Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures, klik hier voor het volledige aanbod

Amsterdam 16-09-2019

Zelfstandige cateringmedewerker voor nieuw lunchconcept in Amsterdam

De kids naar school gebracht en opzoek naar wat invulling voor de middaguren? Of gewoon dagelijks 4 uurtjes bijverdienen door te helpen in de catering? Dan is deze functie als cateringsmedewerker in Amsterdam de ideale bijbaan voor jou!

Amsterdam 25-06-2019

Uitdagende stage als projectmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als stagiair projectmanagement en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige projectmanager wordt!

Amsterdam 25-06-2019

Uitdagende stage als accountmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als accountmanager en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige accountmanager wordt!

Amsterdam 10-05-2019

Treinsteward- of stewardess op de Thalys Amsterdam

Reizen en geld verdienen tegelijk? Dat kan! Lijkt het jou leuk om als treinsteward- of stewardess op de Thalys tussen Amsterdam en Brussel en/of Parijs te werken? Met deze parttime baan kan jij in oktober aan de slag!

Amsterdam 02-08-2019

Servicedesk medewerker bij fintech organisatie in Amsterdam

Ben jij sterk in zakelijk klantcontact? In deze afwisselende functie ben jij het 1e (administratieve) aanspreekpunt voor een bijzondere klantengroep. Kortom, een rol bij een finance scale-up waarin jij dagelijks de beste service mag verlenen!

Amsterdam 19-08-2019

Salesmedewerker met groen hart gezocht in Amsterdam Zuidoost!

Kwam in jou de salesman/vrouw naar boven na het kijken van de film The Wolf of Wall Street? Toevallig ook affiniteit met duurzaamheid? Zoek dan niet verder en lees snel deze vacature voor salesmedewerker in Amsterdam Zuidoost!

Amsterdam Zuidoost 18-07-2019

Sales support medewerker Amsterdam

Dankzij jou zijn alle zzp’ers en detacheringsmedewerkers van deze organisatie gelukkig! In de rol wordt er gerekend op jouw administratieve skills en ondersteun je de afdelingen in diverse taken.

Amsterdam 05-09-2019

Recruiter bij SuperStaff

Heb jij al de nodige vlieguren gemaakt als corporate recruiter of bij een bureau en ben jij op zoek naar de volgende stap? Wil jij de vrijheid krijgen om jouw kennis en ervaring in te zetten een organisatie naar een nieuw level te tillen? Ben jij resultaatgericht, zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt en pak je graag de eindverantwoordelijkheid? Solliciteer dan nu op de functie recruiter bij SuperStaff!

Amsterdam 25-07-2019

Projectmedewerker Amsterdam (parttime/fulltime)

Heb jij het komende jaar vrij door bijvoorbeeld een tussenjaar? Wil je fulltime aan de bak en sparen voor volgende zomer? Ben jij een ster in plannen en organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Amsterdam 06-08-2019

Planner met gastvrijheidsgevoel in Amsterdam

Ben jij sterk in een puzzel compleet maken en is communicatie een van jouw sterke punten? Dit is de vacature waar jij een vliegende start kan maken als planner binnen de uitzendbranche in Amsterdam!

Bekijk alle vacatures

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter