Uitzendkrachten

SuperStaff uitzendkrachten zijn lekker vlot in te werken en snel beschikbaar. SuperStaff zet tijdelijk of doorlopend slimme uitzendkrachten in voor uiteenlopende opdrachtgevers. Studenten kunnen een goede combinatie maken tussen een bijbaan en hun studie en zijn bovendien voor langere periode beschikbaar als uitzendkracht voor uw bedrijf. Starters kunnen fulltime ingezet worden als uitzendkracht zowel tijdelijk of voor een doorlopende aanvraag.

Hoe werft SuperStaff haar uitzendkrachten?

Superstaff werft haar uitzendkrachten middels haar eigen netwerk van vacaturesites. Dagelijks melden zich honderden nieuwe studenten aan en SuperStaff selecteert  hier de studenten met de relevante profielen uit. Inmiddels heeft SuperStaff een groot netwerk van vacaturesites in Nederland, speciaal voor MBO-, HBO en WO studenten. SuperStaff bemiddelt jaarlijks meer dan 5000 uitzendkrachten voor een leuke bijbaan of een fulltime baan.

Op het netwerk van SuperStaff is het voor kandidaten mogelijk een persoonlijk profiel aan te maken die voor de rest van hun studietijd van toepassing is. Zo worden de kandidaten steeds geïnformeerd over vacatures bij de beste werkgevers van Nederland. Tijdens de gehele studieperiode blijft SuperStaff haar uitzendkrachten volgen om ze goed te kunnen begeleiden voor werk tijdens hun studie en eventueel na het afronden hiervan.

Uitzendkrachten voor de functies

Uitzendkrachten nodig?
SuperStaff adviseert u graag over de inzet van haar uitzendkrachten bij uw bedrijf om u te ondersteunen bij tijdelijk of doorlopende behoefte aan extra uitzendkrachten. Vul nu direct uw gegevens en in wij zorgen dat we op werkdagen binnen twee uur contact met uw opnemen.