Logo SuperStaff Uitzendbureau

Startersfunctie als Business Developer Finance bij prijswinnend Fintech bedrijf in Amsterdam

Voor deze startersfunctie als Business Developer Finance zijn wij op zoek naar winnaars. Jij bent ambitieus en wilt graag carrière maken. Onze klant is een prijswinnende Fintech bedrijf dat jou volop kansen en doorgroeimogelijkheden biedt en dat gecombineerd met een goed salaris en bonus! Meer weten? Lees snel verder!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Amsterdam, Fulltime Vacatures Rotterdam, Fulltime Vacatures Utrecht
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Spontane en enthousiaste promotiemedewerkers gezocht voor de maand juli bij Safaripark Beekse Bergen

Ben jij goed in het benaderen van mensen en heb jij een vlotte babbel? Heb jij goede promotie skills en ben jij daarnaast per veel beschikbaar om te werken in de maand juli? Wij hebben namelijk een leuke promotieklus in het safari park van Nederland in de maand juli! Iets voor jou en geïnteresseerd om dichtbij wilde dieren te willen werken? Lees dan snel verder want wij hebben de ultieme zomerbaan voor jou!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Den Bosch, Bijbaan Eindhoven, Bijbaan Tilburg
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Aanstaande vrijdag 23 juni aan de slag op een stoer partyschip in Arnhem!

Heb jij altijd al gedroomd van werken op een partyschip met je vrienden? Vind jij het leuk om gasten de avond van hun leven te bezorgen en tegelijkertijd te varen terwijl je lekker geld verdiend? Ben jij daarnaast aanstaande vrijdag 23 juni al beschikbaar om te werken op dit stoere partyschip in Arnhem? Reageer dan nu heel snel op deze vacature, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Arnhem
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Per direct een tijdelijke fulltime baan als magazijnmedewerker aangeboden in de omgeving van Alkmaar!

Wij zoeken per direct aanpakkers voor een leuke tijdelijke fulltime klus bij een logistiek bedrijf in de buurt van Alkmaar. Dus ben jij vanaf maandag 19 juni twee weken fulltime beschikbaar om aan de slag te gaan als magazijnmedewerker en ben jij die topper die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt om deze klus te klaren? Reageer dan heel snel! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Alkmaar, Bijbaan Zaandam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Leuk en flexibel vakantiebaantje aangeboden als promotiemedewerker in meerdere regio's!

Krijg jij altijd iedereen enthousiast en heb je goede promotie skills? Ben je daarnaast op zoek naar een super leuk en flexibel vakantiebaantje in meerdere regio's? Beschik jij toevallig ook nog over je eigen vervoer? Reageer dan meteen en ga snel voor ons aan de slag als promotiemedewerker en kom op verschillende plekken!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Alkmaar, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Apeldoorn, Bijbaan Breda, Bijbaan Doetinchem, Bijbaan Dordrecht, Bijbaan Eindhoven, Bijbaan Harderwijk, Bijbaan Roosendaal, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Utrecht
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Spontane en enthousiaste promotiemedewerkers gezocht voor de leukste festivals deze zomer!

Ben jij goed in het benaderen van mensen en heb jij een vlotte babbel? Heb jij goede promotie skills en ben jij daarnaast per direct beschikbaar tot en met de zomermaanden? Maar wil jij de gaafste festivals zoals Defqon en Zwarte Cross niet missen? Lees dan snel verder want wij hebben de ultieme zomerbaan voor jou!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Doetinchem, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Lelystad, Bijbaan Tilburg
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Leuke bijbaan als horecamedewerker of promotiemedewerker

Voor leuke evenementen door heel het land zijn wij op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers en promotiemedewerkers. Ben jij een echte horecatopper? Of vind jij het leuk om mensen enthousiast te benaderen voor producten en etenswaren? Lees dan snel verder voor deze toffe klussen! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Alkmaar, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Delft, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Driebergen, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hilversum, Bijbaan Leiden, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Ben jij de retail specialist die wij zoeken? (Randstad)

Heb jij affiniteit met de retail? Ben je daarnaast sociaal en bezit je commerciële kwaliteiten? Zoek jij een baan als verkoopmedewerker of zou jij juist willen werken als commercieel medewerker binnendienst bij een keukenleverancier? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou binnen de Randstad. 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Amsterdam, Fulltime Vacatures Den Haag, Fulltime Vacatures Haarlem, Fulltime Vacatures Hoofddorp