Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Jij bent klaar voor de eerste stap in jouw carrière. SuperStaff helpt jou aan jouw droombaan. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd? Bekijk hieronder de vacatures.

Amsterdam 01-04-2020

Recruiter Office & Support

Gek op het recruitmentvak maar zoek je een andere werkomgeving? Ontdek jouw creatieve en ondernemende kwaliteiten in de functie als Recruiter bij SuperStaff!

Amsterdam 17-03-2020

Recruitment Consultant Office & Support

Als Recruitment Consultant match je de beste talenten namens SuperStaff! Maak de volgende stap in het recruitment bij het gezelligste bureau voor jong talent in Amsterdam!

Amsterdam 30-03-2020

Medewerker klantcontact consumentenkrediet  

Klanten echt begrijpen en een verantwoord (financieel) advies geven, daar geloof jij in! Als service agent breng jij duidelijkheid in belangrijke klantcases.

Utrecht 15-10-2019

Klantenservice Medewerker Levensverzekeringen

Voel jij je thuis in de verzekeringswereld of wil je graag hierin aan de slag? Dit is de kans om als klantcontactmedewerker aan de slag te gaan en specialist te worden in levensverzekeringen!

Amsterdam 16-01-2020

Klantenservice Medewerker Online Serviceplatform

Wil jij service bieden aan klanten met onafhankelijk advies? Stap in bij dit gezellige, jonge internetbedrijf in hartje Amsterdam!

Utrecht 11-02-2020

Klantenservice medewerker Utrecht (De Meern)

Wil jij snel bijverdienen bij een verzekeringsmaatschappij in Utrecht? Ben jij communicatief sterk en snel beschikbaar? Laat deze unieke kans dan niet liggen en reageer snel op de onderstaande vacature! 

Amsterdam

Junior Risk Analist

In deze vacature maak jij als risk analist het verschil door het analyseren en adviseren van het MKB in Nederland naar nieuwe financiële mogelijkheden!

Amsterdam 28-10-2019

Junior Risk Analist Fintech Amsterdam

Wil jij ondernemen mogelijk maken voor bedrijven in Nederland? In deze vacature maak jij als risk analist het verschil door het MKB te analyseren en te helpen naar nieuwe financiële mogelijkheden!

Amsterdam 05-08-2019

Klantadviseur verzekeringen (inclusief Wft opleiding)

Je wilt advies geven over zaken die er echt toe doen, maar het WFT certificaat ontbreekt nog. Geen probleem! SuperStaff verzorgt de opleiding en de passende baan.

Laad meer

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×