Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures, klik hier voor het volledige aanbod

Amsterdam 30-01-2019

Trainee bij SuperStaff (Amsterdam)

Ben jij net klaar met je opleiding en wil jij je nu snel ontwikkelen tot een echte professional binnen een leuke organisatie? Wacht dan niet langer, en solliciteer nu op onze vacature trainee projectmedewerker bij SuperStaff!

Amsterdam 08-01-2019

Stagiair(e) projectcoördinatie bij SuperStaff in Amsterdam

Ben jij enthousiast en zit je vol met energie? Zoek jij een stage waar je deze enthousiasme in kwijt kan, maar ook een goed fundament legt voor jouw carrière? Lijkt het jou daarnaast leuk om ons netwerk uit te bouwen met behulp van je vlotte babbel? Bekijk dan snel de vacature.

Amsterdam Zuidoost 09-01-2019

Recruitment support medewerker in Amsterdam

Ben jij klaar met je studie en op zoek naar een uitdagende baan met veel doorgroeimogelijkheden? Heb jij een goed analytisch vermogen en heb jij oog voor een sterk cv? Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan als recruitment support medewerker!

Amsterdam Zuidoost 31-01-2019

Parttime recruitment specialist Amsterdam

Zoek jij een bijbaan die haarfijn aansluit op jouw toekomstige carrière? Kun jij met een kritisch oog naar CV’s kijken en ben jij een ster in netwerken? Dan is de functie van recruitment specialist iets voor jou!

Amsterdam 07-02-2019

Parttime Receptionist(e) bij uitgeverij in Amsterdam (tijdelijk)

Ben jij het ideale visitekaartje voor elke organisatie en ben jij minimaal twee maanden beschikbaar? Vind jij het belangrijk dat de klanten altijd een fantastische eerste indruk van jou en de organisatie ontvangen? Dan is de (tijdelijke)functie receptionist(e) bij één van Nederlands oudste uitgeverijen echt iets voor jou!

Amsterdam 31-01-2019

Junior planner Amsterdam

Ben jij sterk in een puzzel compleet maken en is communicatie een van jouw sterke punten? Dit is de baan waar jij een vliegende start kan maken als planner binnen de uitzendbranche!

Amsterdam 08-02-2019

Junior financial controller Amsterdam

Ben jij op zoek naar een baan met volledige verantwoordelijkheid voor een financiële afdeling? Heb jij het vermogen om een directe sparringpartner te zijn van de directeur? Vanaf de eerste dag ben je onmisbaar en ben jij het financiële hart van SuperStaff!

Amsterdam 30-01-2019

Junior contract specialist Amsterdam

Wil jij jouw carrière binnen de finance een boost geven en betrokken zijn bij een snelgroeiend recruitmentbureau? Ben jij administratief scherp en kun jij snel schakelen? Dit is de kans om als contractbeheerder aan de slag te gaan en deel uit te maken van een bekende organisatie!

Amsterdam 23-01-2019

Junior accountmanager bij een inkoopadviesbureau in Amsterdam

Sta jij aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een interessante startersfunctie met ruimte voor eigen invulling? Vind jij het leuk om te netwerken en resulteert jouw advies in tevreden klanten? Reageer dan snel op onze vacature junior accountmanager!

Amsterdam 31-01-2019

Internationale Host / Hostess Amsterdam

Houd jij van afwisseling en kent jouw enthousiasme geen grenzen? Wil jij reizen en geld verdienen tegelijk, maar blijf je liever met twee benen op de grond? Is jouw antwoord ‘ja’ op al deze vragen? Word dan host of hostess op dé hogesnelheidstrein vanaf juni 2019!

Bekijk alle vacatures

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter