aan de slag te gaan voor een super leuk bedrijf? Vind jij het belangrijk dat de klanten altijd een fantastische eerste indruk van jou en de organisatie ontvangen? Dan is de functie receptionist(e) bij één van Nederlands snelst groeiende facilitaire dienstverlener zeker iets voor jou!

Amsterdam 04-12-2018

Receptionist(e) bij uitgeverij in Amsterdam (tijdelijk)

Ben jij het ideale visitekaartje voor elke organisatie en ben jij vanaf januari 2019 minimaal drie maanden beschikbaar? Vind jij het belangrijk dat de klanten altijd een fantastische eerste indruk van jou en de organisatie ontvangen? Dan is de (tijdelijke)functie receptionist(e) bij één van Nederlands oudste uitgeverijen echt iets voor jou!

Amsterdam 14-11-2018

Projectmedewerker horeca en hospitality Amsterdam

Ben jij net klaar met je opleiding en toe aan een eerste stap in je carrière? Of heb jij altijd in de horeca gewerkt en wil je nu liever een kantoorbaan? Reageer dan snel op onze vacature.

Amsterdam 10-12-2018

Parttime servicemedewerker in hartje Amsterdam!

Ben jij iemand die graag anderen helpt en goed kan schakelen in het Engels? Heb jij oog voor een kapotte deurklink of een scheef hangend schilderij op kantoor? Dan ben jij de nieuwe parttime servicemedewerker die wij zoeken in hartje Amsterdam

Amsterdam 05-11-2018

Junior financieel medewerker Amsterdam

Wil jij de onmisbare financiële schakel zijn binnen een organisatie in de evenementenbranche? Fungeer jij graag als rechterhand van de manager in een klein team en wil jij verantwoordelijk zijn voor het gehele facturatieproces binnen de organisatie? Reageer dan snel op onze vacature. 

Bekijk alle vacatures

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter