Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Jij bent klaar voor de eerste stap in jouw carrière. SuperStaff helpt jou aan jouw droombaan. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd? Bekijk hieronder de vacatures.

Amsterdam 22-10-2019

Uitdagende stage als accountmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als accountmanager en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige accountmanager wordt!

Amsterdam 25-06-2019

Uitdagende stage als projectmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als stagiair projectmanagement en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige projectmanager wordt!

Amsterdam

Recruiter bij SuperStaff

Heb jij al de nodige vlieguren gemaakt als corporate recruiter of bij een bureau en ben jij op zoek naar de volgende stap? Wil jij de vrijheid krijgen om jouw kennis en ervaring in te zetten een organisatie naar een nieuw level te tillen? Ben jij resultaatgericht, zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt en pak je graag de eindverantwoordelijkheid? Solliciteer dan nu op de functie recruiter bij SuperStaff!

Amsterdam 05-09-2019

Sales Agent bij E-mobiliteit organisatie in Amsterdam

Is een klant de perfecte service verlenen jouw standaard, raak jij enthousiast van elektrisch rijden en ben jij commercieel ingesteld? In deze vacature ontwikkel jij je tot een echte sales agent!

Amsterdam 03-10-2019

Sales Support Agent bij E-mobiliteit organisatie in Amsterdam

Ben jij onderzoekend ingesteld, ofwel een “pietje precies”? Beschik jij over een commerciële instelling en ben je geïnteresseerd in elektrisch rijden? Lees dan snel verder en ga per direct aan de slag als sales support agent in Amsterdam!

Amsterdam 10-10-2019

Servicedesk medewerker bij fintech organisatie in Amsterdam

Ben jij sterk in zakelijk klantcontact? In deze afwisselende functie ben jij het 1e (administratieve) aanspreekpunt voor een bijzondere klantengroep. Kortom, een rol bij een finance scale-up waarin jij dagelijks de beste service mag verlenen!

Amsterdam 02-08-2019

Servicedesk Medewerker Online platform

In deze afwisselende functie ben jij het 1e (administratieve) aanspreekpunt voor een bijzondere klantengroep bij een finance scale-up!

Amsterdam

Office assistent bij internationale hogesnelheidslijn in Amsterdam

Zit gastvrijheid in jouw bloed? Heb je affiniteit met reizen en vind je het heerlijk om een verantwoordelijke veelzijdige baan te hebben waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Amsterdam 11-09-2019

Parttime klantenservice medewerker E-mobiliteit

Krijg jij (groene) energie van elektrisch rijden? Geloof jij in e-mobiliteit? Dan is deze (parttime) vacature als customer advisor de baan om klanten weer opgeladen op pad te krijgen!

Laad meer

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×