Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Jij bent klaar voor de eerste stap in jouw carrière. SuperStaff helpt jou aan jouw droombaan. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd? Bekijk hieronder de vacatures.

Utrecht

Servicedesk medewerker verzekeringen

Een 1e stap maken binnen de verzekeringswereld of terugkeren op een vertrouwde baan? Lees snel verder!

Amsterdam 17-01-2020

Stage accountmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als accountmanager en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien.

Amsterdam 25-06-2019

Stage Communicatie Multimedia Design

Een veelzijdige stage bij SuperStaff als Communicatie multimedia Designer. De kans om al jouw creativiteit in de praktijk te brengen!

Amsterdam 20-12-2019

Stage projectmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als stagiair projectmanagement en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige projectmanager wordt!

Amsterdam 25-06-2019

Stage Recruitment /HR bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als recruiter en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige recruiter wordt!

Amsterdam 25-06-2019

Steward- of stewardess op de Thalys

Reizen en geld verdienen tegelijk? Houd je van afwisseling en ben je flexibel? Kom werken als steward- of stewardess op de Thalys tussen Amsterdam en Brussel!

Amsterdam 22-11-2019

Steward/stewardess op de internationale hogesnelheidstrein naar Brussel

Nieuw jaar nieuwe baan? 12 maart selectiedag! Houd jij van afwisseling en kent jouw enthousiasme geen grenzen? Wil jij reizen en geld verdienen tegelijk, maar blijf je liever met twee benen op de grond? Word dan vanaf maart 2020 host of hostess op dé hogesnelheidstrein!

Amsterdam 22-11-2019

Support Specialist E-Mobiliteit (zakelijk)

Wil je samen met inspirerende collega’s werken aan een duurzame wereld en zoek je een veelzijdige supportfunctie? Lees snel verder!

Amsterdam 18-02-2020

Recruitment Consultant

Weet jij feilloos kwaliteiten te herkennen bij anderen? Ben je een kei in relatiebeheer en wil je werken met de leukste klanten in Amsterdam? Lees snel verder!

Laad meer

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×