Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Jij bent klaar voor de eerste stap in jouw carrière. SuperStaff helpt jou aan jouw droombaan. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd? Bekijk hieronder de vacatures.

Amsterdam

Tijdelijke administratieve medewerker

Zoek jij een tijdelijke functie om lekker aan de slag te gaan? Ben jij georganiseerd en werk je secuur? Dan is deze functie als administratief medewerker iets voor jou!

Amsterdam

Stagiair(e) sales bij SuperStaff

Sta jij bekend om je enthousiaste persoonlijkheid? Ga jij een nieuwe uitdaging voor de volle 100% aan en ben jij niet snel uit het veld geslagen? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

Reeuwijk 28-07-2020

Technisch adviseur waterinstallaties

Ben jij een gedreven loodgieter, monteur of installateur met de nodige technische ervaring? Ben je klaar voor een uitdaging waarin je niet alleen gaat sleutelen aan leidingen, maar ook een adviserende rol op je neemt? Dan is de baan als technisch adviseur van drinkwater jou op het lijf geschreven!

Utrecht 07-09-2020

Senior Projectmanager

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Heb jij voldoende kennis van het facilitaire vak om uitdagende projecten zelfstandig aan te pakken? Stap dan in de wereld van senior projectmanager bij een toonaangevende organisatie!

Amsterdam 07-09-2020

Senior teleconsultant

Ben jij opzoek naar een functie waarin je jouw sociale skills kan inzetten op professioneel niveau? Sta je bekend om je enthousiaste, doortastende en professionele aanpak? Dan kun jij nu aan de slag als parttime teleconsultant!

Hoofddorp 13-09-2020

Schoonmaakmedewerker in de farmaceutische industrie

Heb jij schoonmaak talent en staat bij jou hygiëne hoog in het vaandel? Krijg je energie van een schone omgeving en durf jij het aan om te werken bij een vooruitstrevend farmaceutisch bedrijf? Lees dan snel verder!

Reeuwijk 11-09-2020

Projectleider legionellapreventie

Ben jij toe aan de volgende stap en zoek jij een nieuwe uitdaging in je carrière? Ben jij nauwkeurig en servicegericht en wil je graag werken op technisch uitdagende locaties? Kom werken als projectleider legionellapreventie bij deze unieke organisatie.

Amsterdam 02-09-2020

Recruiter

Ben jij een recruiter die klaar is voor de volgende stap? Wil je verantwoordelijk zijn voor het recruitment proces van begin tot eind? Begin dan nu bij SuperStaff en groei uit tot consultant!

Hoofddorp 11-09-2020

Parttime hospitality medewerker

Hou jij van organiseren en sta je graag in contact met mensen? Ben je gastvrij en representatief? Pak dan deze kans om het visitekaartje te worden van een gloednieuwe locatie in Hoofddorp! In deze vacature als hospitality medewerker ben jij de ontzorgende persoon binnen de organisatie.

Laad meer

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter