Startersfunctie financieel

Klaar met je economische studie? En op zoek naar een bijpassende startersfunctie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vind je een overzicht van alle financiele startersfunctie die SuperStaff momenteel aanbiedt. Bij een startersfunctie financieel kan je denken aan een startersfunctie waarbij je verantwoordelijk bent over alle financiele zaken, zoals de financiele administratie, loonadministratie en creditcontrol. Op zoek naar een uitdagende startersfunctie financieel? Lees dan snel verder! Hier vind je een overzicht van alle startersfuncties financieel

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Sales Traineeship Account Manager Valutahandel (Broker) in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een sales traineeship waarbij jij je kwaliteiten als broker kan ontwikkelen? In twee maanden wordt je klaargestoomd om aan de slag te gaan als account manager new business in de valuatahandel. Onze opdrachtgever is een toonaangevende financiĆ«le dienstverlener uit Londen. Jij gaat aan de slag in de vestiging in Amsterdam. Lees snel verder voor meer informatie! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Amsterdam

Staat jouw startersfunctie financieel te tussen?

Door je nu aan te melden bij SuperStaff heb jij binnen no-time een startersfunctie financieelOok kan je in je profiel aangeven of je op de hoogte gehouden wil worden van andere startersfuncties naast de startersfuncties financieel!