Carrière

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een baan die op jouw lijf geschreven is!

Bekijk

SuperCareer

SuperStaff is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een mooie carrière? Ben jij ambitieus maar heb je nog niet de juiste baan gevonden? Wij helpen je daarbij! Met behulp van ons brede netwerk en onze kennis over jou, weten wij precies welke baan en welk bedrijf goed bij jou past. Wij willen weten wie jij bent, wat jij kan en natuurlijk wat jij écht wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar jouw werk gaat!

Bekijk vacatures Laat je cv achter

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures, klik hier voor het volledige aanbod

Amsterdam 12-04-2019

Verkoopspecialist E-bikes in Amsterdam!

Ben jij klaar om ervaring op te doen als verkoopspecialist bij een snelgroeiend, internationaal E-commerce bedrijf? Haal jij energie uit het adviseren van klanten en ontvang je graag naast een basis salaris ook extra bonussen zodat je écht lekker kan genieten van de vakanties? Dan is deze (bij)baan met carrièrekansen perfect voor jou!

Amsterdam 05-04-2019

Recruitment support medewerker in Amsterdam

Ben jij klaar met je studie en op zoek naar een uitdagende baan met veel doorgroeimogelijkheden? Heb jij een goed analytisch vermogen en heb jij oog voor een sterk cv? Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan als recruitment support medewerker!

Amsterdam 03-04-2019

Project coördinator Amsterdam

Een oproep aan alle beste stuurlui aan wal! Heb jij een achtergrond in de hospitality, ben je liever buiten dan binnen en ben je op zoek naar een fulltime baan? Dan is deze job als project coördinator in Amsterdam jou op het lijf geschreven!

Amsterdam Zuidoost 19-04-2019

Office Manager voor groeiend adviesbureau in Amsterdam

Het regelen van zaken, dat is jouw kracht! Voor een interessante opdrachtgever uit Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime office manager die er voor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Amsterdam 26-03-2019

Logistiek medewerker voor E-bikespecialist Amsterdam

Ben jij degene die alle Nederlanders mag verblijden met een nieuwe fiets? Dit doen bij een van de grootste en snelst groeiende organisaties in de fietsenbranche? Ga aan de slag als logistiek medewerker!

Amsterdam 21-03-2019

Junior payroll specialist in Amsterdam

Hoe gaaf is het om specialistisch en uniek advies te kunnen geven voor klanten? Dit doen bij een warme payrollorganisatie die de komende jaren nog vele successen zal vieren? Dan is de functie als junior payroll specialist jouw droombaan!

Amsterdam 04-04-2019

Junior klantadviseur HR/Payroll Amsterdam

Klantgericht, deskundig en betrouwbaar, dat ben jij! Jij bent een ster met payroll vraagstukken en geeft de klant het beste advies. Zij komen naar jou met al hun vraagstukken en jij staat altijd klaar om te helpen. Daarnaast creëer jij met gemak duidelijkheid in de lastige wereld van wet- en regelgeving.

Amsterdam 31-01-2019

Internationale host / hostess Amsterdam

Houd jij van afwisseling en kent jouw enthousiasme geen grenzen? Wil jij reizen en geld verdienen tegelijk, maar blijf je liever met twee benen op de grond? Is jouw antwoord ‘ja’ op al deze vragen? Word dan host of hostess op dé hogesnelheidstrein vanaf juni 2019!

Amsterdam 01-03-2019

Flexibele (bij)baan als klantenservice medewerker (24 – 40 uur) voor de grootste fietsen retailer van Nederland en België!

Kun jij je goed inleven in andere mensen en vind je het leuk om veel in contact te zijn met klanten? Ben je daarnaast ook flexibel inzetbaar? Dan is deze job als klantenservice medewerker je op het lijf geschreven!  In deze job kun je al je energie kwijt en aan de slag gaan binnen een leuk en gezellig team.

Utrecht 01-03-2019

Facility manager voor innovatief adviesbureau Nederland

Een representatieve locatie met gastvrije uitstraling en gemotiveerde mensen ontstaat niet vanzelf,  dit vraagt om een uniek persoon. Wie dat is? Mogelijk jij! In deze vrije rol mag je facilitair verantwoordelijk zijn voor 8 prachtige objecten in Nederland. Verwacht luxe, groene locaties van alle gemakken voorzien met een hoog facilitair streven!

Bekijk alle vacatures

SuperStories

SuperStaff is verhuisd! Wij blijven groeien en het was tijd voor een nieuw kantoor. Wij hebben het centrum van Amsterdam verlaten en hebben intrek genomen in ons nieuwe pand in Amsterdam-Zuid. Zien wij jou binnenkort op ons nieuwe kantoor? Ons adres is: De Boelelaan 1110-BW 1081 HZ Amsterdam
Drie eigenschappen van succesvolle sales mensen. Brian Tracy is één van meest gevraagde sprekers op het gebied van sales, marketing en motivation. In deze clip laat hij zien welke eigenschappen succesvolle mensen overeen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=gp65lSl8_94

Laat je CV achter