Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Jij bent klaar voor de eerste stap in jouw carrière. SuperStaff helpt jou aan jouw droombaan. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd? Bekijk hieronder de vacatures.

Utrecht 01-07-2020

Marketing & Business development manager

Ontwikkel jij moeiteloos nieuwe projecten? Ben jij bekend met branding en het maken van nieuwe business cases? Dan ben jij de marketingspecialist die we zoeken!

Amsterdam 01-07-2020

Senior Accountmanager financieel adviesbureau

Voel jij je thuis in de wereld van cijfers, financiën en bedrijfsprocessen? Kun jij zelfstandig een grote klantenportefeuille onderhouden en adviseren? Dan ben jij de senior accountmanager die we zoeken!

Utrecht 30-06-2020

Technisch adviseur gebouwen

Ben jij een gedreven loodgieter, monteur of installateur met de nodige technische ervaring? Ben je klaar voor een uitdaging waarin je niet alleen gaat sleutelen aan leidingen, maar ook een adviserende rol op je neemt? Dan is de baan als technisch adviseur van drinkwater jou op het lijf geschreven!

Hoofddorp 29-06-2020

Medewerker schoonmaak farmaceutische industrie

Vind jij het heerlijk om de deur achter je dicht te doen, wetende dat jouw hele huis netjes en schoon is? Zet jouw schoonmaak talent in voor deze bijzondere organisatie in Hoofddorp!

Amsterdam 18-06-2020

Recruitment Consultant SuperStaff

Klaar om als recruiter een volgende stap te maken? Stap in bij SuperStaff en ontwikkel jezelf tot consultant!

Hilversum

Planner E-mobility

Jouw duurzame stap in de branche van elektrisch rijden start hier! Lees snel verder hoe jij jouw talent voor plannen en communiceren kan ontwikkelen.

Utrecht 10-06-2020

Medior Hypotheek Acceptant

Impact maken met je werk? Als hypotheek acceptant maak jij het verschil voor heel consumenten in Nederland!

Amsterdam

Klantenservice Medewerker Buitenkeukens

Ga direct aan de slag als klantcontact medewerker bij dit heerlijke bedrijf!

Utrecht

Junior Facility Specialist

Droom je ervan om iedere dag onderweg te zijn en werkzaam te zijn bij verschillende locaties? Start jouw facility carrière bij dit familiebedrijf!

Laad meer

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×