Vacatures

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

-

Vacatures

Jij bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière. SuperStaff helpt jou aan jouw droombaan. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd? Bekijk hieronder de vacatures.

IJsselstein

Customer care agent

Ben jij zelf gek op culinaire maaltijden en wil jij eraan bijdragen dat onze gasten een zorgeloze 5-star dining experience beleven thuis? Ben je servicegericht en kun jij als de beste structuur aanbrengen in lopende processen? Dan zoeken wij jou voor de functie van Customer Care Agent om onze service naar een hoger niveau te tillen!

Rijswijk 20-11-2020

Acceptant verzekeringen projectbasis

Ben jij op zoek naar een nieuw en uitdagend project in de verzekeringsbranche? Denk jij oplossingsgericht en doe jij uitgebreid onderzoek om alle risico’s in kaart te brengen? Dan is deze tijdelijke baan als acceptant bij een bijzondere verzekeringmaatschappij wat voor jou!

Rotterdam 09-04-2021

Logistiek medewerker

Ben jij graag fysiek aan het werk en bekend met logistieke processen? En kan jij je communicatief goed redden in zowel Engels als Nederlands? Bekijk dan gauw deze vacature als logistiek medewerker bij een internationale organisatie in Rotterdam.

Amsterdam 20-07-2021

Steward(ess) bij Eurostar

Ben jij milieubewust en kent jouw enthousiasme geen grenzen? Heb jij liefde voor hospitality en blijf je het liefst met twee benen op de grond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Omdat wij verwachten dat de internationale treinen in september weer gaan rijden, starten wij met de werving van nieuwe gastvrije toppers voor in ons team!

Amsterdam 15-07-2021

Financieel medewerker

Als parttime financieel medewerker in ons zelfsturende team ben je verantwoordelijk voor een gezonde financiële bedrijfsvoering. Je bent niet alleen goed met cijfers, maar ook gestructureerd en analytisch. Jij zorgt ervoor dat de administratie op orde is, onze mensen op tijd hun salaris ontvangen en een rolling forecast bijgehouden wordt. Door jouw kennis over de markt en inzicht in de financiële situatie van de organisatie ben je een sparringspartner voor het management.

IJsselstein 15-07-2021

Receptionist(e) facilitaire diensten

Wij zijn op zoek naar een servicedesk medewerker voor het hoofdkantoor van onze gezellige familiebedrijf in IJsselstein! Ben jij de topper die ons team komt versterken? In deze functie help jij één van onze grootste klanten in Nederland door hun facilitaire vragen op te pakken en op te lossen. Het is dus belangrijk dat je energie krijgt van het ontzorgen van klanten en een oplossingsgerichte instelling hebt

Randstad 15-07-2021

Facility Assistent

Zoek jij een functie op het gebied van facility management met interne doorgroeimogelijkheden? In deze functie werk je bij verschillende klanten in de Randstad, dus geen dag is hetzelfde! Deze rol biedt de mogelijkheid om jouw representatieve en organisatorische skills te combineren. Je bemant de receptie en servicedesk bij onze klanten en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coördineren van verschillende projecten. Een mooie uitdaging dus!

Amsterdam 15-07-2021

Werken als Recruiter 2.0

Harde targets, plaatsingen waar kandidaten niet beter van worden en concurrenten in plaats van collega’s. SuperStaff zegt hello no! De Recruiter 2.0 gebruikt de nieuwste sourcing methodes om personeel te werven en werkt nauw samen met onze marketeers. Volgt de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, speelt in op veranderende behoeften bij (nieuwe) doelgroepen, bouwt een netwerk op als flexibele schil, enthousiasmeert latent werkzoekenden, coördineert sollicitatieprocedures en maakt bovenal duurzamere matches!

Amsterdam 20-05-2021

TOZO helpdesk medewerker

Ga aan de slag als helpdesk medewerker en help zzp’er met het beantwoorden van hun vragen over de TOZO-regeling! Ben jij klantgericht en wil jij het team komen versterken voor twee weken? Dan zoeken we jou! Ondersteun vele ondernemers met jouw klantgerichtheid en service.

Laad meer

 

Wat kan je van het sollicitatieproces verwachten?

Laat je CV achter