Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures, klik hier voor het volledige aanbod

Amsterdam 15-03-2018

AA Accountant

Voor een Accountantskantoor met een breed nationaal en internationaal netwerk zijn wij op zoek naar een AA Accountant. Bezit jij op dit gebied over vaktechnische kennis en ben jij daarnaast een goede adviseur? Lees snel verder!

Amsterdam 09-03-2018

Accountmanager FX

Als accountmanager FX kom jij maandelijks met een goedgevulde portemonnee thuis van de Zuidas. Wil je weten wat je daar voor moet doen? Lees dan snel de vacature!

Rotterdam 15-03-2018

Customer Support medewerker Rotterdam

Ben jij op zoek naar een (tijdelijke) fulltime functie als Customer Support medewerker in Rotterdam? Ben jij het visitekaartje van de organisatie en kan jij accuraat werken? Ben je daarnaast op korte termijn beschikbaar? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature!

Amsterdam 15-03-2018

Financieel administratief medewerker (16 uur)

Ben jij op zoek naar (bij)baan waarbij jij nauwkeurig en secuur te werk kan gaan? Heb jij financieel inzicht en ben jij graag bezig met cijfers? En wil jij zorgen dat alles boekhoud technisch goed verloopt in de organisatie? Reageer dan snel op deze vacature!

Amsterdam 15-03-2018

Gevorderd Assistent Accountant (Audit)

Voor een gerenommeerd Accountantskantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar Assistent Accountants Audit. Onze opdrachtgever behoord tot de top 10 grootste accountantskantoren van Nederland. Zou jij je kennis graag bij deze organisatie willen inzetten? Lees dan snel verder!

Amsterdam 16-03-2018

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe job in de Randstad? Voor onze opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar talenten in de categorieën Sales, Support en Finance.

Haarlem 16-03-2018

Personal Assistant in Haarlem

Wil jij werken bij een snelgroeiend internationaal bedrijf als Personal Assistant? Ben jij in staat om zowel op hoog niveau ondersteuning te bieden als inhoudelijk mee te kunnen denken? En neem jij zelf initiatief om de organisatie nog verder te helpen? Lees dan snel verder.

Amsterdam 09-03-2018

Recruiter bij SuperStaff

Ben jij op zoek naar een leuke job als recruiter? Binnen de werving & selectieafdeling van SuperStaff ben jij de matchmaker! Als Recruiter ben jij doorlopend in gesprek met kandidaten en ben je het aanspreekpunt voor klanten.   

Amsterdam 16-03-2018

Recruitment Consultant (IT)

Wil jij op de ZuidAs in Amsterdam voor een snelgroeiend recruitmentbureau aan de slag? Lees dan snel verder!

Amsterdam 09-03-2018

Recruitment Consultant (Sales)

Jij gaat aan de slag als Sales Recruitment Consultant waarin jij kandidaten en klanten succesvol bij elkaar brengt! Jij wordt succesvol met een topsalaris en hoge bonussen en incentives.

Amsterdam 09-03-2018

Recruitment Consultant bij SuperStaff

Ben jij op zoek naar meer vrijheid in jouw functie? Binnen de werving & selectieafdeling van SuperStaff ben jij de ondernemer die deze afdeling succesvol voortzet!

Bussum 09-03-2018

Sales Consultant (Finance)

Heb jij een passie voor sales en voor finance? Dit kan jij combineren in de functie van accountmanager finance in Bussum. Direct beginnen met scoren en ontwikkelen? Lees snel verder!

Utrecht 16-03-2018

Sales Support (Native German)

Making consumers happy with your happiness? In the role of Sales Support Agent, you are the point of contact for (new) customers and you add value to the entire organization. Want to know more? Read on for further information!

Amsterdam 09-03-2018

Sales Support Medewerker Social Media

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan voor 16 tot 20 uur per week? Wil jij je eigen werktijden inplannen en toch een serieuze bijbaan? Dan hebben wij een leuke functie als Sales Support Medewerker in Amsterdam!

Bekijk alle vacatures

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

  • Upload CV