Bijbanen

Nu de wereld vrijwel stil staat door de coronacrisis, hebben we wellicht op dit moment geen concrete vacatures die jou aanspreken, maar wij blijven positief! Schrijf je daarom alvast in bij SuperStaff.

Bekijk

SuperJobs

Jij bent op zoek naar de chillste bijbaan in Amsterdam. Bij SuperStaff kun jij werken wanneer jij wilt en waar jij wilt. Ideaal voor naast je studie of als je gewoon even lekker wilt bijverdienen. Jij geeft jouw wensen door in onze app en wij doen de rest. Het belangrijkste? Nooit meer wachten op je geld. Elke vrijdag staat jouw loon op je rekening. Benieuwd naar jouw nieuwe bijbaan? Bekijk hieronder wat wij voor jou in de aanbieding hebben.

Solliciteer

Vacatures

Nu de wereld vrijwel stil staat door de coronacrisis, hebben we wellicht op dit moment geen concrete vacatures die jou aanspreken, maar wij blijven positief! Schrijf je daarom alvast in bij SuperStaff.

IJsselstein 04-03-2021

Inpakker

Wordt je omschreven als een echte aanpakker? En ben jij het meest productief als er goede muziek op staat en de sfeer gezellig is? Dan is de vacature als inpakker perfect voor jou (en je vrienden)! Verdien in de nachten voor, tijdens en na Pasen je zakcentjes!

Amsterdam

Open sollicitatie: hospitality medewerker

Zit gastvrijheid in jouw bloed en vind je het heerlijk om mensen te verwelkomen met je vriendelijke glimlach? Heb je een vlotte babbel en ben je representatief? Word dan hét visitekaartje voor diverse opdrachtgevers.

Amsterdam 09-11-2020

Open sollicitatie: logistiek medewerker

Weet jij van aanpakken en blijf je graag fit terwijl je werkt? Ben jij scherp, oplettend en vind je een leuke werksfeer belangrijk? Stap in de wereld van logistiek medewerker bij diverse logistieke organisaties.

Amsterdam 03-12-2020

Open sollicitatie: cateringmedewerker

Heb jij passie voor eten en zit je liever niet stil tijdens het werk? Dan is deze bijbaan als cateringmedewerker ideaal voor jou!

Amsterdam 09-11-2020

Open sollicitatie: horecamedewerker

Als horeca medewerker voor onze veelzijdige klanten is geen dag hetzelfde. Houd jij van afwisseling in je werk en vind je het leuk om op verschillende locaties te staan? Schrijf je dan in bij SuperStaff!

Amsterdam

Horecamedewerker Johan Cruijff Arena EURO2020 (2021)

Lijkt het je te gek om tijdens de wedstrijden van EURO2020, of eigenlijk 2021, in de Johan Cruijff Arena te werken en die legendarische goal mee te maken? Of wil jij gewoon graag werken in een gezellige sfeer? Dan is de Johan Cruijff ArenA dé plek voor jou! Na een lange periode zonder evenementen lijkt het erop dat de Arena weer open kan. De UEFA is nu volop bezig met de voorbereidingen voor EURO 2020. Het is nog onduidelijk hoe de bezetting van het publiek eruit gaat zien, maar wij willen alvast klaarstaan met onze horeca toppers! Kom daarom werken als horecamedewerker tijdens de EURO2020 wedstrijden in juni.

Rotterdam 19-02-2021

Administratief medewerker logistiek

Wil je naast je (deeltijd) studie werkervaring opdoen en wat bijverdienen? Of zit je in een tussenjaar en heb je tijd over? Werk jij netjes, ben je bekend met logistieke processen en is Engels jouw tweede taal? Stap in de wereld van internationale communicatiesystemen en ontwikkel jezelf in deze leuke parttime baan als administratief medewerker logistiek.

Solliciteer

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag! Klik op een van onze collega's om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar info@superstaff.nl.

×