Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Jij bent klaar voor de eerste stap in jouw carrière. SuperStaff helpt jou aan jouw droombaan. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd? Bekijk hieronder de vacatures.

Amsterdam

Vestigingsmanager VR Arcade

Heb jij ervaring in de horeca en ook al enige ervaring als (assistent) vestigingsmanager? Ben jij gastvrij, proactief, op zoek naar een nieuwe stap in je carrière en stiekem gek op online games? Kom dan werken als vestigingsmanager bij de leukste VR arcade in Amsterdam!

Amsterdam

Shiftleader snackbar

Ben jij ook gek op broodje kroket of een patatje met? Wil jij graag jouw horecacarrière verder opbouwen bij de meest bekende snackbar van Amsterdam? Dan is dit je kans! Wij zoeken een nieuwe shiftleader die voor een langere periode aan de slag wilt!

Hoofddorp 27-10-2020

Sterke schoonmaakmedewerker

Ben jij een sterke man die het niet erg vindt om de hele dag te sjouwen? Til jij met gemak zware dingen en wil jij lekker aan de slag? Dan zoeken wij jou!

Amsterdam

Senior kredietbeoordelaar

Wil jij onderdeel worden van een vooruitstrevende scale-up in Amsterdam? Kun jij met jouw expertise als kredietanalist je mannetje staan? Dan ben jij bij deze organisatie op de juiste plek!

Utrecht 14-10-2020

Senior projectmanager facilitair

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Heb jij voldoende kennis van het facilitaire vak om uitdagende projecten zelfstandig aan te pakken? Stap dan in de wereld van senior projectmanager bij een toonaangevende organisatie!

Amsterdam

Junior salesmanager media

Ben jij ondernemend, proactief en enthousiast? Zoek jij naar een functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen en je professionele netwerk wordt uitgebreid? Ga dan nu aan de slag als junior salesmanager bij een startup in Amsterdam!

Hoofddorp

Fulltime cleaning pharmaceutical industry

Are you a five star cleaning talent and is hygiene very important to you? Do you get energy from a clean environment and are you excited to work at a pharmaceutical organisation? Then we are looking for you!

Hoofddorp 06-10-2020

Fulltime schoonmaak medewerker Hoofddorp

Heb jij schoonmaak talent en staat bij jou hygiëne hoog in het vaandel? Krijg je energie van een schone omgeving en durf jij het aan om te werken bij een vooruitstrevend farmaceutisch bedrijf? Lees dan snel verder!

Tilburg 28-08-2020

Corona teststraat medewerker (BIG geregistreerd)

Heb jij een achtergrond in de zorg, een actieve BIG registratie en wil jij flexibel werken aankomende periode? Voor een nog nieuw te openen snel test locatie in Tilburg zoeken we gastvrije testmedewerkers!

Laad meer

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×