Vakantiewerk in Amsterdam

Zoek je vakantiewerk in Amsterdam? Via SuperStaff vind je snel leuk vakantiewerk in Alkmaar en omgeving. Zie jij een leuke vakantiebaan reageer dan snel op de vacature of schrijf je snel in en zorg dat je op de hoogte gehouden voor het leukste vakantiewerk.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Kom werken als promotiemedewerker op Mysteryland en Q-base!

Ben jij goed in het benaderen van mensen en heb jij een vlotte babbel? Ga jij graag naar festivals? Heb jij goede promotie skills en ben jij daarnaast zondag beschikbaar? Lees dan snel verder want wij hebben de ultieme zomerbaan voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste promotiemedewerkers die het leuk vinden om zowel geld te verdienen als een festival mee te pakken. De werkzaamheden waar je aan moet denken zijn het promoten en verkopen van bekende producten op de gaafste festivals van Nederland. Het is dus belangrijk dat je communicatief sterk, enthousiast en veel beschikbaar bent. Ook mag je voor deze klus je samen met een vriend of vriendin aanmelden. Dat maakt het nog leuker! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Goed betaalde bedrijfshoreca-bijbaan in de randstad

Wil jij goed bijverdienen naast je studie? Wil jij je vrije dagen van school benutten om werkervaring op te doen? Wij zijn op dit moment hard op zoek naar extra handjes in de bedrijfskantines van onze opdrachtgever. Deze bedrijfskantines zijn gevestigd in de regio's: Amsterdam, Delft, Den Haag, Hoofddorp, Rotterdam en Utrecht. Als jij horeca-ervaring wilt opdoen bij één van de leukste bedrijven van Nederland, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam

Vakantiewerk in Amsterdam gevonden?

Je zoekt dus leuk vakantiewerk in Amsterdam? Je kunt ook zelf een selectie maken van de beste vakantiebanen door te zoeken naar vakantiewerk in jouw regio of te zoeken naar vakantiewerk per branche zoals administratief vakantiewerk of binnen de horeca.