Vakantiewerk

Zoek je leuk vakantiewerk? Op deze pagina vind je een overzicht van vakantiewerk door heel Nederland. SuperStaff heeft dagelijks nieuwe vakantiewerk vacatures en vakantiebanen om snel je vakantie bij elkaar te verdienen deze zomer.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Evenement medewerkers gezocht voor een Eventbedrijf op diverse locaties

Lijkt het jou leuk om te werken als evenementen medewerker voor een Eventbedrijf? Ben jij gemotiveerd, een harde werker en betrouwbaar? Woon jij in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam en lijkt het jou een uitdaging en leuk om te werken als evenementen medewerker op diverse locaties? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Utrecht
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Hostesses gezocht voor promotiefilm in Amsterdam!

Altijd al in de spotlights willen staan en droom jij er al jaren van om een rol te hebben in een promotiefilm? Ben jij verder die representatieve hostess inclusief goede uitstraling én niet bang om in een bikini te verschijnen op de opnames? Reageer dan snel en kom op 28 september figuren met meerdere hostesses in een promotiefilm voor een groot evenementenbureau in Amsterdam!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam

Vakantiewerk

Je zoekt dus vakantiewerk? Je kunt ook zelf een selectie maken van de beste vakantiebanen door te zoeken naar vakantiewerk in jouw regio of te zoeken naar vakantiewerk per functie zoals administratief vakantiewerk of vakantiewerk binnen de horeca.