Vakantiewerk promotiewerk

Deze zomer op een leuke manier je geld verdienen voor je vakantie? Hier tref je al het vakantiewerk aan voor promotiewerk. Van het uitdelen van samples in winkelcentra tot het verzorgen van complete product demonstraties. Check snel ons overzicht van vakantiewerk promotiewerk!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Hostesses gezocht voor promotiefilm in Amsterdam!

Altijd al in de spotlights willen staan en droom jij er al jaren van om een rol te hebben in een promotiefilm? Ben jij verder die representatieve hostess inclusief goede uitstraling én niet bang om in een bikini te verschijnen op de opnames? Reageer dan snel en kom op 28 september figuren met meerdere hostesses in een promotiefilm voor een groot evenementenbureau in Amsterdam!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam

Wil jij zo snel mogelijk solliciteren op jou ideale promotie vakantiewerk?

Dagelijks word er nieuw vakantiewerk promotiewerk gepubliceerd op SuperStaff.nl en natuurlijk ook voor een vakantiebaan die wel voldoet aan jou wensen. Mocht je het ideale vakantiewerk promotiewerk nu niet kunnen vinden schrijf je dan alsnog in. Wij sturen je dagelijks alle vakantiebanen op gebied van promotiewerk door die aansluiten bij jou profiel!