Logo SuperStaff Uitzendbureau

Verkoper meubels in Cruquius

Heb jij ervaring met verkopen in een winkel en heb jij interesse in design en interieur? Ben jij in staat om servicegericht te werken, zonder het commerciële aspect uit het oog te verliezen? Kan jij de wens van de klant omzetten naar een fantastische aanvulling in hun interieur? Woon jij daarnaast in regio Cruquius en ben je fulltime beschikbaar? Dan is deze functie als Verkoper Meubels in de showroom van een Brits meubelmerk wat voor jou. Lees snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Hoofddorp
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Verkoper meubels in Heerlen

Heb jij ervaring met verkopen in een winkel en heb jij interesse in design en interieur? Ben jij in staat om servicegericht te werken, zonder het commerciële aspect uit het oog te verliezen? Kan jij de wens van de klant omzetten naar een fantastische aanvulling in hun interieur? Woon jij daarnaast in regio Heerlen en ben je fulltime beschikbaar? Dan is deze functie als Verkoper Meubels in de showroom van een Brits meubelmerk wat voor jou. Lees snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Heerlen
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Verkoper meubels in Eindhoven

Heb jij ervaring met verkopen in een winkel en heb jij interesse in design en interieur? Ben jij in staat om servicegericht te werken, zonder het commerciële aspect uit het oog te verliezen? Kan jij de wens van de klant omzetten naar een fantastische aanvulling in hun interieur? Woon jij daarnaast in regio Eindhoven en ben je fulltime beschikbaar? Dan is deze functie als Verkoper Meubels in de showroom van een Brits meubelmerk wat voor jou. Lees snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Eindhoven
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Kom werken als promotiemedewerker op Mysteryland en Q-base!

Ben jij goed in het benaderen van mensen en heb jij een vlotte babbel? Ga jij graag naar festivals? Heb jij goede promotie skills en ben jij daarnaast zondag beschikbaar? Lees dan snel verder want wij hebben de ultieme zomerbaan voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste promotiemedewerkers die het leuk vinden om zowel geld te verdienen als een festival mee te pakken. De werkzaamheden waar je aan moet denken zijn het promoten en verkopen van bekende producten op de gaafste festivals van Nederland. Het is dus belangrijk dat je communicatief sterk, enthousiast en veel beschikbaar bent. Ook mag je voor deze klus je samen met een vriend of vriendin aanmelden. Dat maakt het nog leuker! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Hoofddorp