Startersfunctie Amsterdam

Startersfuctie in Amsterdam gezocht? Als pas afgestudeerde is dit het overzicht voor jouw startersfunctie in Amsterdam en maak een vliegende start op de arbeidmarkt! Dagelijks worden er nieuwe startersfuncties in Amsterdam geplucieerd dus check nu of jouw ideale startersfunctie er tussen staat.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Sales Consultant bij een internationaal bedrijf in Amsterdam

Kom jij uitstekend tot je recht in een sales omgeving? Krijg jij energie van targets en bonussen? Wil jij daarnaast graag een sales functie met een inhoudelijke uitdaging? Voor een internationaal recruitment bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een sales consultant. Jij gaat ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk goede kandidaten bij opdrachtgevers gaat plaatsen! Nieuwsgierig of deze baan bij jou past? Lees snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Amsterdam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Sales Traineeship Account Manager Valutahandel (Broker) in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een sales traineeship waarbij jij je kwaliteiten als broker kan ontwikkelen? In twee maanden wordt je klaargestoomd om aan de slag te gaan als account manager new business in de valuatahandel. Onze opdrachtgever is een toonaangevende financiële dienstverlener uit Londen. Jij gaat aan de slag in de vestiging in Amsterdam. Lees snel verder voor meer informatie! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Amsterdam

Jouw startersfunctie in Amsterdam gevonden?

Jouw startersfunctie in Amsterdam als direct gevonden? Wanneer je een account aanmaakt bij SuperStaff wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe startersfuncties in Amsterdam. Schrijf je nu en vind snel jouw startersfunctie in Amsterdam!