Studenten uitzendbureau

SuperStaff studenten uitzendbureau is gespecialiseerd in de werving en selectie van jong en intelligent talent. Met een netwerk van ruim 85.000 studenten (voornamelijk HBO en WO) door heel Nederland ondersteunt SuperStaff tal van bedrijven met de inzet van flexibel inzetbare medewerkers in de meest uiteenlopende functies en bedrijfstakken.

Door gebruik te maken van de dienstverlening van SuperStaff studenten uitzendbureau kunt u piekmomenten opvangen wanneer u dat nodig acht. Daarnaast kunt u gebruikmaken van ons poolconcept, waarbij u beschikt over een vaste pool van medewerkers, die doorlopend ingezet kunnen worden door heel Nederland tegen zeer gunstige tarieven. Uiteraard hebben wij verschillende kantoren zoals ons studenten uitzendbureau in Amsterdam.

Waarom studenten?

 • Snel in te werken, door hun hoog opleidingsniveau en direct productief!
 • Flexibel inzetbaar op verschillende functies binnen het bedrijf
 • Door lagere leeftijd een kostenbesparing tot wel 25%!
 • Direct beschikbaar door heel Nederland
 • Studenten combineren hun studie met werk tijdens de hele studieperiode.

Werkwijze uitzendbureau

Door een krachtige internetstrategie groeit de database van SuperStaff dagelijks. Studenten maken zelf een uitgebreid profiel aan en ons geavanceerde systeem maakt een match tussen de studenten en de vacatures. Vervolgens worden de relevante studenten direct per e-mail uitgenodigd om te reageren. De betreffende recruiter van SuperStaff selecteert de reacties met de meeste potentie en nodigt deze studenten uit voor een intakegesprek bij SuperStaff. Hierna worden de beste studenten voorgesteld aan de opdrachtgever. Het hele selectieproces is geheel vrijblijvend en kosteloos. Pas wanneer de opdrachtgever de kandidaat heeft goedgekeurd en akkoord heeft gegeven om hem of haar in te zetten, worden er kosten in rekening gebracht.

 • SuperStaff matcht de vacature met de database van ruim vijfentachtigduizend studenten
 • Voorselectie en uitgebreide screening door recruiter SuperStaff
 • Persoonlijk intakegesprek met een recruiter van SuperStaff
 • Voorstellen bij de opdrachtgever met uitgebreid profiel en CV
 • Intakegesprek bij de opdrachtgever
 • Match 

Voor wie werken wij?

Vermaat Group 300x300 greetzlogo 300x268 2Contact 300x300

Poolmanagement

Heeft u te maken met veel pieken in uw bezetting? SuperStaff neemt het graag van uw over met ons Poolmanagement systeem en ervaren en getrainde pools van studenten. Wij bontzorgen u geheel voor het stuk flex bezetting binnen uw organisatie, dit kan doorlopend maar ook tijdens piekperiodes als vakanties of seizoensgebonden pieken voor de inzet van vakantiekrachten. U kunt heel gemakkelijk de planning bij ons neerleggen en wij verzorgen de werving, de planning, de verloning en training van de medewerkers.