Bijbaan

SuperStaff heeft voor jou de chillste bijbaan in Amsterdam. Benieuwd naar jouw toekomstige job? Check hieronder de vacatures!

Bekijk

SuperJobs

Jij bent op zoek naar de chillste bijbaan in Amsterdam. Bij SuperStaff kun jij werken wanneer jij wilt en waar jij wilt. Ideaal voor naast je studie of als je gewoon even lekker wilt bijverdienen. Jij geeft jouw wensen door in onze app en wij doen de rest. Het belangrijkste? Nooit meer wachten op je geld. Elke vrijdag staat jouw loon op je rekening. Benieuwd naar jouw nieuwe bijbaan? Bekijk hieronder wat wij voor jou in de aanbieding hebben.

Solliciteer

Vacatures

Check hieronder de chillste bijbanen. Toch op zoek naar iets anders? Vul het formulier in onderaan de pagina en wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte bijbaan!

Utrecht

Callcentermedewerker energie

Ben jij een makkelijke prater met doorzettingsvermogen? Heb je ervaring met het telefonisch verkopen van energie contracten aan een divers klantenbestand? Ga dan nu aan de slag als callcentermedewerker vanuit huis!

Solliciteer

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×