Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Jij bent klaar voor de eerste stap in jouw carrière. SuperStaff helpt jou aan jouw droombaan. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd? Bekijk hieronder de vacatures.

Amsterdam 03-06-2020

Klantenservice Medewerker Buitenkeukens

Ga direct aan de slag als klantcontact medewerker bij dit heerlijke bedrijf!

Amsterdam

Recruitment Consultant Office & Support

Als Recruitment Consultant match je de beste talenten namens SuperStaff! Maak de volgende stap in het recruitment bij het gezelligste bureau voor jong talent in Amsterdam!

Hilversum

Planner E-mobility

Jouw duurzame stap in de branche van elektrisch rijden start hier! Lees snel verder hoe jij jouw talent voor plannen en communiceren kan ontwikkelen.

Utrecht 15-04-2020

Medewerker Bijzonder Beheer Sociaal Bankieren

Impact maken met communicatief vermogen, dat is jouw kracht! Bij deze bijzondere, maatschappelijk bank maak je een direct verschil voor de klant.

Amsterdam 28-10-2019

Junior Risk Analist

In deze vacature maak jij als risk analist het verschil door het analyseren en adviseren van het MKB in Nederland naar nieuwe financiële mogelijkheden!

Utrecht 23-10-2019

Klantenservice medewerker Utrecht (De Meern)

Wil jij snel bijverdienen bij een verzekeringsmaatschappij in Utrecht? Ben jij communicatief sterk en snel beschikbaar? Laat deze unieke kans dan niet liggen en reageer snel op de onderstaande vacature! 

Amsterdam 29-08-2019

Junior inbound accountmanager Fintech

Is een klant de perfecte service verlenen jouw standaard? Raak jij enthousiast over fintech bedrijven? In deze vacature sta jij aan het begin van een succesvolle samenwerking met een nieuwe klant!

Amsterdam 05-03-2020

Inside Sales Representative Timesolutions

Is het jouw passie om nieuwe relaties enthousiast te maken voor een innovatief en uniek product? In deze rol ben jij het startpunt van grote deals!

Amsterdam 10-01-2020

Binnendienst Medewerker E-mobiliteit

Wil je samen met inspirerende collega’s werken aan een duurzame wereld en zoek je een veelzijdige supportfunctie? Lees snel verder!

Laad meer

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×