Vakantiewerk toerisme

Geen geld om op vakantie te gaan, maar toch je vakantie in het buitenland spenderen. Dat kan met vakantiewerk in toerisme. Hier tref je een actueel overzicht aan van al het vakantiewerk toerisme op SuperStaff.nl. Zo kan je deze zomer bijvoorbeeld aan de slag als animator of reisbegeleidster. Bekijk hier alle vacatures voor vakantiewerk in toerisme.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Hostesses gezocht voor promotiefilm in Amsterdam!

Altijd al in de spotlights willen staan en droom jij er al jaren van om een rol te hebben in een promotiefilm? Ben jij verder die representatieve hostess inclusief goede uitstraling én niet bang om in een bikini te verschijnen op de opnames? Reageer dan snel en kom op 28 september figuren met meerdere hostesses in een promotiefilm voor een groot evenementenbureau in Amsterdam!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam

Is jou zoektocht naar leuk vakantiewerk in toerisme geslaagd?

Meld je dan nu aan en solliciteer direct! Dagelijks worden er nieuwe vacatures op onze website gepubliceerd. Wanneer je jezelf aanmeld wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe vakantiebanen die aansluiten bij je wensen.