Logistics

Logistiek personeel zo geregeld

SuperStaff levert slimme medewerkers voor verschillende partijen binnen logistieke sector van distributiepartijen tot e-fullfment. Onze enthousiaste medewerkers vormen een gezonde mix op de werkvloer voor logistiek bedrijven. Naast de grootschalige werving kunnen wij voor uw bedrijf het poolmanagement voor uw overnemen, zodat ook tijdens vakanties, ziek en piek uw bezetting altijd op peil is.

Functies

Wij werven uw medewerkers voor de volgende functies:

  • Magazijnmedewerkers
  • Chauffeurs / Koeriers / Verhuizers
  • Orderpickers
  • Bezorgers
  • Planners

Poolmanagement

Binnen de logistiek hebben veel bedrijven met grote pieken en dalen in de bezetting. Als SuperStaff hebben een grote pool met ervaren medewerkers die juist ingezet worden wanneer uw dat nodig acht. Geen plotselinge werving, geen administratieve handelingen wij zorgen het gehele proces van werving tot uitbetaling. Het enige wat u hoeft te doen is de planning doorgeven en wij organiseren alles voor u qua personele bezetting. Door onze jarenlange ervaring en samenwerkingspartners kunnen wij onze pools op verschillende momenten aanspreken. Door ons uitgebreide Poolmanagement systeem kunt u live planning volgen en is de verwerking van de gewerkte uren zo geregeld.

Voor wie werken wij? 

greetzlogo 300x268 Fashion Logo Dolmans 300 x 250

Tarieven

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen met de inzet van onze logistiek medewerkers? Vul dan recht het formulier voor en tijdens kantooruren zullen wij binnen 2 uur contact met u opnemen. Uiteraard kunt ook direct contact opnemen met ons kantoor via 020-3203426