Bijbanen

Bij SuperStaff kun jij werken waar en wanneer jij wilt. Elke vrijdag staat jouw loon op je rekening. Bekijk hieronder wat wij voor jou in de aanbieding hebben.

Bekijk

SuperJobs

Jij bent op zoek naar de chillste bijbaan in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Bij SuperStaff kun jij werken wanneer jij wilt en waar jij wilt. Ideaal voor naast je studie of als je gewoon even lekker wilt bijverdienen. Jij geeft jouw wensen door in onze app en wij doen de rest. Het belangrijkste? Nooit meer wachten op je geld. Elke vrijdag staat jouw loon op je rekening. Benieuwd naar jouw nieuwe bijbaan? Bekijk hieronder wat wij voor jou in de aanbieding hebben.

Solliciteer

-

Bijbanen

Nu de wereld vrijwel stil staat door de coronacrisis, hebben we wellicht op dit moment geen concrete vacatures die jou aanspreken, maar wij blijven positief! Schrijf je daarom alvast in bij SuperStaff.

IJsselstein 03-03-2021

Runner paasweekend

Word je omschreven als een echte aanpakker? Ben jij het meest productief als er goede muziek op staat en de sfeer gezellig is? Dan is de bijbaan als runner perfect voor jou (en je vrienden)! Werk in de nachten voor en tijdens Pasen je zakcentjes!

Amsterdam 09-11-2020

Open sollicitatie: cateringmedewerker

Heb jij passie voor eten en zit je liever niet stil tijdens het werk? Dan is deze bijbaan als cateringmedewerker ideaal voor jou!

Amsterdam 09-11-2020

Open sollicitatie: horecamedewerker

Als horeca medewerker voor onze veelzijdige klanten is geen dag hetzelfde. Houd jij van afwisseling in je werk en vind je het leuk om op verschillende locaties te staan? Schrijf je dan in bij SuperStaff!

Amsterdam 09-11-2020

Open sollicitatie: hospitality medewerker

Zit gastvrijheid in jouw bloed en vind je het heerlijk om mensen te verwelkomen met je vriendelijke glimlach? Heb je een vlotte babbel en ben je representatief? Word dan hét visitekaartje voor diverse opdrachtgevers.

Amsterdam 09-11-2020

Open sollicitatie: logistiek medewerker

Weet jij van aanpakken en blijf je graag fit terwijl je werkt? Ben jij scherp, oplettend en vind je een leuke werksfeer belangrijk? Stap in de wereld van logistiek medewerker bij diverse logistieke organisaties.

Rotterdam 18-03-2021

Junior logistics coördinator

🥇Een bijbaan die wel heel mooi staat op je cv! Wil jij naast je studie werkervaring opdoen waar je écht wat aan hebt? Dan hebben we een hele mooie vacature voor je in de aanbieding, als Junior Logistics Coördinator bij een internationale organisatie op het gebied van maritieme communicatiesystemen. Ben jij organisatorisch sterk, al enigszins bekend met logistieke processen en spreek/schrijf je Engels fluently? Lees verder en stap in de wereld van satellieten- en communicatiesystemen.

Amsterdam 18-02-2021

Horecamedewerker Johan Cruijff Arena EURO2020 (2021)

Lijkt het je te gek om tijdens de wedstrijden van EURO2020, of eigenlijk 2021, in de Johan Cruijff Arena te werken en die legendarische goal mee te maken? Of wil jij gewoon graag werken in een gezellige sfeer? Dan is de Johan Cruijff ArenA dé plek voor jou! Na een lange periode zonder evenementen lijkt het erop dat de Arena weer open kan. De UEFA is nu volop bezig met de voorbereidingen voor EURO 2020. Het is nog onduidelijk hoe de bezetting van het publiek eruit gaat zien, maar wij willen alvast klaarstaan met onze horeca toppers! Kom daarom werken als horecamedewerker tijdens de EURO2020 wedstrijden in juni.

IJsselstein 03-02-2021

Hospitality delivery medewerker parttime IJsselstein

Houd jij ervan om mensen blij te maken? Wil jij gasten een fantastische avond thuis bezorgen? Wacht niet langer en word onderdeel van ons bezorg team van luxe brunch- en dinerboxen!

Solliciteer