Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Jij bent klaar voor de eerste stap in jouw carrière. SuperStaff helpt jou aan jouw droombaan. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd? Bekijk hieronder de vacatures.

Amsterdam

Stagiair(e) sales bij SuperStaff

Sta jij bekend om je enthousiaste persoonlijkheid? Ga jij een nieuwe uitdaging voor de volle 100% aan en ben jij niet snel uit het veld geslagen? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

Utrecht 28-07-2020

Technisch adviseur waterinstallaties

Ben jij een gedreven loodgieter, monteur of installateur met de nodige technische ervaring? Ben je klaar voor een uitdaging waarin je niet alleen gaat sleutelen aan leidingen, maar ook een adviserende rol op je neemt? Dan is de baan als technisch adviseur van drinkwater jou op het lijf geschreven!

Amsterdam

Recruiter office & support

Ben jij een recruiter die klaar is voor de volgende stap? Begin dan nu bij SuperStaff en groei uit tot consultant!

Amsterdam 28-07-2020

Sales manager magazine

Sta jij bekend om je extraverte persoonlijkheid? Heb jij affiniteit met media en lijkt het je gaaf om verantwoordelijk te zijn voor de invulling van een magazine? Dan ben jij de sales manager die we zoeken!

Hoofddorp 31-07-2020

Schoonmaker farmaceutische industrie

Vind jij het heerlijk om de deur achter je dicht te doen, wetende dat jouw hele huis netjes en schoon is? Zet jouw schoonmaak talent in voor deze bijzondere organisatie in Hoofddorp!

Zwolle

Productiemedewerker verpakkingssystemen

Werk jij graag met je handen en vind je het leuk om mee te denken over productverbeteringen? Word onderdeel van een wereldwijde producent van innovatieve verpakkingssystemen en materialen.

Waddinxveen

Logistiek medewerker

Heb jij nooit echt stil kunnen zitten en blijf je graag fit terwijl je werkt? Ben jij scherp en oplettend? Dan zoeken wij jou! Solliciteer nu voor de functie als logistiek medewerker.

Rotterdam 07-07-2020

Logistiek/administratief medewerker

Stap in de wereld van internationale communicatiesystemen en ontwikkel jezelf als krachtige office medewerker!

Utrecht 31-07-2020

Marketing & business development manager

Ontwikkel jij moeiteloos nieuwe projecten? Ben jij bekend met branding en het maken van business cases? Dan ben jij de marketingspecialist die we zoeken!

Laad meer

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×