Uitzenden

Wilt u flexibel blijven met de inzet van uw medewerkers? SuperStaff uitzendbureau is specialist in het uitzenden en detacheren  van jong talent in diverse branches. Wij zetten onze uitdrachten in tijdens piekmomenten als seizoensbonden momenten als vakanties, maar ook doorlopend als flexibele schil waar u zich kunt focussen op de business en eigen medewerkers. Wij ontzorgen u geheel voor de werving en verloning, maar kunnen ook geheel de planning van uw medewerkers overnemen met ons Poolmanagement systeem.

Onze Recruiters kennen zijn nauw betrokken bij onze pools van uitzendkrachten en beheren dagelijks de planning voor veel van onze opdrachtgevers. Zij hebben just in time inzicht in onze geavanceerde wervingssysteem en weten ook direct wie er beschikbaar zijn voor elke ad hoc aanvraag. Ook voor werving en selectie opdrachten, schakelen onze Recruiters snel door ons grote netwerk.

Inhuurvormen 

Wij bieden flexibele oplossingen voor personeelsbehoefte, wij bepalen graag samen met u welke inhuurvorm het beste bij uw situatie past.

  • Payroll
  • Poolmanagement
  • Uitzenden plus overnemen
  • Werving en selectie

 

Voor wie werken wij? 

Vermaat Logo goed Fashion Logo 150825_377618_ibood

Tarieven

Wilt u meer weten over de tarieven voor de inzet van onze uitzendkrachten? Wij adviseren uw graag over uitzenden maar ook andere inhuurvormen. Vult gerust het contactformulier rechts in op de pagina, dan nemen wij tijdens werkdagen contact met u op.