Startersfunctie

Zoek jij een startersfunctie? Jouw Startersfunctie is zo gevonden via SuperStaff, hier tref je het overzicht van de startersfuncties via SuperStaff. Bekijk rustig het overzicht en bepaal zelf of jouw ideale startersfunctie staat in het overzicht van alle startersfuncties!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Verkoopmedewerker in de showroom van een Brits meubelmerk in Den Haag

Heb jij interesse in design en interieur? Ben jij in staat om servicegericht te werken, zonder het commerciĆ«le aspect uit het oog te verliezen? Kan jij de wens van de klant omzetten naar een fantastische aanvulling in hun interieur? Woon jij daarnaast in regio Den Haag en ben je fulltime beschikbaar? Wie weet is deze functie als verkoopmedewerker in de showroom van een Brits meubelmerk wat voor jou. Lees snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Den Haag
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Per direct fulltime aan de slag als customer support bij een pensioenuitvoerder in Den Haag

Heb jij de drive en capaciteiten om jezelf in korte tijd te ontwikkelen tot een expert in pensioen-vraagstukken? Ben jij servicegericht en heb jij je WFT-basis? Ben jij daarnaast per direct fulltime beschikbaar? Dan is deze functie iets voor jou!Voor een pensioenuitvoerder in Den Haag zijn we op zoek naar jong talent voor de afdeling customer support. Lees snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Den Haag

Startersfunctie

Interessante startersfunctie gevonden? SuperStaff houdt je graag op de hoogte van nieuwe startersfuncties die aangemeld worden. Om een leuke startersfunctie te helpen wij je graag, dus meld je gerust en wij mailen je automatisch de startersbaan toe die jij zoekt!