Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures, klik hier voor het volledige aanbod

Rotterdam 08-03-2019

Backoffice medewerker verzekeringen Rotterdam

Wie zorgt ervoor dat alle polissen kloppen in Nederland? Nou jij dus! In deze rol ga jij helpen met een grote achterstand op de afdeling en zorg je ervoor dat de organisatie weer verder kan!

Amsterdam 15-03-2019

Backoffice medewerker polissen Amsterdam

Wie zorgt er in Nederland voor dat alle polissen kloppend zijn? Dit kan jouw verantwoordelijkheid worden! Dit is de kans om aan de slag te gaan voor een wereldwijde speler waarbij je als backoffice medewerker een belangrijke rol hebt. 

Amsterdam 06-03-2019

Adviseur servicedesk hr/payroll in Amsterdam

Klantgericht, deskundig en betrouwbaar, dat ben jij! Jij bent een ster met payroll vraagstukken en geeft de klant het beste advies. Zij komen naar jou met al hun vraagstukken en jij staat altijd klaar om te helpen. Daarnaast creëer jij met gemak duidelijkheid in de lastige wereld van wet- en regelgeving.

Rotterdam 15-03-2019

Administratief medewerker verzekeringen Rotterdam

Voel jij je thuis binnen de verzekeringswereld of wil jij jezelf hier thuis voelen? Dit is de kans om aan de slag te gaan voor een wereldwijde speler waarbij je als administratief medewerker bijdraagt aan de correctheid van alle polissen. 

Rotterdam 08-03-2019

Administratief medewerker bij assurantiebureau in Rotterdam

Voel jij je thuis in een financiële omgeving en pluis jij graag polissen uit? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze rol ga jij helpen met een grote achterstand op de afdeling en zorg je ervoor dat de organisatie weer verder kan!

Bekijk alle vacatures

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter