Top 5 vakantiebanen 2017

Zitten je laatste examens er bijna op? En gaat je geld naar alle examenfeestjes of je geplande zomervakantie? Geen zorgen, want de zomerperiode leent zich als het perfecte moment om je rekening eens goed aan te vullen. Maar welke zomerbaantjes zijn nou het leukst om te doen?

Lees de top 5 vakantiebanen voor aankomende zomer:

1. Promotie medewerker

Nieuwe producten moeten onder de aandacht gebracht worden, restaurants zijn op zoek naar nieuwe gasten. Mogelijkheden in overvloede om promotie te maken. Je samplet telkens verschillende producten, staat steeds op nieuwe plekken en werft altijd nieuwe klanten.

2. Festivalwerk

Het festivalseizoen is geopend en dat kan alleen maar een succes worden door de inzet van vakantiewerkers. Zij zorgen ervoor dat de kaartjes worden gescant, de bezoekers van een hapje en een drankje worden voorzien en parkeerbegeleiding.

3. Hostess

De zomerperiode is een ideaal moment om een evenement te organiseren. Om de gasten te begeleiden worden er vaak hosts en hostessen ingezet. Jij zorgt voor de ontvangst van de gasten en beantwoordt vragen.

4. Horeca

In de zomerperiode draaien de horecagelegenheden overuren, genoegen ruimte voor vakantiewerkers om te helpen! Dat kan in de bediening in een restaurant zijn, als barista in een café of achter de schermen in de afwas.

5. Logistiek medewerker

In de logistiek kan je denken aan het bezorgen van pakketjes, maar ook aan orderpicking of aan magazijnwerk.
Ben jij nog op zoek naar vakantiewerk? Wij kunnen je helpen aan de ideale vakantiebaan voor in de zomer.

Dus meld je nu snel aan of bel ons op 088-7070333 en wellicht tot snel!

Aanmelden