Parttime personeel

Zoekt u parttimers? Voor parttime personeel bent u bij SuperStaff aan het juist adres! SuperStaff is specialist in parttime en dus flexibel inzetbare medewerkers voor uw organisatie. Dagelijks schrijven er zich vele studenten in die parttime inzetbaar als bijvoorbeeld, administratief medewerker, horeca medewerker of receptioniste voor korte of langere periode.

Studenten van SuperStaff hebben een hoogopleidingsniveau en zijn snel ingewerkt voor verschillende functies binnen uw bedrijf. SuperStaff heeft landelijk netwerk van ruim 50.000 studenten en kan ook voor uw parttime vacatures snel een goede match maken om de juiste kandidaten voor te stellen.

Parttime personeel van SuperStaff

  • Flexibel inzetbaar
  • Snel in te werken, door een hoog opleidingsniveau
  • Door heel Nederland in te zetten
  • Slim en denken graag mee

Parttime personeel van SuperStaff is dus flexibel in te zetten voor de meest uiteenlopende functies binnen uw organisatie voorbeelden hiervan zijn:

SuperStaff ondersteunt uw organisatie natuurlijk ook graag met de flexibele inzet van parttime personeel tegen scherpe tarieven en tegen zeer gunstige voorwaarden! Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons kantoor op 020-3203426!