Oproepkrachten

Zoekt u oproepkrachten voor uw organisatie? SuperStaff studenten uitzendbureau heeft ze al gevonden met een landelijk netwerk van oproepkrachten kan SuperStaff u goed en vlot ondersteunen met de inzet van haar slimme studenten. Door een krachtige internetstrategie heeft SuperStaff een database van meer dan 50.000 oproepkrachten op MBO, HBO en WO niveau die parttime, tijdelijk fulltime of doorlopend uw organisatie met veel enthousiasme ondersteunen voor diverse functies van Administratief medewerker tot Logistiek medewerker.

Oproepkrachten inzetten voor onder meer de volgende functies

Wil u meer weten over onze oproepkrachten voor uw organisatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst met onze gemotiveerde studenten. Door te kiezen voor de oproepkrachten van SuperStaff, kiest voor de vele voordelen die het heeft om te werken met flexibel inzetbare studenten van SuperStaff.

Voordelen

  • Breed inzetbaar voor verschillende functies binnen de organisatie
  • Het werken met studenten leidt tot een kostenbesparing tot wel 25%
  • Snel in te werken door het hoge opleidingsniveau
  • Flexibel in te zetten en direct beschikbaar door de Pools van SuperStaff


Oproepkrachten nodig?

Wist u dat SuperStaff voor u het hele wervingproces van uw oproepkrachten geheel kosteloos en vrijblijvend verzorgd? U betaald pas wanneer de juiste kandidaat daadwerkelijk bij u aan de slag gaat op uitzendbasis. Heeft dus een openstaande vacature laat het ons weten en wij gaan vrijblijvend voor u aan de slag om een goede kandidaat voor te stellen!