Customer Contact

SuperStaff is meer dan een standaard recruitment bureau

Op basis van de behaalde resultaten kunnen wij stellen dat onze kennis en werkwijze leidt tot betere resultaten dan bij reguliere uitzendbureaus. Onze organisatie is effectief ingericht om snel op een actuele behoefte in te kunnen inspelen. Hierdoor biedt onze dienstverlening een uitkomst voor de vraag naar kwalitatief klantcontact personeel voor uiteenlopende organisaties en functies. Een veelzijdigheid in beloningsmodellen biedt bovendien voor iedere situatie een passende oplossing.

Functies 

  • Commercieel

Speciaal voor commerciële vacatures heeft SuperStaff een methode ontwikkeld om te toetsen of de kandidaat over de benodigde commercialiteit en de juiste mentaliteit beschikt. Wij kunnen u dan ook helpen met uiteenlopende vacatures, bijvoorbeeld voor telemarketeers (B2C en B2B) en accountmanagers binnendienst.

  • Klantenservice

Klantenservice medewerkers die in staat zijn adequate service te verlenen aan uw klanten, onderwerpen wij aan verrschil- lende selectie methoden en vaardigheids-testen. Of u nu multi inzetbare klanten- service medewerkers zoekt of agents met meer specialistische (technische) kennis.

  • Native speakers

Contact met niet-Nederlandse klanten vraagt om een ander type agent; de Native speakers. Dit zijn contactcenter agents met een moedertaal anders dan Nederlands. Wij hebben intercedenten met een internationale achtergrond die een grote diversiteit aan kandidaten kunnen toetsen op hun taalkennis en vaardigheden.

  • Management posities

Voor uw vacante positie op management niveau binnen de contact center branche kan SuperStaff u helpen. Met een in de jaren opgebouwd netwerk en een uitgebreide database kunnen wij interes- sante kandidaten met specialistische kennis bereiken.

  • Multi channel agents

Klantcontact beperkt zich al lang niet meer tot alleen telefonisch contact. De mogelijkheden via email, chat, app en web(self)service zijn legio en geeft het klantcontact nieuwe dimensies en (verkoop) mogelijkheden. Goede multi channel agents zijn hierbij onmisbaar.

Onze opdrachtgevers waar we trots op zijn

 

Schermafbeelding 2016-04-13 om 17.07.40

Tarieven 

SuperStaff biedt verschillende modellen voor het werven u uw medewerkers, die goed passen binnen de branche. Vult u gerust het formulier rechts aan de pagina in dan maken wij een passend voorstel voor uw specifieke situatie.

  • W&S per uur
  • Payroll Plus
  • Uitzenden
  • Werving en selectie