Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Jij bent klaar voor de eerste stap in jouw carrière. SuperStaff helpt jou aan jouw droombaan. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd? Bekijk hieronder de vacatures.

Amsterdam 22-10-2019

Tijdelijke klantenservice Medewerker Payroll/HR

Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een leuke tijdelijke (bij)baan? Lees dan snel verder aan ga per direct aan de slag als klantenservice medewerker bij een toonaangevende payroll organisatie in Amsterdam!

Amsterdam 28-11-2019

steward/stewardess op de internationale hogesnelheidstrein naar Brussel

Nieuw jaar nieuwe baan? 10 december selectiedag! Houd jij van afwisseling en kent jouw enthousiasme geen grenzen? Wil jij reizen en geld verdienen tegelijk, maar blijf je liever met twee benen op de grond? Is jouw antwoord ‘ja’ op al deze vragen? Word dan vanaf januari 2020 host of hostess op dé hogesnelheidstrein!

Amsterdam

Sales Agent bij E-mobiliteit organisatie in Amsterdam

Is een klant de perfecte service verlenen jouw standaard, raak jij enthousiast van elektrisch rijden en ben jij commercieel ingesteld? In deze vacature ontwikkel jij je tot een echte sales agent!

Amsterdam 03-10-2019

Sales Support Agent bij E-mobiliteit organisatie in Amsterdam

Ben jij onderzoekend ingesteld, ofwel een “pietje precies”? Beschik jij over een commerciële instelling en ben je geïnteresseerd in elektrisch rijden? Lees dan snel verder en ga per direct aan de slag als sales support agent in Amsterdam!

Amsterdam 10-10-2019

Servicedesk medewerker bij fintech organisatie in Amsterdam

Ben jij sterk in zakelijk klantcontact? In deze afwisselende functie ben jij het 1e (administratieve) aanspreekpunt voor een bijzondere klantengroep. Kortom, een rol bij een finance scale-up waarin jij dagelijks de beste service mag verlenen!

Amsterdam 02-08-2019

Servicedesk Medewerker Online platform

In deze afwisselende functie ben jij het 1e (administratieve) aanspreekpunt voor een bijzondere klantengroep bij een finance scale-up!

Amsterdam 21-10-2019

Stage accountmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als accountmanager en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige accountmanager wordt!

Amsterdam 25-06-2019

Stage HBO Accountmanagement

Ben jij derde- of vierdejaars student en op zoek naar een uitdagende (meewerk)stage? Kom stage lopen bij SuperStaff als accountmanager en help met jouw frisse blik ons bedrijf nog sneller groeien.

Amsterdam 05-11-2019

Stage projectmanager bij SuperStaff

Na al die studieboeken ben jij klaar voor het echte werk! Kom stage lopen bij SuperStaff als stagiair projectmanagement en help met jouw frisse kennis ons bedrijf nog sneller groeien. Je krijgt de kans om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen en wij zorgen dat jij een vaardige projectmanager wordt!

Laad meer

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×