Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures, klik hier voor het volledige aanbod

Hoofddorp 25-05-2018

Telemarketeer

Hou jij van warme en koude sales en ben jij een ster in het verkopen van producten? Wil jij je eigen werkdag bepalen en vrijgelaten worden in je werk? En heb jij de verkoopmentaliteit die wij zoeken? Bekijk dan snel onze vacature.

Amsterdam 22-05-2018

Stagiaire Recruitment SuperStaff

Volg jij een Hbo of WO studie en ben jij op zoek naar een stage in recruitment? Dan heb je geluk! Bij SuperStaff zijn wij op zoek naar een stagiair die ons gaat helpen met de recruitment van young professionals.

Amsterdam 22-05-2018

Stagiaire Multimedia SuperStaff

Kan jij niet alleen fantastische dingen maken, maar ook bedenken? Ben jij een echte verhalenverteller en een creatieveling in hart en nieren? Dan ben jij die creatieve duizendpoot die wij zoeken!

Utrecht 16-03-2018

Sales Support (Native German)

Making consumers happy with your happiness? In the role of Sales Support Agent, you are the point of contact for (new) customers and you add value to the entire organization. Want to know more? Read on for further information!

Bussum 09-03-2018

Sales Consultant (Finance)

Heb jij een passie voor sales en voor finance? Dit kan jij combineren in de functie van Sales Consultant Finance in Bussum. Direct beginnen met scoren en ontwikkelen? Lees snel verder!

Amsterdam 09-03-2018

Recruitment Consultant bij SuperStaff

Ben jij op zoek naar meer vrijheid in jouw functie? Binnen de werving & selectieafdeling van SuperStaff ben jij de ondernemer die deze afdeling succesvol voortzet!

Amsterdam 09-03-2018

Recruitment Consultant (Sales)

Jij gaat aan de slag als Sales Recruitment Consultant waarin jij kandidaten en klanten succesvol bij elkaar brengt! Jij wordt succesvol met een topsalaris en hoge bonussen en incentives.

Amsterdam 16-03-2018

Recruitment Consultant (IT)

Wil jij op de ZuidAs in Amsterdam voor een snelgroeiend recruitmentbureau aan de slag? Lees dan snel verder!

Amsterdam 09-03-2018

Recruiter bij SuperStaff

Ben jij op zoek naar een leuke job als recruiter? Binnen de werving & selectieafdeling van SuperStaff ben jij de matchmaker! Als Recruiter ben jij doorlopend in gesprek met kandidaten en ben je het aanspreekpunt voor klanten.   

Amsterdam 16-03-2018

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe job in de Randstad? Voor onze opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar talenten in de categorieën Sales, Support en Finance.

Bekijk alle vacatures

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

  • Upload CV