Startersfunctie telefoniste/receptioniste

Volg jij een opleiding tot receptioniste? En ben ben je bijna klaar en op zoek naar een startersfunctie als receptioniste? Hier vind je een overzicht van alle receptioniste startersfuncties die SuperStaff momenteel aanbiedt. Zo kan je als je denkt aan een startersfunctie als receptioniste denken een startersfunctie als receptionist bij een groot bedrijf, met super doorgroei mogelijkheden! Hier vind je een overzicht van alle startersfuncties receptioniste

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Communicatief sterke receptioniste gezocht voor een bekend advocatenkantoor in Amsterdam

Neem jij graag het initiatief? Ben je communicatief sterk en zie je het werk liggen? Heb jij ervaring als receptioniste en ben je voor een langere periode beschikbaar om aan de slag te gaan bij dit advocatenkantoor dat gevestigd is op de Zuidas in Amsterdam? Reageer dan heel snel, want dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam

Direct een startersfunctie receptioniste gevonden?

Regelmatig worden er bij SuperStaff nieuwe startersfuncties geplaatst. Door je in te schrijven en een profiel aan te maken wordt jij op de hoogte gehouden van alle receptioniste startersfuncties die binnen komen bij SuperStaff. Als je aangeeft dat je op de hoogte gehouden wil worden van andere startersfuncties naast de receptionist startersfuncties, kan dat natuurlijk ook!