Vakantiewerk hostess

Vakantiewerk als hostess echt iets voor jou? Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij publieksevenementen, zakelijke evenementen en congressen. Wil jij tijdens de vakantie bijverdienen met werk wat je echt leuk vindt als hostess? Bekijk dan snel ons overzicht van vakantiewerk als hostess.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Hostesses gezocht voor promotiefilm in Amsterdam!

Altijd al in de spotlights willen staan en droom jij er al jaren van om een rol te hebben in een promotiefilm? Ben jij verder die representatieve hostess inclusief goede uitstraling én niet bang om in een bikini te verschijnen op de opnames? Reageer dan snel en kom op 28 september figuren met meerdere hostesses in een promotiefilm voor een groot evenementenbureau in Amsterdam!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam

Vakantiewerk als hostess gevonden wat goed aansluit bij jouw wensen?

Reageer dan snel en solliciteer direct op de vacature! Heb je nog geen profiel, maak deze dan snel aan. Je kan er ook voor kiezen om dagelijks op de hoogte gehouden te worden van het meest actuele vakantiewerk als hostess.