Helpdeskmedewerker

Helpdeskmedewerker

Als helpdeskmedewerker sta je mensen graag te woord. Je lost problemen op waar nodig is en bent de verlosser voor klanten die met vragen zitten. Als helpdeskmedewerker heb je een gevarieerde baan met zeer uiteenlopende vraagstukken. De comunnicatie verloopt veelal via de telefoon waarbij de klant altijd centraal staat. Klant-en servicegerichtheid staan daardoor hoog in het vaandel. Ben jij in staat om klanten in alle tijden vriendelijk te woord te staan en ze op weg te helpen bij hun vragen? Dan is een baan als helpdeskmedewerker iets voor jou! Als helpdeskmedewerker kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een telecom of internetbedrijf, site maar ook energiebedrijven maken veel gebruik van helpdeskmedewerkers voor haar klanten.

Profiel helpdeskmedewerker

  • Je kunt overweg met MS Office
  • Je bent klantvriendelijk en sociaal
  • Je bent servicegericht
  • Je hebt goede contactuele vaardigheden
  • Je kunt hoofd- van bijzaak onderscheiden

Kandidaat?
Bovenstaande vacature als helpdeskmedewerker iets voor jou en zoek jij een bijbaan als helpdeskmedewerker? Check nu alle Callcenter vacatures op SuperStaff!

Werkgever?
U zoekt een helpdeskmedewerker voor uw organisatie? Meld nu uw helpdeskmedewerker vacatures aan bij SuperStaff en kom direct in contact met onze helpdeskmedewerkers!