Vacatures

Bekijk hier al onze bijbaan, parttime en fulltime vacatures.

Waddinxveen Parttime

Orderpicker dagdiensten

Toe aan een logistieke uitdaging binnen het leukste en mooiste warehouse van Nederland? Elke dag in een fantastische sfeer en samen met het team jullie targets behalen. En het mooie is, deze targets zíjn ook daadwerkelijk te behalen en dat zal uitgebreid gevierd worden met taart voor het hele team, heerlijk toch? Een gezellige en relaxte baan in de logistiek met vaste werktijden doordeweeks. Zo weet je elke dag waar je aan toe bent. 

IJsselstein Bijbaan

Studenten bijbaan op kantoor: Financiële administratief medewerker

Kom jij werken en leren als medewerker financiële administratie bij Dolmans? Bij deze studenten bijbaan op kantoor, ga jij aan de slag op de crediteurenadministratie. Dit betreft de afhandeling van alle inkomende facturen, groot en klein. De perfecte kans om werkervaring op te doen!

Rotterdam Fulltime

Junior logistics coordinator

Have you always wondered about what happens out at sea when ships have to communicate with ports? Or have you always wanted to take your first step into a logistics career with a company that is based all around the world? Then read on, because this job as junior logistics coordinator could be your ticket to kickstarting your career in logistics. In this job your responsibility lies with the backend of everything that happens in the warehouse. Alongside your team of international colleagues, you make sure that logistical processes are running as planned.

Amsterdam Fulltime

Stage projectmanagement vanaf februari 2022

Ben jij bereid om alles te leren over het coördineren en beheren van HR-projecten? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze stage. Je bent leergierig en je vindt het leuk om met verschillende projecten en opdrachtgevers te werken binnen een gezellig powerteam. Je gaat aan de slag met uitzendprojecten van onder andere Cateringclub en Thuis Uit Eten, twee grote opdrachtgevers die jij zo goed mogelijk zal gaan helpen. Daarnaast zal jij je ook focussen op het organiseren van recruitmentdagen en trainingen. Tot slot spreek en schrijf je uitstekend Nederlands en kan jij zonder problemen onze Engelstalige medewerkers te woord staan.

Amsterdam Fulltime

Assistent bedrijfsleider horeca bij NEMO

Werken in het restaurant met het meest spectaculaire uitzicht van Amsterdam en ook nog in het coolste museum van de hoofdstad? Kom werken als assistent-bedrijfsleider in het restaurant van het NEMO Science Museum. Naast het dagelijks contact met bezoekers van over de hele wereld, word jij ook medeverantwoordelijk voor de organisatie van diverse events op de deze geweldige locatie.

Ijsselstein Parttime

Klantenservice medewerker 32-40 uur Thuis uit Eten

In deze functie als klantenservice medewerker los jij graag alle vragen op van onze klanten en verzorg jij voor de beste after care. Zo is een diner via Thuis uit Eten een volledig zorgeloze ervaring. December is de drukste tijd van het jaar bij Thuis uit Eten, dus jouw toekomstige collega’s kunnen niet wachten tot jij het team customer care komt versterken.

Amsterdam Parttime

Steward / stewardess Thalys fulltime of parttime

Familieweekend naar Disneyland, een liefdesvakantie naar Parijs of een weekje skiën in de Franse Alpen? Dankzij jouw gastvrije dienstverlening als steward / stewardess op de Thalys maak jij elke gelegenheid onvergetelijk! In deze fulltime of parttime functie ben jij het visitekaartje van de Thalys richting Brussel en Frankrijk en heb jij elke dag één belangrijk doel; zorgen dat elke reiziger zorgeloos, op tijd en met een glimlach de trein verlaat. 

Amsterdam Parttime

Bedrijfscatering medewerker

Eten staat voor genieten, het brengt mensen samen en geeft mensen een lach op hun gezicht. Hoe fantastisch als jíj degene zou zijn die voor deze lach zorgt! Jij draait je hand niet om voor het maken van een heerlijke lunch. Dus ben jij 2 of meer dagen per week beschikbaar tussen 10:00 en 14:00 en wil jij met een gezellig team verantwoordelijk zijn voor hét genietmomentje van de dag? Dan ben jij perfect voor deze functie!

Amsterdam Bijbaan

Open sollicitatie: bijbaan op kantoor, horeca of hospitality

Op zoek naar een leuke bijbaan? SuperStaff helpt jou daarbij. Met een groot aanbod aan bijbanen op kantoor, in de horeca, hospitality of catering kan jij binnen no time aan de slag. Onze bijbanen en locaties zijn enorm veelzijdig, dus geen dag zal hetzelfde zijn. Dus zoek jij bijvoorbeeld naast je studie een flexibele bijbaan? Schrijf je in en wanneer wij een leuke bijbaan voor jou vinden nemen wij contact met je op!

Laad meer