Vakantiewerk

Zoek je leuk vakantiewerk? Op deze pagina vind je een overzicht van vakantiewerk door heel Nederland. SuperStaff heeft dagelijks nieuwe vakantiewerk vacatures en vakantiebanen om snel je vakantie bij elkaar te verdienen deze zomer.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Kom werken als promotiemedewerker op Mysteryland en Q-base!

Ben jij goed in het benaderen van mensen en heb jij een vlotte babbel? Ga jij graag naar festivals? Heb jij goede promotie skills en ben jij daarnaast zondag beschikbaar? Lees dan snel verder want wij hebben de ultieme zomerbaan voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste promotiemedewerkers die het leuk vinden om zowel geld te verdienen als een festival mee te pakken. De werkzaamheden waar je aan moet denken zijn het promoten en verkopen van bekende producten op de gaafste festivals van Nederland. Het is dus belangrijk dat je communicatief sterk, enthousiast en veel beschikbaar bent. Ook mag je voor deze klus je samen met een vriend of vriendin aanmelden. Dat maakt het nog leuker! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Hoofddorp
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Hostesses gezocht voor promotiefilm in Amsterdam!

Altijd al in de spotlights willen staan en droom jij er al jaren van om een rol te hebben in een promotiefilm? Ben jij verder die representatieve hostess inclusief goede uitstraling én niet bang om in een bikini te verschijnen op de opnames? Reageer dan snel en kom op 28 september figuren met meerdere hostesses in een promotiefilm voor een groot evenementenbureau in Amsterdam!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Goed betaalde bedrijfshoreca-bijbaan in de randstad

Wil jij goed bijverdienen naast je studie? Wil jij je vrije dagen van school benutten om werkervaring op te doen? Wij zijn op dit moment hard op zoek naar extra handjes in de bedrijfskantines van onze opdrachtgever. Deze bedrijfskantines zijn gevestigd in de regio's: Amsterdam, Delft, Den Haag, Hoofddorp, Rotterdam en Utrecht. Als jij horeca-ervaring wilt opdoen bij één van de leukste bedrijven van Nederland, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Baarn, Bijbaan Delft, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Leiden, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Per direct tijdelijke hosts/hostesses gezocht voor een bekend museum in Amsterdam

Ben jij het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 augustus beschikbaar voor een uitdagende klus in het centrum Amsterdam? Ben jij gastvrij en wil je deze zomer nog even geld verdienen? Vind jij het leuk om gasten te woord te staan en de gasten te adviseren over de verschillende mogelijkheden van het museum? Lees dan snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Schiphol

Vakantiewerk

Je zoekt dus vakantiewerk? Je kunt ook zelf een selectie maken van de beste vakantiebanen door te zoeken naar vakantiewerk in jouw regio of te zoeken naar vakantiewerk per functie zoals administratief vakantiewerk of vakantiewerk binnen de horeca.